Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
detsember 14, 2010 at 5:44 p.l. #283779
Janika Aavamägi
MemberTäna ootab ees Arctic Sport Club, Tallinnas

Ning nagu alati- asjad kokku ja minek.
Õhtul pikemalt…
detsember 14, 2010 at 10:33 p.l. #283793Janika Aavamägi
MemberKuna kell on juba pime, siis jätan spordiklubist emotsioonid, muljed, pildid homseks.
Kuid ei hoia Teid tänagi teadvusetuses.
Spordipunkt nr. 4
Arctic Sport Club
Tallinn, Ehitajate tee 114b
Nimelt olen tõeliselt rahul sellega, mida kogesin Arctic Sport Clubis, Tallinnas.
Üsna armas ning pehme emotsioon:
Minu trennikaaslane jäi mind järgmise korrani ootama:
Ma vaatasin algul, et miks kõigil ühesugused kõrvaklapid, et sellised moes või
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lähemalt uurides selgus, et lisaks televiisoritele, mis olid kõikide kardiomasinate(v.a. ergomeetrite) ees, lisaks neile olid kõikidel ka veel kõrvaklapid. Mida sealt kuulda võid? Eeldan et kas TV heli või raadiokanalit.
Mina ajasin ergomeetriga aga kalu taga:
Romantika… jah.
Te peate seda kogema.
Pärast väsitavat treeningut astud sisse klubi basseiniruumi ja mind valdas küll niivõrd meeldiv meeleolu, et seda võib küll romantikaks nimetada:
Homseni
detsember 15, 2010 at 1:07 p.l. #283832Janika Aavamägi
Memberdetsember 15, 2010 at 1:53 p.l. #283841Ott Kiivikas
MemberVäga vahva eksperimendi oled ette võtnud – tubli töö, usun ,et paljudel kes plaanivad kas klubi vahetada või alles liituda mõne spordiklubiga saavad siit vajaliku lisainfot ja emotsiooni.
detsember 15, 2010 at 2:17 p.l. #283844Janika Aavamägi
MemberArctic Sport Club
Spordipunkt nr. 4
Kindlasti oleneb spordiklubi hinnang ka sellest, kuidas see on geograafiliselt võrdes Sinu kodu või töökohaga.
Arctic Sport on mulle küll soodsa koha peal. Mitte päris aga pm ümber nurga.
Arctic Club Spordis ei ole kahjuks proovitreeningu programmi. Esmane nagu ka ühekorra treening on külastajale 150,-
Hind sisaldab: osalemist kõikides juhendajaga rühmatreeningutes ning jõusaali ja ujula kasutamist kõigil klubi lahtiolekuaegadel. Rühmatreeningutele toimub registreerimine jooksvast järjekorrast.
Lähenedes majale, oli väljast kenasti näha alumise korruse jõusaali. Just, seal on nimelt kaks eraldiseisvat jõusaali, ülemises on kardiomasinad ja jõumasinad, all jõumasinad, mina treenisin alumises.
Nimelt siis maja on väga kena ning esinduslik, see ei tohiks üllatus olla. Väga kena ning meeldiv, eriti administratsioonis puhkenuras olev pehme karu, mis aknast kohe mulle silma hakkas.
Mõmmimaania ei saanud läbi. Astudes garderoobi jäin vist jahmunult vaatama kõiki neid pisikesi lemmikloomi, mis võrele kinnitatud olid. Nimelt on enese luku omanikel välja kujunenud komme lukkude külge pisikesi pehmeid loomakesi kinnitada. Neid oli garderoobiukse kõrval ning ei puudunud need ka kappide juures olevatelt nagidelt, seal rippusid nad kaelupidi samuti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kapid: Raudkindlad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Neid küll lahti tõmmata ei saa, kui just.. lukku muukima ei kuku. Kapid on L tähe kujulised, 1/2 kappidest pole just kõige mugavamad- alt liialt kitsad ja minu pikkuse puhul ülesse üldse nägema ei ulatu. Aga miks ma sobivamat varianti ei valnud?- Ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõusaal(ülemine): Kardimasinate valik lai, ning kokku võis neid olla ~20. Kõigil olid individuaalsed televiisorid, kõrvaklapid. Igati kena varustus. Jõumasinad ülemises osas sama firma poolt, mis alumise korruse jõusaalivarustus- kindlad tugevad, toekad ning mugavad.
Ülemine jõusaal: hästivarustatud. Masinad, hantlid, fitballid, matid.
Kõigi hulgas ka kõhulihaste treenimiseks trenažöör Ab-Solo, mille ma ka ise sel korral järele proovisin. Sel konkreetselt iste ei kiuksunud nagu võib juhtuda. Ise olin masina tööga rahul, soovitan 4 seeriat indlasti läbi teha. 3’e eri raskusega pallid, seega vastavalt treenitusele. Mina valisin kergeimad. Põnev ning mänguline- järgmine kord veel, kindlasti!
Treenerid: Jõusaalis oli hulganisti rühma- ja personaaltreenereid. Üldjuhul kogu aeg keegi koha peal, mõlemas saalis.
Hügieen: Kõik ruumid olid värsked, puhtad ning tasakaalukalt soojad. Hügieeni ja õhu üle nuriseda kindlasti ei saa, ei tahakski.
Vesi: Joogikõlblik, sobib!
Meeldiv muusika üle maja, samuti basseiniruumis, kus oli volume veelgi kõrgem, lõi veelgi meeldivama meeleolu. Basseini ääres saab ka kussjuures trenni teha, seal olid täitsa velotrenažöörid olemas.
Kindlasti tahaks eraldi välja tuua selle, et viibides jõusaalis, ei olnud kloorile omast aroomi kusagilt tunda. See oli hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saun: Suur ning mahukas, vastava kerisega. Kui ma ise sisenesin, tundus seal kergelt nõrk kuumus olevat, kindlasti tingituna sauna suurusest, kuid parandasin selle rohke leiliga. Küll aga naistesaunas olge ettevaatlikud laega, see tuleb üsna kiiresti vastu, isegi mulle.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma otsisin kellaaega, siis ma seda küll ei näinud basseiniruumis ja dušširuumis. Siis mõtlesin endamisi, et võiks olla ka kõlarid, kust teavitatakse, palju aega sulgemiseni jne. Ja ennäe imet: 15 minutit enne sulgemist (suletakse 23:00 nädala sees- HEA) algas programm, mis iga 5 minuti tagant teavitas, et külalistel palutakse kiirustada, kohe sulgeme. See oli hea.
Garderoobis olemas vajalikud hügieenitarbed, föönid, peeglilauad, eraldi peeglisein.
Administraatorid on meeldivad ning esinduslikud.
Arctic Sport Clubist veel niipalju, et kuni detsembri lõpuni on seal ikka väga hea pakkumine.
Kingi endale spordipisik!
Ära oota uue aasta lubadusteni, alusta juba nüüd sportlikku elu ja tule proovi seda Arctic Sport Club’is hinnaga 500 krooni 1 kuu ning võidad lisaks tervisele ka liitumistasus!
Jõulupakkumine 500 krooni esimene kuu on ostuks 1. – 31. detsember 2010 ning kasutamiseks kuni 31.01.2011. Detsembri jooksul liitudes võidad liitumistasus – Tallinna klubis 250 krooni, Tartu klubis 125 krooni!
Kokkuvõtteks: Kui hindad kvaliteeti ning meeldivat õhkkonda, puhtust ja esinduslikkust. Arctic Sport on Sulle.
detsember 15, 2010 at 2:30 p.l. #283849Janika Aavamägi
MemberNeed 2 näidet on jah sellised, mida kusagil mujal pole näinudki varem. Kas katsetasid ka neid..kui jah siis kuidas oli? Ma ise too päev kõhtu ei teind. A see korvpallidega aparaat vajab küll õlitamist neil. Üks vend tegi seal natuke ja jubedalt kriuksus see masin (seljatugi vist oli) igatahes.Mul nüüd Ab-solo järgi proovitud! Oli hea… Just see, et mänguline, üsna väsitav. Kui tõhus? Seda näitaks aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2010 at 2:32 p.l. #283850Janika Aavamägi
MemberVäga vahva eksperimendi oled ette võtnud – tubli töö, usun ,et paljudel kes plaanivad kas klubi vahetada või alles liituda mõne spordiklubiga saavad siit vajaliku lisainfot ja emotsiooni.Tänud Ott, eks plaanipäraselt on kavas teha kõiksugused skeemid ja tabelid, käia läbi võimalikkult palju jõusaale. Eks asi on alles lapsekingades, kuid siiski tunnen, et juba võib sellest kellelegi abi olla.
Endalgi hea tunne. Ja otseloomulikult igati põnev ettevõtmine.
detsember 15, 2010 at 3:13 p.l. #283856rait83
Membertule minu jõusaali ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2010 at 4:10 p.l. #283869smack
Memberaudentes :uus osa : saal kuidagi väike, minu jaoks palju masinaid ja kila kola(puudub tõstepõrand minu mäletamist mööda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ,+iks võib pidada ujula kasutamisvõimalustvana osa :palju ruumi ja võimalusi (meditsiini palli loopimine,jooksurada(+ sprintimise võimalus lisa raskusega),tõstepõrand)
lisaks audentesel on see hea asi,et kui osta kuukaart(audentes fitness oma), siis saad käia mõlemas osas nii uuemas (ujula,rühmatreeningud) kui ka vanal areenil(jooksmas,kangi tõstmas)
Areenil peaks saama veel kaugust hüpata, kõrgust hüpata, kuuli tõugata…..
detsember 15, 2010 at 6:22 p.l. #283879Nana
MemberNeed velotrenazöörid bassu ääres on aqua spinningux, mitte basseini ääres treenimisex
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2010 at 6:42 p.l. #283880Paul.K.
MemberAreenil peaks saama veel kaugust hüpata, kõrgust hüpata, kuuli tõugata…..Areenil saab jah seda teha,aga jõusaali paketti see ei puuduta. Need on eraldatud hoonetes.Areen asub spordihallis ja jõusaal on samas hoones koolimajaga.Areenil viibimiseks peab ostma eraldi pileti selle jaoks.
Küll aga jah kui oled jõusaali külastaja siis saab ka ujulat külastada.Tõstepõrand puudu,küll aga halli jõusaalis see on olemas-see on üldse asjalikum jõusaal seal,kuid kahjuks pääseb sinna ainult siis kui oled ostnud halli pileti.
detsember 15, 2010 at 7:24 p.l. #283881Janika Aavamägi
MemberNeed velotrenazöörid bassu ääres on aqua spinningux, mitte basseini ääres treenimisex
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ma oletasin ka, et ühis-planeeritud treeninguks need. Sulle Aitäh informatsiooni eest !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2010 at 7:25 p.l. #283882Janika Aavamägi
Membertule minu jõusaali ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koordinaadid paluks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2010 at 7:37 p.l. #283883rait83
MemberVõrumaa Sõmerpalu vald
detsember 15, 2010 at 7:42 p.l. #283884martin1333
MemberAreenil saab jah seda teha,aga jõusaali paketti see ei puuduta. Need on eraldatud hoonetes.Areen asub spordihallis ja jõusaal on samas hoones koolimajaga.Areenil viibimiseks peab ostma eraldi pileti selle jaoks.Küll aga jah kui oled jõusaali külastaja siis saab ka ujulat külastada.Tõstepõrand puudu,küll aga halli jõusaalis see on olemas-see on üldse asjalikum jõusaal seal,kuid kahjuks pääseb sinna ainult siis kui oled ostnud halli pileti.
asjad on muutunud , ostes audentess fitness kuukaardi võid kasutada ka areeni
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.