Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 14, 2011 at 8:33 p.l. #286255
Mansel
MemberLiha, kala või kana teed siis ainult ahjus? Üldse ei prae?
jaanuar 14, 2011 at 9:14 p.l. #286256Nony
MemberLiha, kala või kana teed siis ainult ahjus? Üldse ei prae?Kui tohib teemasse trügida, siis ka neid saab väga edukalt pannil hautada
jaanuar 15, 2011 at 6:13 p.l. #286447Mansel
MemberKui tohib teemasse trügida, siis ka neid saab väga edukalt pannil hautada
jaanuar 15, 2011 at 7:43 p.l. #286458jrx
MemberKuidas täpsemalt? Ise tahakski õli kasutamist pannil lõpetada, aga kõik kokaoskused pole veel omandatud
jaanuar 15, 2011 at 7:53 p.l. #286460hehee
MemberMul pole veel kodus mõningaid toiduaineid, ega kavatse nendele enda külmkapis kohta leida ka:-Oliiviõli
Ma ka ei säilita oliiviõli külmkapis
jaanuar 16, 2011 at 5:45 p.l. #286598Janika Aavamägi
MemberKui tohib teemasse trügida, siis ka neid saab väga edukalt pannil hautada
Ise näiteks ei viitsi küll iga kord ahjus teha, aga vb ma lihtsalt laisk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikka tohib, aitäh

Lihast valmistan ise vaid ja ainult kana.
Pannil praadides
või
Potis keedan, kohati praen veel kergelt krõbedaks peale.
või
Ahjus… Väga suurepärane on täidetud kanafilee!
Variant täidesest:
Kurgi ja tomatitükid (pisikesed)
Lehtsalat tükeldada
MAngotükid
Pähklisegu (maapählid, metspähklid, mandlid) tervena või tükikestena.
Lisada kanamaitseainet (nt. mehhikokanamaitseaine)
Valmistamine:
Võtta kätte fileetükk, noaga lõigata piki fileed ava. seda veidi venitada, sisse panna täidis, kinnitada hambaorkidega, pannile asetada, kus hõbepaber ja hõbepaberist teha nagu kauss filee ümber, siis ei jookse mahlad ära ning lõpptulemus jääb mahlasem.
Kuna sportlase pakivad asju hoolsasti kaasa ka koguaeg, toitu, siis kaasavõetav tükk mätsida samuti hõbepaberisse koheselt ja siis veel õhukindlasse karpi, siis ei kuiva ära

Kalast… üldjuhul siis lõhe ja seda ahjus. Pole vaja muud kui lõhe katta sidrunimahlaga, pipra ja soolaga, ehk mõni vürtski.
Kui võtta terve kala: ahven, lest, koha vms, siis sidrunpipraga üle, hõbepaberisse, ahju ja valmis.
Serveerides pakkuda kõrvale kindlasti sidrunitükke, et mahla nendest kalale peale pigistada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head isu!
jaanuar 16, 2011 at 10:16 p.l. #286617AlanBStard
ModeratorAb-Solol on viskepallid kolmes raskuses. Mina kasutasin kergemaid, 2,27kg üks pall.Nüüd, pärast nädalast Ab-Solo kasutamist, järeldan, et tegemist on siiski mänguasjaga. See mõjub, tõsi, kõhule aga ka tekitab pinget kaelas, alaseljas, isegi lõualuus.
Jõusaalid, kus eksisteerib (täiendage mind
jaanuar 16, 2011 at 10:29 p.l. #286618AlanBStard
ModeratorSääre esiosa saab laiemate kummilintidega töödelda.Mismoodi, piitsutad või ?
Samas…kui mul miski lihas on märkimisväärne, siis on see just sääre eesmine lihas ja ma ei ole teda küll spetsiaalselt treeninud.Sündinud talendid on ikka kõige paremad talendid
jaanuar 17, 2011 at 6:32 e.l. #286642Aile
MemberMismoodi, piitsutad või ?
Sündinud talendid on ikka kõige paremad talendid

Ma olen üritanud seda musculus tibialis anteriori suurust kuidagist ka ratsionaalsemalt seletada… Jalgadel olid tihti tursed (mu tervis ei olnud suurem asi…), kingad venivad välja ja mingi moment hoiad oma kalossi varvastega kinni…kui turset ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma usun, et plätude kandmine ka mõjub stimuleerivalt sääre eesmisele lihasele.Lisaks kõik hüpped.
Tule meile hommikusse balletitundi, siis me sind õpetame
Tõmbad aga varvastele “kapuutsi” pähe ja teed plantaar ekstensiooni. Kummilindi otstest võid siis kas ise hoida või kinnita nad kuskile.Varvaskingad teevad seda ka väga hästi, liikumise amplituud on suurem kui tavaliselt.
jaanuar 22, 2011 at 8:51 e.l. #287274Janika Aavamägi
MemberTunnistan üles…
Tunnistan üles, et pole nädal aega trenni teinud… Ja neid päevi tuleb veelgi juurde.
Ma tunnen end sellepärast nõrgalt, kehvasti ja üldse altvedajana..
Nimelt käisin eelmine nädalavahetus Pärnus, korraks, esmaspäeval tagasi sõites, tundsin, et kõik pole korras. Mõtlesin, et unevõlg või nii, kuna sealses voodis ma ei ole veel kordagi välja puhanud. Jõudsin tööle, asi ei läinud etemaks ja teisipäeva võtsin töölt vabaks, asi läks mädaks. Kolmapäeval olin tööl tagasi, kuna töö vajab tegemist ja seda eilseni, nädalavahetusel tööd pole. Ma ei tundnud end kordagi hästi ja tegemised venisid, eile oli üsna kehv olla

JA nüüd ma olen siis kodus, voodis, täiesti haige
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Viimati olin ikka tõsiselt haige 2009 detsember. See treening ja tervislik, aktiivne eluviis teevad inimesed ikka tugevamaks aga mitte surematuks!
Üsna võtab masti maha küll… Veelgi enam arvestades asjaolu, et homme sõidan minema veidikeseks aga kui ma haige olen terve selle tripi või pool- poleks tore..
Nädalaks ära, trenniasjad tulevad kindlasti kaasa… eks paistab, eks paistab..
Muutusi ja uudisi on ka… aga kuna hetkel on selline nigel seis, siis räägin nendest, kui tagasi

Äärmiselt sisutu ja segane jutt aga ega ma midagi targemat ei oskaks ritta pannagi antud olukorras..
Minu soov TEILE: Olge terved!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2011 at 10:06 e.l. #287281Raivo Piiber
MemberTunnistan üles…Tunnistan üles, et pole nädal aega trenni teinud… Ja neid päevi tuleb veelgi juurde.
Ma tunnen end sellepärast nõrgalt, kehvasti ja üldse altvedajana..
Nimelt käisin eelmine nädalavahetus Pärnus, korraks, esmaspäeval tagasi sõites, tundsin, et kõik pole korras. Mõtlesin, et unevõlg või nii, kuna sealses voodis ma ei ole veel kordagi välja puhanud. Jõudsin tööle, asi ei läinud etemaks ja teisipäeva võtsin töölt vabaks, asi läks mädaks. Kolmapäeval olin tööl tagasi, kuna töö vajab tegemist ja seda eilseni, nädalavahetusel tööd pole. Ma ei tundnud end kordagi hästi ja tegemised venisid, eile oli üsna kehv olla

JA nüüd ma olen siis kodus, voodis, täiesti haige
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Viimati olin ikka tõsiselt haige 2009 detsember. See treening ja tervislik, aktiivne eluviis teevad inimesed ikka tugevamaks aga mitte surematuks!
Üsna võtab masti maha küll… Veelgi enam arvestades asjaolu, et homme sõidan minema veidikeseks aga kui ma haige olen terve selle tripi või pool- poleks tore..
Nädalaks ära, trenniasjad tulevad kindlasti kaasa… eks paistab, eks paistab..
Muutusi ja uudisi on ka… aga kuna hetkel on selline nigel seis, siis räägin nendest, kui tagasi

Äärmiselt sisutu ja segane jutt aga ega ma midagi targemat ei oskaks ritta pannagi antud olukorras..
Minu soov TEILE: Olge terved!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis point on puhkusele minnes trenniasjad kaasa võtta? Kui puhkus, siis puhkus! Seda enam, et ei tunne ennast tervena … Puhka ja taastu, trenn ei jookse eest ära!
jaanuar 22, 2011 at 10:22 e.l. #287283Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa olin viimati konkreetselt haige üleeelmisel aastal peale võistlust, kui rämpsu sööma hakkasin ja kehakaal tõusis.
Väiksena olin haige sama tihti tui teised.
Usun kindlalt, et korralik naturaalne toit ja treening teevad inimese tugevamaks ja tervemaks.
jaanuar 22, 2011 at 10:56 e.l. #287284viki667
Memberolen ka seda Ab-Solot kasutand, ning mnjah, jättis külmaks kuidagi, kasutasin küll kõige raskemiad palle ja kõhulihased saavad tööd seal päris korralikult, kuid siiski – samuti nagu ka preili J. väitis, läksin ikka oma vanakooli kõhupingi juurde tagasi ja hakkasin uuesti kõhtu tegema
jaanuar 22, 2011 at 1:47 p.l. #287312Mansel
MemberMis point on puhkusele minnes trenniasjad kaasa võtta? Kui puhkus, siis puhkus! Seda enam, et ei tunne ennast tervena … Puhka ja taastu, trenn ei jookse eest ära!Aktiivne puhkus järelikult
jaanuar 22, 2011 at 1:55 p.l. #287313Janika Aavamägi
Memberolen ka seda Ab-Solot kasutand, ning mnjah, jättis külmaks kuidagi, kasutasin küll kõige raskemiad palle ja kõhulihased saavad tööd seal päris korralikult, kuid siiski – samuti nagu ka preili J. väitis, läksin ikka oma vanakooli kõhupingi juurde tagasi ja hakkasin uuesti kõhtu tegema
Kuid rääkides nüüd mitte trenni tegemisest week or so, siis mul igatahes korraliku toitumise juures siiski peale täielikku vaba nädalat ikka raskused langevad, on olnud ka nädal kus olin sisuliselt nö. audis, vale toitumine, alkohol, suits, jne… ning peale seda uuesti trenni naastes, pidin raskused/trennid lausa 3 nädalat tagasi kerima, päris kiiresti väheneb jõudlikkus ikka. Kuidas teil?
Absoluutselt kindlasti õige, et langevad.. Üsna julgelt ikka. Samas pärast pausi esimesed trennid saab nö lihtsamalt läbi. Lihas pole harjunud. Teed trennis isegi kuni 50%ga, kuid tunnetus ja hilisem just on siiski olemas..
Kuid ma loodan, et päris poole võrra tagasi ei kuku.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.