Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
detsember 5, 2010 at 5:19 p.l. #282637
Janika Aavamägi
MemberMyFitnessis on ajad edasi läinud, seal proovitreening 50,-
StatusClubi saatsin täna avalduse ja üldjuhul oodatakse külastama neid 2 päeva pärast täitmist, kuid mina sain võimaluse minna sinna juba täna, seega täna… Status Club !
Kott kokku ja ongi minek
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eile oli selg, õlg
Täna kavas jalalihased.
detsember 5, 2010 at 9:42 p.l. #282703Janika Aavamägi
MemberSpordipunkt nr. 2
Kohupiim täisterapastaga+ sidrunipipar, kanapuljong söödud, keefir joodud ja nüüd naudin fantastilist Rose-Martsipan teed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Käidud sai spordikompleksis Status Club.
Asub see siis Rocca Al Mares.
Super kohv Statoilist kaasa(Kohv päikese all) ja Statuse poole.
Seina peal suurelt reklaamplakatilt oli aru saada, et Statuses on ka ujula, oligi!
Leidsin pisikese ekslemise(see on mul juba käpas) peale üles ka õige ukse, vastu vaatas luksus, kuid seda ma ootasingi.
Täitsin külalisankeedi, esmakülastajale, sain kätte juhtnöörid, kus mida mis ning asusin end sättima.
Garderoob: Ilus.. TÕSI! Kõik vajalik oli olemas- isegi sirgendaja(ise küll ei kasuta aga keegi ikka)
Garderoob oli üllatavalt suur, nelja erineva peegliesise ja sättimiskomplektiga, justkui paleesse oleks sattunud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Juba sain teada, et olemas on mullivann, aurusaun. Kibelesin juba kähku jõutreeningusse, et minna nautima enda lemmikuimat- MULLIVANNI
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beta-alaniin poole klaasi veega alla, BCAA joogipudelisse ning saali!
Vesi kannatas seal juua
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Testisin ka TTÜ vett- mõlemad on joogikõlbulikud.Jõusaalis tuli kohe esimesena vastu korrlik klooriaur, mis mulle üldiselt oli pigem segav, kuna ei kannata kloori. Silmad siiamaani kergelt kipitavad.
Jõusaal ise- avar, sisukas ning usun, et seal leidus küll kõiki võimalikke vidinaid, mida välja on mõeldud. Oli põnev avastada ja katsetada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nt: täisvenituspuur:
Algselt jäi mulje, et treenerit polegi aga eksisin. Täiesti olemas ning üks treeneritest Fred Antson
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üllatav oli, et kõigi klientide andmed olid sõna otseses mõttes käeulatuses-kõigile.
Ja mis veel näha, et konkreetsete aeroobsusmasinad oli varustatud televiisoritega:
Mina ise tegin soojendust teises osas, vaade valge ajal oleks merele, usun, täna peegeldas saal aknaklaasist, kuid siiski olid selgelt eristatavad kauguses paistvad majatulede promenaad.
Ma pean ütlema, et sattusin kohe esimese hooga nõnda anatoomiliselt sobiva crosstraineri otsa, et ei suutnud päris pikalt sealt ära tulla, pärast seda asusin kükkima.
OTSELOOMULIKULT pärast jõutrenni suundusin alla ujulasse. Mullivann oli suurepärane. Ise sai reguleerida mullide tugevust (ma kohe kõik põhja- otseloomulikult). Ma armusin- Status Club mullivanni!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sai ka kerge tiir basseinis tehtud ning siis pessu ja siis juba kiirelt sättima, et ei segaks töötajatel sulgemist. Kell 10:00 suleti Status Club.
Alguses häiris, tähendab oli kohmetu, et polnud muusikat kuulda ei kusagilt. Võimalus oli olemas, kõlarid olid kõikjal, all basseini kõrval oli lausa DJ pult(noo peaaegu), kuid pärast tundsin end sellele vaatamata vapustavalt.
Status Club siis.
KINDLASTI tuleb ära käia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 6, 2010 at 4:59 e.l. #282735Aile
Member… räägib tüdruk kes omal ajal käis klubis endale tantsuga aeroobset koormust andmas, kell 22 platsile ja kell 04 ära …või mäletan ma midagi valesti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tervitustega,
naabrimees
No, mida seal siis ikka muud teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oh…see oli üks übervahva vahuüritus Pärnus. Minu vaene tantsupartner ei julgenud ka väsimusemärke ilmutada…
detsember 6, 2010 at 8:19 e.l. #282751Janika Aavamägi
MemberSaali tulen kindlasti ja mütsi vist enam ei nõuta, paljud ujuvad ilma.See on hea uudis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 6, 2010 at 9:03 e.l. #282754Undionu
MemberSee on hea uudis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja millal järjega siiakanti jõuad?
detsember 6, 2010 at 3:57 p.l. #282817Janika Aavamägi
MemberTTÜ jõusaal
Status Club
detsember 6, 2010 at 6:06 p.l. #282674Loorah
MemberTeemast välja küsimus, aga huvitab, et mis suurusnumbris riideid Sa kannad?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 6, 2010 at 8:20 p.l. #282872AlanBStard
ModeratorVeel rohkem teemast välja aga tekkis kohe huvi et miks selline küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 6, 2010 at 8:23 p.l. #282873Janika Aavamägi
MemberTeemast välja küsimus, aga huvitab, et mis suurusnumbris riideid Sa kannad?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hea, et ikka küsisid!
Püksid 34/36
Pluusid, joped S.
Enne EMi ostsin selleaegse suuruse järgi teksad- 32, millel nööp küll kinni ei lähe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid jah, siiski väiksemapoolsemaid.
Ma loodan rasvavabalt kasvada nii suureks, et Better Bodies’i meeste pikkade varukatega S sõjaväemustris pluus selga istuks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hetkel veel liiga lohva ja mitteistuv.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 6, 2010 at 8:24 p.l. #282874Janika Aavamägi
MemberVeel rohkem teemast välja aga tekkis kohe huvi et miks selline küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2010 at 1:21 e.l. #282903harselius
Membermul kohalikus saalis on tunni hind 10 eeku
õpilane saab veel vabsjee viiekaga
detsember 7, 2010 at 5:45 e.l. #282915Aile
Membermul kohalikus saalis on tunni hind 10 eekuõpilane saab veel vabsjee viiekaga
detsember 7, 2010 at 6:58 e.l. #282924AlanBStard
ModeratorMille järgi ta siis pärast maksta teab
detsember 8, 2010 at 3:20 p.l. #283120Janika Aavamägi
MemberPeidetud uudis:
detsember 8, 2010 at 3:23 p.l. #283122Kristjan-Johannes Konsap
MemberPeidetud uudis:
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.