Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
veebruar 7, 2011 at 8:33 p.l. #289208
Patella
MemberAitäh pildi eest!
Minu jaoks oli ulmeline see valgu ja liha kogus, ma ise ei suuda nii palju munasid ja kana süüa…
Lõppkaloraaš jääb tõepoolest normi piiresse.
Eks pean vist õppima rohkem erinevaid retsepte.
Trennipäeval lisandub ju sheik ka?
veebruar 7, 2011 at 8:42 p.l. #289209Janika Aavamägi
MemberAitäh pildi eest!Minu jaoks oli ulmeline see valgu ja liha kogus, ma ise ei suuda nii palju munasid ja kana süüa…
Lõppkaloraaš jääb tõepoolest normi piiresse.
Eks pean vist õppima rohkem erinevaid retsepte.
Trennipäeval lisandub ju sheik ka?
??:”>Olen üsna harjunud nõnda suure lihakogusega, vahepeal ei suuda muud süüa, vahepeal ei suuda tükikest kanagi päeva jooksul suu sisse võtta- maitsemeeled muutuvad. Mõni päev ainult kodupiim/kodujuust või nii.
Hommikul on 5 muna (nende hulgas 2 munakollast) Lõuna kana, lõuna2 kana, tatar, enne trenni/õhtul kana ja ongi olemas

Iga kord natuke.
Täna õhtuks sõin tuunikalatükke, kõrvale salat, mis koosnes vaid kolmest komponendist: lehtsalat, tomat ja ananassitükid. Lihtne ja oi kui njämm!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trennipäev eks ole iga päev aga eeskujulik olles, liitub küll, kuigi hetkel ma ei kasuta taastusjooksi. Joon vett, lisan ka BCAA Xlode’i joogipudelisse.
veebruar 7, 2011 at 8:46 p.l. #289211Siim Rast
MemberAi pagan, ajasid ananassi ja tuunikala isu peale
??:”> . Ega liiga ühekülgne toitumine ongi tihti see mis paljusid dieedi pidajaid loobuma sunnib.veebruar 7, 2011 at 9:21 p.l. #289215protein_pets
MemberAga peaks mainima, et äärmiselt inspireeriv on kohata lähenemist, kus on kõik ahvatlused silmapiirilt ära kaotatud.. Mulle tekib pidevalt külmkappi ikka mingi jäätis, koogike või vanaema muffinikarp
??:”> Ja siis mõtled, et ega halvaks ei saa lasta ju minna.veebruar 8, 2011 at 7:54 e.l. #289227Loorah
MemberMil viisil köögivilju valmistad?
??:”>veebruar 8, 2011 at 8:43 e.l. #289230veebruar 8, 2011 at 9:03 e.l. #289232Janika Aavamägi
Memberveebruar 8, 2011 at 9:13 e.l. #289234vend vähk
Moderatorveebruar 8, 2011 at 9:16 e.l. #289236Janika Aavamägi
MemberArenguruumi veel on!Mul oli 2009 aastal enne võistlushooaega paar kuud kodukülmikus ainult 1 ketšup. Aga siis ma elasin ka üksinda ja sain endale sellist ekstreemsust lubada
??:”>Siis kunagi teeb uue pildi ja saab võrrelda !

EDIT: Aga samas.. Kumbal meist on arenguruumi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?!?Tekkis hilisem küsimus.
veebruar 8, 2011 at 9:33 e.l. #289237Lexusl
MemberPäris lahe seiklus sul selle väljalennuga
??:”>Täielik asjade kokkulangemine!
veebruar 11, 2011 at 5:56 e.l. #289532Janika Aavamägi
MemberAi pagan, ajasid ananassi ja tuunikala isu peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ega liiga ühekülgne toitumine ongi tihti see mis paljusid dieedi pidajaid loobuma sunnib.Kas isu sai järje ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Tuunikala on küll üks müstiline asi..
Kuid KINDLASTI tuunikalatükid vees, vähemalt kindlasti minul. Kui tahan, lisan ise õli, tuunikala õlis sisaldab tundmatuses koguses ja palju õli aga ise pannes saab seda reguleerida.
Aga ananassist rääkides… siis jahh- see on hea!
veebruar 11, 2011 at 6:07 e.l. #289533Janika Aavamägi
MemberAga peaks mainima, et äärmiselt inspireeriv on kohata lähenemist, kus on kõik ahvatlused silmapiirilt ära kaotatud.. Mulle tekib pidevalt külmkappi ikka mingi jäätis, koogike või vanaema muffinikarp
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja siis mõtled, et ega halvaks ei saa lasta ju minna.Toitumise koha pealt: Ma olen väga palju tegelikult sööki minema visanud ja olen täitsa kilekotiga Mustamäe peale läinud ja kehval elujärjel inimesi otsinud, et neile anda.
Üldjuhul viskan minema leiba ja erinevaid näkileibu, ka pähkleid: maapähkel, kui ostan 70g pähklite segu, kust mandlid, parapähklid, india pähklid ja metspähklid välja võtan.
Jätan ka toitu järgi väljas söömas käies/ka kodus.
Jah, võite rääkida, et Euroopa kõrval(ka kindlasti Euroopas) inimesed on näljas ja mina halb raiskan toitu. Aga kui soovid toitu säästa, siis kasvata ise elementaarseid köögivilju, maitsetaimi ja osta vähem toitu poest.
Aga eks kui mul võimalik ostan ise poest vaid ühe kaalukommi(kui metsik isu) ja panengi selle üksiku kommi kassalindile, ostan pagariletist ühe kukli, mitte pätsi leiba/sepikut, ostan kaalupähkleid 30/50g.
Minu mõte restoranis toitu järgi jättes on järgmine:
Maitse ju niikuinii ei muutu ja nüüdsest, kui edasi söön, olemine läheb vaid kehvemaks!
Raha ma ju niikuinii tagasi ei saa, kui alles jätan või ära söön aga ma SAAN säästa enda keha, seega miks süüa edasi?!?
Sellised mõtted siis..
Aga tegelikult kui Sa pole võistleja, siis peab olema toitumiskavas petupäevi. See on oluline Sinu ajule!
Ka sellele on vastuväitjaid aga katsuge täielikult petupäevadeta elada. Ka võistlejad lubavad endale ka võitluseelselt ühe jätsi või pitsi/paar kangemat, pastat, …
Igaüks seda, mis teda tõmbab.
Jälle üks asi, mida kõik teevad aga sellest ei räägita.
veebruar 11, 2011 at 6:10 e.l. #289535Janika Aavamägi
MemberMil viisil köögivilju valmistad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Köögiviljad on mul menüüs hommikul ja ma kuumutan neid pannil, kohati kerge veega, lisan äpuotsaga soola ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On erinevaid variante:
Hautamine
Praadimine/kuumutamine vees
Praadimine õlis
Keetmine
Ise siis kuumutan vees.
Lihtne ja klassikaline.
Ja Sina?
veebruar 11, 2011 at 8:21 e.l. #289540Aile
MemberToitumise koha pealt: Ma olen väga palju tegelikult sööki minema visanud ja olen täitsa kilekotiga Mustamäe peale läinud ja kehval elujärjel inimesi otsinud, et neile anda.Üldjuhul viskan minema leiba ja erinevaid näkileibu, ka pähkleid: maapähkel, kui ostan 70g pähklite segu, kust mandlid, parapähklid, india pähklid ja metspähklid välja võtan.
Jätan ka toitu järgi väljas söömas käies/ka kodus.
Jah, võite rääkida, et Euroopa kõrval(ka kindlasti Euroopas) inimesed on näljas ja mina halb raiskan toitu. Aga kui soovid toitu säästa, siis kasvata ise elementaarseid köögivilju, maitsetaimi ja osta vähem toitu poest.
Aga eks kui mul võimalik ostan ise poest vaid ühe kaalukommi(kui metsik isu) ja panengi selle üksiku kommi kassalindile, ostan pagariletist ühe kukli, mitte pätsi leiba/sepikut, ostan kaalupähkleid 30/50g.
Minu mõte restoranis toitu järgi jättes on järgmine:
Maitse ju niikuinii ei muutu ja nüüdsest, kui edasi söön, olemine läheb vaid kehvemaks!
Raha ma ju niikuinii tagasi ei saa, kui alles jätan või ära söön aga ma SAAN säästa enda keha, seega miks süüa edasi?!?
Sellised mõtted siis..
Aga tegelikult kui Sa pole võistleja, siis peab olema toitumiskavas petupäevi. See on oluline Sinu ajule!
Ka sellele on vastuväitjaid aga katsuge täielikult petupäevadeta elada. Ka võistlejad lubavad endale ka võitluseelselt ühe jätsi või pitsi/paar kangemat, pastat, …
Igaüks seda, mis teda tõmbab.
Jälle üks asi, mida kõik teevad aga sellest ei räägita.
Mul on ka kogunenud järjekordne kotitäis toitu. Samas….kuidagi ebamugav on arvata, et mulle mittesobiv peaks kellelegi teisele sobima. Minema visata on veel hullem. Ma tunnen linnas puudust ühest korralikust komposteerimisvõimalusest.
Kasvatada võiks ka midagist…
Söömise või mittesöömise osas täiesti nõus, suu ei ole prügikast (ka nn petupäevadel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )).veebruar 11, 2011 at 8:28 e.l. #289541Janika Aavamägi
MemberMul on ka kogunenud järjekordne kotitäis toitu. Samas….kuidagi ebamugav on arvata, et mulle mittesobiv peaks kellelegi teisele sobima. Minema visata on veel hullem. Ma tunnen linnas puudust ühest korralikust komposteerimisvõimalusest.Kasvatada võiks ka midagist…
Söömise või mittesöömise osas täiesti nõus, suu ei ole prügikast (ka nn petupäevadel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )).Jah. Ja prügikastil ja kehal on erinevusi ka. Prügikast saab täis, siis saad selle lihtsalt kontenerisse välja viia!
Aga keha… Kõik sissesöödud kalorid lähevad kusagile. Ja ei tasu hirmkiirsa ainevahetusega inimestel ka kaua hõisata. Ühel päeval tuleb see ka teile!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.