Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
veebruar 4, 2011 at 6:36 e.l. #288832
Janika Aavamägi
MemberJanika: Kassas maksis tema .. Ja siis noomis, et Su toit ikka nii kallis. Istusime siis autosse ja võtsin tšeki tema käest , arvutused kiired ja näitasin talle, et tema toit maksis poolteist korda rohkem, kuid varud olid samaks ajaks.Mina: No eks 2 korda raskema mehe toit peakski ju rohkem maksma ja mitte ainult 1,5 korda rohkem, vaid pigem 2-3 korda rohkem ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja maksabki. See näida näitaski seda, et järeldusi ei tohi teha emotsioonidel. Algselt pandi paika, et see on minu kana ja minu kohupiim, mis hingehinda maksid.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2011 at 7:31 e.l. #288830hehee
MemberMeil võivad kuluda suured summad toidule, treeningutele, toidulisanditele, kuid kui me ei treeniks vastavalt ega jälgiks nõnda enda toitumist, siis kuluks raha pidudele, väljaskäimistele, poes, ostes seda, mida hing ihaldab.Väga jõukas tavainimene peab see olema.
Jah, see võib olla rohkem, kui tavainimesel, poearve suurem, kui tavainimesel, kuid tavainimene läheb ka autosse minnes läbi R-kioskist ja ostab coca-cola ja Snikersi… Või hüppab läbi koju sõites hamburgeriputkast ja võtab sealt Coca-cola ja šokolaadi.Võimsad üldistused. Ma ei teadnudki, et mittetreeniv (või lasua mittevõistlev?) inimene võrdub peolooma ja risusöödikuga. Jälle targem!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2011 at 8:00 e.l. #288870Janika Aavamägi
MemberVäga jõukas tavainimene peab see olema.Võimsad üldistused. Ma ei teadnudki, et mittetreeniv (või lasua mittevõistlev?) inimene võrdub peolooma ja risusöödikuga. Jälle targem!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega hing ei pea ihaldama kalleid asju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõtle sellele..Ja tuleb tõdeda, et kes ei jälgi enda toitumist ta lihtsalt ei saa nö arugi, et rämpsu sööb. Kinos popcornid, õhtul krõpsud, lõunasnäkk šokolaad, tööl soolapähklid. See ongi tavainimese jaoks nö enesestmõistetav, ta ei ole lihtsalt kunagi teisiti asjale lähenenud.
Ja üldised näited ka üldiselt kehtivad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2011 at 8:00 e.l. #288872Raivo Piiber
MemberKorralikult toituval, tervislikke eluviise järgival ning lihtsalt sportlikul mittevõistleval inimesel, olgu see mees või naine, kulub toidule praktiliselt samapalju. Ja “tavainimese” definitsioon on hägune – me kõik oleme ühtviisi tavainimesed, käime tööl, kasvatame lapsi jne. Profisportlasi meil praktiliselt ei ole (ehk siis neid, kes sporditegemisega end ära suudavad elatada).
Ja bodyfitness läks just odavamaks – kadus värvilise trikoo voor!
veebruar 4, 2011 at 8:10 e.l. #288873Janika Aavamägi
MemberKorralikult toituval, tervislikke eluviise järgival ning lihtsalt sportlikul mittevõistleval inimesel, olgu see mees või naine, kulub toidule praktiliselt samapalju. Ja “tavainimese” definitsioon on hägune – me kõik oleme ühtviisi tavainimesed, käime tööl, kasvatame lapsi jne. Profisportlasi meil praktiliselt ei ole (ehk siis neid, kes sporditegemisega end ära suudavad elatada).Ja bodyfitness läks just odavamaks – kadus värvilise trikoo voor!
Jah.. me kahjuks ei ela Rootsis, kus koondisesse kuulumise eest ja ainult spordiga tegelemise eest saab 1300 EUR kuus.
Eks ma isegi tundsin end kohatult.. “Tavainimese” alla mõtlesin toitumist mittejälgivat inimest. Võtaks sellele suisa lühendi, siis on kõik üheselt mõistetav: TMJI ja toitumist jälgiv inimene on TJI
Bodyfitness läks tõesti odavamaks. Jääb ära suisa ~1500 kivi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen iga päev asja sees aga see tuli üllatusena…
veebruar 4, 2011 at 8:14 e.l. #288874hehee
MemberEga hing ei pea ihaldama kalleid asju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõtle sellele..Inimene võtab kõike enda järgi, mina vähemalt. Nii et kallid või odavad, ma tahan lihtsalt KÕIKE ja PALJU
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kusjuures, soovitavalt kohe.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja tuleb tõdeda, et kes ei jälgi enda toitumist ta lihtsalt ei saa nö arugi, et rämpsu sööb. Kinos popcornid, õhtul krõpsud, lõunasnäkk šokolaad, tööl soolapähklid. See ongi tavainimese jaoks nö enesestmõistetav, ta ei ole lihtsalt kunagi teisiti asjale lähenenud.Ja üldised näited ka üldiselt kehtivad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Julgen kahelda, polnud see minu jaoks nii kui ma veel toitumisalaseid artikleid ei lugenud ja pole see nii ka minu tutvusringkonnas, mis koosneb valdavalt kontoriinimestest, kes on reeglina pereinimesed ning jälgivad hoolega, mis laste, seega ka enese, söögilauale satub. St. nad ei loe süsivesikuid, valke ja rasvu toidusedelis, aga hindavad kodusvalmistatud sööki ning Sinu nimetatud toiduaineid tarbivad erandjuhtudel, nt. sünnipäevadel. Ma olen neil piisavalt palju külas käinud ja emmedega juttu ajanud, et seda väita.
veebruar 4, 2011 at 8:56 e.l. #288877Janika Aavamägi
MemberJulgen kahelda, polnud see minu jaoks nii kui ma veel toitumisalaseid artikleid ei lugenud ja pole see nii ka minu tutvusringkonnas, mis koosneb valdavalt kontoriinimestest, kes on reeglina pereinimesed ning jälgivad hoolega, mis laste, seega ka enese, söögilauale satub. St. nad ei loe süsivesikuid, valke ja rasvu toidusedelis, aga hindavad kodusvalmistatud sööki ning Sinu nimetatud toiduaineid tarbivad erandjuhtudel, nt. sünnipäevadel. Ma olen neil piisavalt palju külas käinud ja emmedega juttu ajanud, et seda väita.No nemad ongi ju toitumist jälgivad inimesed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“kes on reeglina pereinimesed ning jälgivad hoolega, mis laste, seega ka enese, söögilauale satub”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2011 at 3:18 p.l. #288923tarmop
Member300 EEK-u kahe päeva eest ju suht öko. Tavaline odavam lõuna läheb väljas, tööajal, juba 50 EEK-u. Aga see toit mille ostsid on lisaks tervislikkusele ja lihastele ka maitsev.
veebruar 4, 2011 at 6:24 p.l. #288920Janika Aavamägi
MemberSpordipunkt nr. 7
Palm Beach Resort
Hurghada, Egiptus
Puhkust peab tundma andma ka enda lihastele. Puhkus pole vaid magamiseks vaid puhtalt aja maha võtmine, pole kella peale jooksmist ning saab ka rahulikult trenni teha- vot see on puhkus.
Soojal maal treenimine pole mulle esmakordne ning teist korda juba olid selleks igati soodsad tingimused.
Kohalikud küll ei tee sporti ja joostes Hurghada maantee ääres oli seda ka mõista, kui Sind vaadatakse nagu hullu, kes sellise päikesega ronib veel jooksmagi.
Kui kõigil ei peagi olema ju ühesed eesmärgid.
Kindlasti pole pea kunagi hotellijõusaalides sellist eeskujulikku masinate kaadervärki nagu kodusaalis, kuid eks selleks pole vajadustki, mitte vähemalt praeguses ühiskonnas. Eks näis, mis tulevik toob.
Jõusaalis oli 5 kardiomasinat, Smith pink, EZ kang koos lisaketastega, lõuatõmbe- ja triitsepsipink, kõhupink ning alaselja pink. Lisaks hantlite komplekt.
Mida jääb väheks pikemas perspektiivis- kettaid, kuid mulle polnud see segav.
Trenne tegin nädala jooksul kokku 4
2 jõutrenni
1 aeroobne jõusaalis
1 jooks Hurghada maanteel
Lisaks veepallimängud, võrkpall ning kätele veidi tihedat lauatennist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täituvus on ainuke faktor, millest rääkida saab:
Tippaeg päikeseloojangul- 16:00-18:00
Veest rääkides- ei soovita juua
Hügieen- mustust polnud kusagil
Saun- ei
Masina töökord- kardiomasinat olid kahjuks kehvas seisus, nendega on üsna ühel pool.
Riidekapid- hotellituba
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hotellis on võimalik toituda ka sportlasele omaselt, loomulikult võiks abiks olla valgupulber ja taastusjook, pärast trenni õiged toitained õigel ajal õiges koguses.
Uurisin ka kohalikelt nende toitumise kohta ja ega ei osanud algul midagi ette mõelda, kui siiski üllatusin ja seda positiivselt. Hurghada linnas rääkis mees, et hommikul sööb nö putru(nimetas seda muidugi vedelaks leivaks), lõunal kala ja salat, seda 2 korda ja õhtul salat.
Hotellibaari mänedžer ja töötaja rääkisid, et nemad eelistavad salatit terve päeva, lisades lõunasöökidel juurde liha.
Armas… ja nad ei ole üldjuhul kunagi alkoholi ka proovinud.
Aga treeningu koha pealt:
Soovitan? ALATI
Hotellikülastajatele TASUTA!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2011 at 5:20 p.l. #289008Patella
MemberPreili J, kas Sa tarbisid tõesti kõik poest ostetud asjad kahe päeva jooksul ära?
1,113 kg kanafileed, 2 karpi muna, 1 leib, 4 kohupiima, köögiviljad…
veebruar 5, 2011 at 6:15 p.l. #289012AlanBStard
ModeratorKes siis naisdaamilt niimoodi küsib. Ta meil ju pisike, las sööb
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2011 at 8:45 p.l. #289022Janika Aavamägi
MemberPreili J, kas Sa tarbisid tõesti kõik poest ostetud asjad kahe päeva jooksul ära?1,113 kg kanafileed, 2 karpi muna, 1 leib, 4 kohupiima, köögiviljad…
See on 1113 + 780(minu valmistamist arvesse võttes) + 880 + 800 + 200 kcal = ~3800 kcal kahe päeva eest..
1900 päev- enamustele naistele ja pea kõigile meestele elementaarne.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tarbinud , karp mune jäi järele ja pakk kohupiima, terve leib, tatar läks selle asemel.
Järjekordne näide, et ei tasu teha järeldusi emotsioonide põhjal.
Või mis siin nii müstilist nüüd oli
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?veebruar 5, 2011 at 8:49 p.l. #289024protein_pets
MemberPreili J*, tee teinekord tšeki asemel külmkapist klõps.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2011 at 8:58 p.l. #289025Janika Aavamägi
MemberPreili J*, tee teinekord tšeki asemel külmkapist klõps.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Püsi lähedal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2011 at 9:14 p.l. #289026Janika Aavamägi
Member– Köögiviljad – kanafilee – Karp mune – Veini- ja õunaäädikas
– Hiina kaste – Vanilli kohupiim – Küünelakid
Ukses:
– Ketšup – Mandliõli – Pu-er – L-carnitine
Üleval: Rose Martsipan tee (SOOVITAN!) – Aroomikohvid
Pühendusega protein_pets’le
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.