Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
detsember 15, 2010 at 8:20 p.l. #283892
Krizto
MemberKas Scala Fitnessis Tartu mnt 43 oled käinud? Mul oli proovitreening 50.- ning muidu on ühekordne külastus 100.-
detsember 15, 2010 at 8:47 p.l. #283896Janika Aavamägi
MemberKas Scala Fitnessis Tartu mnt 43 oled käinud? Mul oli proovitreening 50.- ning muidu on ühekordne külastus 100.-Vat Scala Fitnessis pole käinud, kuid kindlasti ikka üritan minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmisena on mul ees Arigato, MyFitness Viru ja Rocca Al Mare ning Tulbi jõusaali tahan Teile tutvustada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2010 at 8:52 p.l. #283897Janika Aavamägi
MemberTegin enda trenni ära, ruttasin sauna, mõnulesin veidi, tegin enda korda, poest läbi, kust muuseas ostsin ka äratuskella, kuna telefoni jamab, ei ärata ja täna üldse unustasin selle tööle. Aga äratuskell- Päris kõvasti tiksub teine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mäletate, ostsin äratuskella, selline see oli, valget värvi vaid. See tiksus ikka nii kõvasti, et und sain alles tund pärast voodisse heitmist.
Seega viisin selle täna poodi tagasi ja ostsin selle eest kanafileed, kodujuustu, kohupiima, mune.
Voh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2010 at 8:54 p.l. #283898Janika Aavamägi
MemberTulemas:
*Täielik poenimekiri
*Päevase väljasõidu toidunimekiri, mis kotis peab olema uksest väljudes.
detsember 15, 2010 at 10:12 p.l. #283903TõnuE
MemberTere
Hea teema nendes klubides käia ja asja tutvustada.
Tegin ise samasuguse ringi nii juuni alguses kui septembris.
Sinu lahkel loal jagan omi mõtteid, mille kopin oma siia järjest oma trenniblogist
detsember 15, 2010 at 10:14 p.l. #283904TõnuE
MemberMai keskel käisin taas tutvumas Reval-Sport spordiklubiga Aia tänaval.
Alustasin seal oma jõusaaliga tutvumist aastal 1997 ning olin selle treeningsaali klient 2001 aasta suveni.
Kuna Sparta spordiklubis sai treeningvõimalus läbi, siis vaatan kohta kodule lähemal.
Revalist. Ei tekkinud sellist hubast ja mõnusat kodust tunnet, et see on hea saal ja sinnatahaks jääda. Muidugi raud on raud ja raskus on raskus, aga võib-olla tänu Spartale olen mugavuse ja uudsusega ära harjunud. Reval oleks nagu 10 aastat ajas seisnud. Kuna hind on tal suvekuu pakkumises sama mis Meritonis, siis arvatavasti teen suvetreeningud Meritonis. Kuna ajavahe jala trenni minnes on kõigest 1 minut, siis tundub Meriton parem valik.
detsember 15, 2010 at 10:19 p.l. #283905TõnuE
MemberKüll aga päev planeeritust hiljem, täna, jõudsin esimest korda Meriton spordiklubisse, mis asub Meriton Grand Conference & Spa hotellis. Kodust jalutada 11 min, nii et mõnus jalutuskäik värskes õhus enne trenni ja peale trenni. Võimalik on trennis käia ka jalgrattaga, sest ratta hoidmise võimalus on seal täitsa olemas.
Trennist.
Hea. Ilus. Puhas. Korralik. Inimesi nii, et mahub ja järjekordasid pole. Masinaid nii, et kõik tehtud saaks. Muidugi peab ka kombineerima, sest ega hotelli jõusaal ei saa võistelda “päris” jõusaalidega, aga siiski kõik saab tehtud.
detsember 15, 2010 at 10:20 p.l. #283906TõnuE
MemberKäisin 8.sept MyFitness Virus, et vaadata, kas aasta või kahega(ei mäleta, millal viimati seal käisin), on midagi muutunud ja kas asukoha tõttu võiks kaaluda selle spordiklubi kasuks.
Ei – kindlasti ei või! No mis hinnad! 375.- eek, et saada klubi liikmeks. Teretulemast!
“My Fitnessi juhatuse esimehe Erkki Torni sõnul antakse liitumistasuga kaasa kinkekott, mille letihind on ligi 500 krooni – see sisaldab esmast konsultatsiooni treeneriga, rätikut, treeningpäevikut, liikmekaarti, tasuta voucherit ja veel mõnda toodet.” (http://www.tarbija24.ee/?id=306618 )
Tore küll, aga ma ei vaja konsultatsiooni, treeningpäevikut, tasuta voucherit ja “veel mõnda toodet”. Ja kas rätik ja liikmekaart(plastikkaart) ning “põrsas kotis” maksavad kokku 375 eek? Camoon.
Ja kui tahaks käia täispaketi alusel ehk igapäevase treeningvõimalusega igal ajal, siis on hind pelgalt 899.- eek.
See hind on sobilik kindlasti mõnele teisele inimesele.
Olgu, võib-olla on lihtsalt minu “hinnatundlikkus” teistsugune, nii et pole mõtet targutada – igale inimesele on oma klubi.
Käisin täna kodulehel pakutavas http://myfitness.ee/liitumine/uhekordne-tasuta-treening tasuta proovitreeningus.
Kodulehel on selges eesti keeles tekst: “Kui Sa oled huvitatud ühe korra TASUTA treeningust, täida allolev ankeet ning saada meile.”
Olin huvitatud, täitsin ankeedi ja saatsin selle neile. Sain vastuse:
Tere ,
Saime Teie ankeedi kätte ning jääme Teid proovitreeningule ootama Teile sobival ajal. Rühmatreeningusse on võimalik pääseda vabade kohtade olemasolul.
Sportliku kohtumiseni,
MyFitness Viru
Rõõm oli minupoolne ja seadsin sammud trenni. Administratsioonis küsiti, et kas olen enne käinud. Vastasin, et olen kas aasta või kaks tagasi. Selle peale öeldi, et kirjas ju on “ühe korra TASUTA treening”, nüüd ma pean küll maksma, sest ma ju ammu olen tasuta käinud. Vastasin, et näed, ei teadnud, et selline pakkumine teil aasta läbi on ja kuna tekst on kodulehel eksitav, siis võiks sinna väikese lisa juurde panna. Kõigepealt tahtsid minult trenni eest küsida 100 eek, pidades seda soodsaks, sest muidu on ühekordne treening 199.- eek. Ma ei olnud sellega väga nõus ning kui meie vestlusest tuli välja, et nende süsteem on mulle saatnud kutse trenni tulekuks, nõustusid nad mind siiski niisama trenni lubama, jättes aga mulje, et nii ikka ei saa ja järgmine kord pean ikka maksma jmt. Püüdsin selgitada, et kuna kodulehel ei ole kirjas teksti “kui sa juba üldse kunagi MyFitness spordiklubi algusest saadik oled ühe korra tasuta trennis käinud siis see sinule küll ei kehti”, siis jätab see vale arusaama ja võiks teksti täpsustada. Sinnapaika see jäigi.
Ja kui küsisin, et miks nad reklaamivad oma spordiklubi palja naisega, siis mindi silmnähtavalt närvi ja öeldi, et “VABADUS” ja jätsid mulje, et neil on muidki asju teha kui minuga veel nende reklaamikampaania fotot arvustada.
Mulle igal juhul ei meeldi, et KÕIKI MAAILMA ASJU peab reklaamima alasti naise kehaga.
detsember 15, 2010 at 10:22 p.l. #283907TõnuE
MemberEnne jäi mainimata, et MyFitnessis on uskumatult väikesed kapid, kuhu klubi külastaja oma üleriided, spordikoti, välisjalanõud ja muu saab treeningu ajaks jätta. Mis juhtub veel talvel?
Igaljuhul, täna oli trenn Tulbi spordiklubis. Kodust jala Balti jaama trollipeatusse ja sealt numbriga 5 või 7 ühe peatuse ja teises maha minna ning 150 meetrit ja kohal.
Parkimine on maja ees jooksval tänaval ja kõrvaltänavatel tasuta ning vajadusel saab parkida ka kinnisesse õue. Priima!
Tegelikult on klubi ikka ütlemata väike. Või vähemalt alguses jääb selline mulje küll. Trenni lõpuks, olles ära hinnanud võimalused, võib öelda, et jääb oma mahult ja treeningvõimalustelt laias laastus samasse klassi MyFitnessi ja Meritoniga.
Üllatus, positiivne, oli see, et kui Meritonis ja MyFitnessis polnud sääre pinki, siis Tulbis oli!!!
Täna tegin jala päeva. Saalis oli täitsa palav ja ühtegi ventikat näha polnud, aken oli lahti, aga higi lahmas korralikult. Kui täishind jõusaalile on 500 eek(tudengile) kuus, siis hinna poolest võiks seal täitsa ehk käia. Näiteks kõigepealt ühe kuu ja siis vaadata edasi, kuidas trennikava muuta ja kuidas kava muutes saalis võimalused on. Küll aga seletab nii mõndagi laupäevane Meritoni lahtiste uste päev, kus pidi müüki tulema 3-kuu paketid. Hinda veel ei tea, aga eks see on jälle otsustuskoht.
Jalapress oli huvitav masin. Press nagu press ikka, aga sellise peal polnud enne teinud ja täitsa raske oli.
detsember 15, 2010 at 10:23 p.l. #283908TõnuE
MemberSissekanne 10.septembrist:
Sattusin täna läbi käima Tartu mnt-l olevast spordiklubist Scala Fitness. Tervitasin viisakalt adminni ja küsisin, kas võin spordiklubiga tutvuda. Vastuseks oli “jah” ning spordiklubi uksed avanesid. Esimene üllatus oli “soojendusala”, kus jooksulindid, veloergod, ellipsid jmt. Masinaid oli kokku 20! Sellist parki pole suuremas osas klubides. Nii et soojaks saab seal küll! Jõusaali pool oli mõnus, hubane, avar, ruumi jätkus ning masinad olid uued, korras, ilusad. Masinapark lubab usinasti erinevaid harjutusi kombineerida ja igav seal ei hakkaks. Asukoht on selle kandi inimestele mugav, ka kaugelt tulejatele on trammiga trenni ja trennist ära liikumise võimalus mugav, peatus spordiklubi uksest max 50 meetrit.
Hind muidugi paraku on see, mis ei võistle kesklinna klubidega.
Kui spordiklubi lõunane pakett (avamisest kas kella 14-ni või 15-ni) MyFitnessis, Meritonis ja Tulbis on 490-499 eek, siis Scala küsib lõunase paketi eest 750.- eek. Täispaketi hind on 850.- eek. Huvitav oli see, et kui maksad ühe kuu korraga, siis liitumistasu pole. Kui aga tahad näiteks osta 3-kuu, 6-kuu või aasta-paketti, siis maksad liitumise eest veel lisaks 100 eek(selle eest saab plastikkaardi – ühe kuu paketi ostjad vaid paberist kaardi – hirmushirmus). Kui aga käijaid on, siis jõudu ja jaksu Scalale.
Tuli mööda Tartu mnt-d kesklinna poole jalutades meelde, et ka Olümpia hotelli(mis uue nimega on Radisson BLU) 26 korrusel peaks olema miskit moodi fitness center nimega Club 26. Mõeldud-tehtud. Jalutasin Olümpiasse, liftiga 26-le ja jutt sama – tahaksin näha, mida pakkuda on. Näidati basseini, mis muidugi on linna eksklusiivseima vaatega. Ka meeste riietusruumist ja pesuruumis olevast saunast on võimalus nautida õhtust Tallinna tulede mängu. Sellega aga positiivsed võimalused otsa saavadki. “Spordiklubi” ehk jõusaal ei kannata kriitikat. See on tõesti korraks hotellis peatuvale inimesele mõeldud, kes tahab hetkeks naha märjaks saada, aga masinapark väga nigel ja trenni pärast poleks mõtet seal käia. Hinnad on aga vaate kohta isegi mitte väga hullud. Püsikliendile on kuukaart 1190 eek, aga kui osta 26-korra kaart, siis maksab see 1990.- eek. Kiire arvutus näitab, et trenni hinnaks tuleb alla 77 eegu. Ja kui käia 3 x nädalas trennis(kuigi, nagu mainisin, siis spordisaal pole teab mis luksus), siis saab 2 kuud ilusti ära käia. Kasvõi ujumas, saunas ja linna vaatamas.
Igaljuhul, käidud.
detsember 16, 2010 at 9:27 e.l. #283929Janika Aavamägi
MemberTere Tõnu.
Mõistan Su entusiasmi kõigiga kogetut jagada, kuid lisa link, kus need kõik kirjas. Siis soovijad saavad järele uurida, kui soovi on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 16, 2010 at 9:38 e.l. #283936TõnuE
MemberTere Tõnu.Mõistan Su entusiasmi kõigiga kogetut jagada, kuid lisa link, kus need kõik kirjas. Siis soovijad saavad järele uurida, kui soovi on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>link on minu postituste all ja seal minu blogi. sellelt leiab ka minu sissekanded nii mais kui septembris.
detsember 16, 2010 at 9:44 e.l. #283937Janika Aavamägi
Memberlink on minu postituste all ja seal minu blogi. sellelt leiab ka minu sissekanded nii mais kui septembris.Aitäh. Leidsin need pildi seest lõpuks ülesse ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sealt siis leiab Tõnu seiklused üles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2010 at 10:20 e.l. #284690Janika Aavamägi
MemberKas tervisliku eluviisi järgimine tundub nii utoopiline, võimatu, kuid siiski soovite enda kehale vaid parimat?
Tõesti muutub asi keeruliseks, kui enne poodi minekut hakkate läbi mõtlema kahe päeva täpset toitumist, vahapalasid, ootamatuid väljasõite, et ka siis oleks vaid parim “kütus” kehale olemas. Ja seda kahele inimesele.
Kõik algab siiski planeerimisest. Planeeritud elu on edukas elu. Vaidlete vastu?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Planeerimine ei pea olema kaelamurdev. Vaid täpsed nimekirjad erinevateks puhkudeks aitavad hädast välja, säästavad aega.
Endal on mul arvutis kenasti olemas järgnevad nimekirjad:
-Kui lähen võistlema
-Kui sõidan külla
-Kui lähen soojale maale
-Kui sõidan ~3 päevaks kodust ära
ning otseloomulikult
-Täielik poenimekiri
Ehk nimekiri, mida ostaksin poest, kui kodus poleks mitte kui midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jätan kenasti välja kodukeemia, kuna see väga vormis rolli ei mängi. Ju?
Ning samuti ei hakka märkima koguseid. Kuna poed on meil iga nurga peal(üldjuhul 1, tihti ka 2 ühe nurga peal), siis igaüks valib kogused tune/rahakoti/enda äranägemine järgi. Alati saab tagasi minna, kui midagi otse lõppemas.
Niisiis.
Täielik poenimekiri:
-Värsked viljad (Banaan/melon, kapsas/tomat)
-Kana-/Broilerifilee või fileetükid
-Kanasink (Kana/kalkuni sisaldus ~85%
-Kanamunad
-Ketšup, kus esimene koostisosa on tomat(ipüree). Ideaalis ei sisalda suhkurt.
-Kanapuljong
-Maitseained (Sool, pipar, kartulimaitseaine, sidrunipipar)
-Mesi
-Õunabüree
-Õli (Mandliõli eelistatult)
-Pählid (segu/mandel)
-Aedviljasegud (Hernes-mais-paprika-porgand)
-Piim 2,5%
-Kohupiim 0,1% (Maitsetu+vanilje+rosina)
-Kodujuust 4%
-Piim 2,5%
-Coca Cola light
-Mahl (Apelsin/)
-Maitseäädikad (Õuna-, veini-)
-Bitter šokolaad
-Kohvi (Paulig Classic/President)
-Tee (Kvaliteetne)
Loomulikult on nimekiri koostatud minu eelistuste põhjal. Võttes aluseks selle nimekirja, vajaduse korral teha uudatusi ja saad ka enda isikliku Täieliku poenimekirja.
Kui toiduained kodus olemas, siis on juba tükk maad lihtsam orinteeruda ja igal korral endale just see üige eine ette valmistada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõppu oleks sobiv püstitada küsimus: “Milline on Sinu lemmiksöök”?
Kuna hetkel ei oskagi vastata, jään vana-hea-Hiinatoidu juurde, mis viimati mu kindel lemmik oli.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lemmikjook?
Kohvi. Otseloomulikult!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui söögist ja toitumisest midagi veel rääkida, siis paar mõtet, mida ise alati rakendan/edasi annan:
*Kui Sulle toit ei maitse, siis miks Sa seda üldse sööd? Kaloreid annab isegi siis, kui Sulle see ei maitse!
*Ei taha sööki järele jätta ja sööd viisakusest taldriku tühjaks?
Jäta parem järgi. Raha Sa niikuinii tagasi jah, ei saa aga Sul on võimalus säästa enda keha!
detsember 27, 2010 at 12:21 p.l. #284699smitser
MemberKas tervisliku eluviisi järgimine tundub nii utoopiline, võimatu, kuid siiski soovite enda kehale vaid parimat?Tõesti muutub asi keeruliseks, kui enne poodi minekut hakkate läbi mõtlema kahe päeva täpset toitumist, vahapalasid, ootamatuid väljasõite, et ka siis oleks vaid parim “kütus” kehale olemas. Ja seda kahele inimesele.
Kõik algab siiski planeerimisest. Planeeritud elu on edukas elu. Vaidlete vastu?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Planeerimine ei pea olema kaelamurdev. Vaid täpsed nimekirjad erinevateks puhkudeks aitavad hädast välja, säästavad aega.
Endal on mul arvutis kenasti olemas järgnevad nimekirjad:
-Kui lähen võistlema
-Kui sõidan külla
-Kui lähen soojale maale
-Kui sõidan ~3 päevaks kodust ära
ning otseloomulikult
-Täielik poenimekiri
Ehk nimekiri, mida ostaksin poest, kui kodus poleks mitte kui midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jätan kenasti välja kodukeemia, kuna see väga vormis rolli ei mängi. Ju?
Ning samuti ei hakka märkima koguseid. Kuna poed on meil iga nurga peal(üldjuhul 1, tihti ka 2 ühe nurga peal), siis igaüks valib kogused tune/rahakoti/enda äranägemine järgi. Alati saab tagasi minna, kui midagi otse lõppemas.
Niisiis.
Täielik poenimekiri:
-Värsked viljad (Banaan/melon, kapsas/tomat)
-Kana-/Broilerifilee või fileetükid
-Kanasink (Kana/kalkuni sisaldus ~85%
-Kanamunad
-Ketšup, kus esimene koostisosa on tomat(ipüree). Ideaalis ei sisalda suhkurt.
-Kanapuljong
-Maitseained (Sool, pipar, kartulimaitseaine, sidrunipipar)
-Mesi
-Õunabüree
-Õli (Mandliõli eelistatult)
-Pählid (segu/mandel)
-Aedviljasegud (Hernes-mais-paprika-porgand)
-Piim 2,5%
-Kohupiim 0,1% (Maitsetu+vanilje+rosina)
-Kodujuust 4%
-Piim 2,5%
-Coca Cola light
-Mahl (Apelsin/)
-Maitseäädikad (Õuna-, veini-)
-Bitter šokolaad
-Kohvi (Paulig Classic/President)
-Tee (Kvaliteetne)
Loomulikult on nimekiri koostatud minu eelistuste põhjal. Võttes aluseks selle nimekirja, vajaduse korral teha uudatusi ja saad ka enda isikliku Täieliku poenimekirja.
Kui toiduained kodus olemas, siis on juba tükk maad lihtsam orinteeruda ja igal korral endale just see üige eine ette valmistada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõppu oleks sobiv püstitada küsimus: “Milline on Sinu lemmiksöök”?
Kuna hetkel ei oskagi vastata, jään vana-hea-Hiinatoidu juurde, mis viimati mu kindel lemmik oli.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lemmikjook?
Kohvi. Otseloomulikult!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui söögist ja toitumisest midagi veel rääkida, siis paar mõtet, mida ise alati rakendan/edasi annan:
*Kui Sulle toit ei maitse, siis miks Sa seda üldse sööd? Kaloreid annab isegi siis, kui Sulle see ei maitse!
*Ei taha sööki järele jätta ja sööd viisakusest taldriku tühjaks?
Jäta parem järgi. Raha Sa niikuinii tagasi jah, ei saa aga Sul on võimalus säästa enda keha!
Üllatavalt normaalne nimekiri
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arvasin et sööd ulmeasju.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> coca cola on üllatav nähtus. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.