Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
aprill 2, 2011 at 12:44 p.l. #295655
Janika Aavamägi
Memberma panin sinna feissbuuki ka oma video, aga mul polnud purki vms all, sest selle kohta tutvustavas videos info puudus.Kuidas on, kas mu video on ok, või pean uue tegema?
Agnes!
Kindlasti mitte ei pea Sa tegema uut videot, see oli super, alustades nime ja vanuse selgusest videos ja sellega , et tegid meestekaid ja üle 15ne! Tubli
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Räägi omast elust ka- kaua sporti teinud ja kui suure tähelepanu all hetkel sport Sinu elus.NB! Kuna ma ise pole kätekōverdusmängu otsene korraldaja seega ma ei saa hetkel kindlalt öelda, kas märtsivōirja selgitati vōi algab arvestus aprillist vōi üldsw muul ajal. Selge on see, et mina teen omalt poolt selle, et videod koguda ühte kohta. Teen ka ise peatselt uue- vaatan, palju üldse jōuaksin, kui ikka rekordile keskendidagi. Viska ju tegi jōulupeol rahulikul 100 ära ja seda selle nimel, et luuletust ei peaks lugema- ju tal mingi luuletrauma on, seepärast sporti teebki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?!?Aga kena nv teile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peatswlt vastan Teile ka, kes enne kirjutasite siia foorumisse.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Musi- musi
aprill 2, 2011 at 5:48 p.l. #295696batmannu
MemberAgnes!Kindlasti mitte ei pea Sa tegema uut videot, see oli super, alustades nime ja vanuse selgusest videos ja sellega , et tegid meestekaid ja üle 15ne! Tubli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Räägi omast elust ka- kaua sporti teinud ja kui suure tähelepanu all hetkel sport Sinu elus.umm.. nii pikk jutt selle spordi kohta. Arvan et 3 aastat regulaarselt jõu trenni teinud, alates eelmise aasta jaanuarist hakkasin klassikalise tõstmisega tegelema. Detsembris haigestusin raskelt ja sealt tuli pikk vahe sisse, nii et põhimõtteliselt viin ennast vaikselt jälle rütmi sisse ning loodan sügiseks vormi saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meeldib väga ja mis siin ikka lobiseda, pigem vaja tegutseda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 3, 2011 at 7:29 p.l. #295787Janika Aavamägi
Memberumm.. nii pikk jutt selle spordi kohta. Arvan et 3 aastat regulaarselt jõu trenni teinud, alates eelmise aasta jaanuarist hakkasin klassikalise tõstmisega tegelema. Detsembris haigestusin raskelt ja sealt tuli pikk vahe sisse, nii et põhimõtteliselt viin ennast vaikselt jälle rütmi sisse ning loodan sügiseks vormi saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Meeldib väga ja mis siin ikka lobiseda, pigem vaja tegutseda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea kuulda ikka, et meeldib ja et saad uuesti nüüd hoogu hakata koguma. Loodan, et saad rööpasse ja edu ning jōudu Sulle! Ja loomulikult ka seda, et hea näha Sind siin blogis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2011 at 8:33 p.l. #295937Janika Aavamägi
MemberTere õhtust,
Ja, päev on pikale veninud. Eilne jalatrenn ja 300kg’ne jalapress annab end tunda, kuid kolmes sutsus 14 kilti joosta polnud täna siiski eriline probleem. Tööle, siis Sparta FitShopi ja sealt koju.
Ja Sparta FitShoppi oli asja ka. Meet my new uniform:
Better Bodies:
Siiani pole raatsinud neid seljast võtta, ikka väga mugavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja veel üks huvitav pilt.. Kui teistel on loomakesed, siis mind tunned Arcticus ära selle järgi:
Ja nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väike SUDOKU ja tuttu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme on täis vaba päev ning õhtul ehk ka väike meelelahutus… kõik kuulub taastumise juurde.
That’s It !
aprill 5, 2011 at 5:48 e.l. #295946Aile
MemberTere!Proovin üles laadida kätekõverdusmängu videot.
Purgi asemel on hunnik väikseid kettaid, sest purk kipub nihkuma või ümber minema.
Väga tubli!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pani minu võistlemissoone ka tööle!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2011 at 7:31 e.l. #295962Janika Aavamägi
MemberTere!Proovin üles laadida kätekõverdusmängu videot.
Purgi asemel on hunnik väikseid kettaid, sest purk kipub nihkuma või ümber minema.
Tere,
Väga ja suure huviga tahaksin samuti videot näha. Laadisin alla nüüd endale sobiva Playeri, kuid Sa oled vast internetist video maha võtnud? Allikafaili ei leitud.
Kui tohib, siis KORRATA
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>J.
aprill 5, 2011 at 7:46 e.l. #295965AlanBStard
ModeratorTäitsa alles aga uuesti võib ka teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2011 at 7:54 e.l. #295969Patella
MemberTere,Väga ja suure huviga tahaksin samuti videot näha. Laadisin alla nüüd endale sobiva Playeri, kuid Sa oled vast internetist video maha võtnud? Allikafaili ei leitud.
Kui tohib, siis KORRATA
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>J.
Tere hommikust!
Ei ole maha võtnud, aga suur fail. Algul proovisin avi-fotmaati üles laadida, aga ei saanud.
Ehk paneksin Sulle e-mailie hoopis mingi muu failitüübi, väiksema ka. Ehk saaksid edasi youtubi panna?
Aitäh!
aprill 5, 2011 at 9:57 e.l. #295995Janika Aavamägi
MemberTere hommikust!Ei ole maha võtnud, aga suur fail. Algul proovisin avi-fotmaati üles laadida, aga ei saanud.
Ehk paneksin Sulle e-mailie hoopis mingi muu failitüübi, väiksema ka. Ehk saaksid edasi youtubi panna?
Aitäh!
Just!
Saada mulle video, ole hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ootan.
aprill 5, 2011 at 10:07 e.l. #295996Aile
MemberMa leidsin ühe huvitava kätekõverduse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki mõni teeb järgi?
aprill 5, 2011 at 10:42 e.l. #295999Patella
MemberCool!
Mehed, pange end proovile!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2011 at 11:49 e.l. #296009Janika Aavamägi
MemberCool!Mehed, pange end proovile!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb enne ära vaadata, kui YuTube maha võtab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muide Rete, SUPER ESITUS- minu austus!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2011 at 11:57 e.l. #296010Janika Aavamägi
MemberMa leidsin ühe huvitava kätekõverduse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Äkki mõni teeb järgi?
Triitsepsisurumine- stiilipunktid tuleksid minu poolt küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2011 at 1:24 p.l. #296018IVARK
MemberTehke parem see järgi, kätega suudab igaüks aga sõrmedega?
aprill 5, 2011 at 1:35 p.l. #296022Janika Aavamägi
MemberTehke parem see järgi, kätega suudab igaüks aga sõrmedega?Olen päris kindel, et videos nähtav mees tegeleb sisemiste energiaväljade tundmaõppimise/juhtimisega.
Kuid super- proovin mina küll järele teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.