Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
detsember 27, 2010 at 1:28 p.l. #284703
Vikatman
MemberCoca-cola light läks argiini neelamiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise jõin kunagi coca-colat pärast trenni koos kreatiiniga. Seal fruktoosi ka natuke sees, mitte puhas sahharoos.
AAKG tundub (Y). Btw… treenin jaanuari kuu Tervisexis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks varsti näeb ja muljetame!”detsember 27, 2010 at 3:02 p.l. #284715Janika Aavamägi
MemberCoca-cola light läks argiini neelamiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma ise jõin kunagi coca-colat pärast trenni koos kreatiiniga. Seal fruktoosi ka natuke sees, mitte puhas sahharoos.
AAKG tundub (Y). Btw… treenin jaanuari kuu Tervisexis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks varsti näeb ja muljetame!”Jah, ega muud moodi seda konkreetset arginiini väga ei kannata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna mul endal AAKG analoogtootega suvest head mälestused, hüppan kohe selle peale, kui hetkel olev otsa saab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tervisexis.. Vaible valvsa pilgu alla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seal on hea ja hubane.. Tegelikult ikka igatsus tuleb ka pisike(suur) Pärnu nö koduste klubide järele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2010 at 3:07 p.l. #284716Janika Aavamägi
MemberÜllatavalt normaalne nimekiri
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arvasin et sööd ulmeasju.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> coca cola on üllatav nähtus.Heh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen täiesti tavaline inimene.. väikeste erinevustega ja joon coca cola lighti ka nagu täiesti tavaline inimene..
Ju eks suuresti kohveiinivajadusest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nagu hea sõber juba mainida jõudis- õhtuti Arginiini segan selle sisse, siis kannatab.
detsember 27, 2010 at 3:14 p.l. #284718Aile
MemberKulturismis võistlemiste ajaga on mul tekkinud broilerifilee osas tõeline vastuhakk… Kui söön kana, siis eelistan tiibu… või siis äärmisel juhul kintsuliha…kindlasti koos nahaga.
Coca joomist enam ei mäleta…
Talvisel ajal läheb mul suu vesiseks, kui ma näen ja nuusutan värset basiilikut.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaat kohv on asi, mille tarbimist pean kontrolli all hoidma. Minu lemmik on Sumatra
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda siin ei ole, siis eelistan ekspressot, prantsuse rösti, koos vahukoorega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2010 at 4:34 p.l. #284723somps
MemberTäielik poenimekiri:-Värsked viljad (Banaan/melon, kapsas/tomat)
-Kana-/Broilerifilee või fileetükid
-Kanasink (Kana/kalkuni sisaldus ~85%
-Kanamunad
-Ketšup, kus esimene koostisosa on tomat(ipüree). Ideaalis ei sisalda suhkurt.
-Kanapuljong
-Maitseained (Sool, pipar, kartulimaitseaine, sidrunipipar)
-Mesi
-Õunabüree
-Õli (Mandliõli eelistatult)
-Pählid (segu/mandel)
-Aedviljasegud (Hernes-mais-paprika-porgand)
-Piim 2,5%
-Kohupiim 0,1% (Maitsetu+vanilje+rosina)
-Kodujuust 4%
-Piim 2,5%
-Coca Cola light
-Mahl (Apelsin/)
-Maitseäädikad (Õuna-, veini-)
-Bitter šokolaad
-Kohvi (Paulig Classic/President)
-Tee (Kvaliteetne)
Ma nüüd puhtast uudishimust uuriks, et millega sa seda va kartuli maitseainet kasutad? Aga iseenesest on mõte hea, peaks ka koostama sellise nimekirja.. mul on raudpolt tatar ka muidugi sees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> maailma parim asi lihtsalt:Ddetsember 27, 2010 at 6:33 p.l. #284738Janika Aavamägi
MemberMa nüüd puhtast uudishimust uuriks, et millega sa seda va kartuli maitseainet kasutad? Aga iseenesest on mõte hea, peaks ka koostama sellise nimekirja.. mul on raudpolt tatar ka muidugi sees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> maailma parim asi lihtsalt:DMa olen terve elu muna praadides lisanud (üsna julgelt ka) munale kartulimaitseainet! See tundub mulle sama loogiline, kui see, et homme on ka endiselt väljas palju lund.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Usun, et lisatakse kaerahalbed, täisteraleib, tatar, riis ja nii. Ise neid tooteid koju endale ei too..
Jõudu! Ja ikka kindlasti koosta nimekiri. Säästab aega ja närve
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2010 at 6:59 p.l. #284741smitser
MemberMa ei näinud täna poes küll ühtegi ketsupit/kastet ilma suhkruta, ja lõpuks ma ei ostnudki ühtegi.
detsember 28, 2010 at 8:11 e.l. #284796somps
MemberMa olen terve elu muna praadides lisanud (üsna julgelt ka) munale kartulimaitseainet! See tundub mulle sama loogiline, kui see, et homme on ka endiselt väljas palju lund.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Usun, et lisatakse kaerahalbed, täisteraleib, tatar, riis ja nii. Ise neid tooteid koju endale ei too..
Jõudu! Ja ikka kindlasti koosta nimekiri. Säästab aega ja närve
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jaa, tegin. Lisasin oma blogisse ka, kui soovid, võid uurida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks ta individuaalne värk ole, kes sööb leiba, kes ketšupit jne..Aga ma kunagi selle kartulimaitseaine katsetan muna peal järgi, äkki on tõesti hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2010 at 2:03 p.l. #284844Vikatman
MemberTegelikult ikka igatsus tuleb ka pisike(suur) Pärnu nö koduste klubide järele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks seal ole jah Bravo club ja Sugar ning muud möllud! (Y) xDD……
detsember 28, 2010 at 2:54 p.l. #284850Nony
Member*Ei taha sööki järele jätta ja sööd viisakusest taldriku tühjaks?Jäta parem järgi. Raha Sa niikuinii tagasi jah, ei saa aga Sul on võimalus säästa enda keha!
Lisaks siia veel kellegi kuldsed sõnad, et prügikast ei lähe paksuks ka – saab täis ja viid välja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2010 at 2:56 p.l. #284852Nony
MemberEks seal ole jah Bravo club ja Sugar ning muud möllud! (Y) xDD……Ka sellistes klubides saab edukalt nt rasvapõletust teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2010 at 3:16 p.l. #284854Janika Aavamägi
MemberLisaks siia veel kellegi kuldsed sõnad, et prügikast ei lähe paksuks ka – saab täis ja viid välja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oli väga hea!! Ja ÕIGE
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2010 at 3:19 p.l. #284856Janika Aavamägi
MemberKa sellistes klubides saab edukalt nt rasvapõletust teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Spordiklubi ja ööklubi..
Ühes jõud, teises vastupidavus(aeroobne).
detsember 28, 2010 at 3:20 p.l. #284858Janika Aavamägi
MemberMa ei näinud täna poes küll ühtegi ketsupit/kastet ilma suhkruta, ja lõpuks ma ei ostnudki ühtegi.Üldjuhul on nad tomatipüree nime all, olen ka leidnud nagu hambapastatuubis oleva ketšupi, mis oli meeldiva sisuga kuid siiski ei sisaldanud suhkurt. Kui pole vaja karta väga seda suhkrunatukest. Segadi meil kõigil vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2010 at 8:51 p.l. #284876Janika Aavamägi
MemberIstun enda kodus, söön kodujuustu pähklitega, joon Arginiini Colat ja mõtlen kas nutta või naerda. Aga tunnen, et kaua enam naerda küll ei jõua.
Mul pole lume vastu midagi.. Lumi on.. no lumine on ta ja no kõnniteed on seda palju täis aga ma lihtsalt kõnnin mõnikümmend sentimeetrit kõrgemal. Aga no liiklus… Eile käisin lisasõidutunnis, teen enda load Tallinnas valmis, ja jäin kinni.. Ma jäin kinni keset Mustamäe teed. Ja ega asi ikka polnud selles küll mitte, et ma sõita ei oskaks. Aga jah… keset maanteed autoga kinnijäämises kogemusi tõesti vähe..
Olen inimene kes ei salli asjatut kulutamist. Ressursside raiskamist k.a. ajaresursside. Mul on üldjuhul alati teada, kuidas millega liiklen, kuidas jõuan trenni, trennist poodi, poest koju. Ma olen trennis pauside ajal raamatut ka lugenud, kuna ei jaksa seina vaadata need minutidki. Ja täna. Täna ma siis astusin Sparta spordiklubi uksest välja minutid enne 21:00.. Koju jõudsin 22:30. KAUNIS
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aja sisutasin bussipeatustest ühistrantsportide ootamise, tigusõidu ja kiireloomulise poeskäiguga.Olgugi, et läksin trenni otse tööl, ei käinud kodust läbi nagu üldjuhul tavaks… ja siiski jõuan pool üksteist koju.
Trennis tegin täna selg ja õlg, kuid suhteliselt pianab iga hetk mõte et, mis kell ma koju hakkan minema, millal jõuan, KAS JÕUAN?
Millal siis kodu koristatakse, pesu pestakse, enda jaoks midagi ära tehakse? -ÖÖSEL. Muljetage, kuidas Teil lood selle lumise lumega ja mis olete ette võtnud? Kuna ma olen üsna kindel, et see olukord püsib veel 2-2,5 kuud.
Ma niikaua pesen pesu ja teed koduseid töid.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.