Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
detsember 4, 2010 at 4:39 p.l. #65687
Janika Aavamägi
MemberSpordiklubide test!
Tulin ideele!
Mõte on tegude peaproov
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Katsetan erinevaid spordiklubisid, püüan Harjumaa spordiklubidele ringi peale teha.
Miks? Põnevust , teadmisi ning silmaringi laiendamiseks.
Esimese hooga mõtlesin minna Meritoni jõusaali.
Helistasin spordikeskusesse, et uurida, kas neil eksisteerib proovikord- Tule-külasta-tasuta-spordiklubi.
Vastus oli eitav. Esimese spordikorra maksab ühe trennihina- 125,-
Täna ma sinna ei lähe, hiljem KINDLASTI.
Siis tekkis hasart, et kas leian klubi, kus proovikord olemas.
Teiseks valikuks sai Audentese spordiklubi.
Ka seal pole proovikorda nagu selgus telefonikõnest, ühe korra hind 95,- oleks hetkel.
Uurin siis edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 4, 2010 at 4:49 p.l. #282496Janika Aavamägi
MemberAudentes oli järgmine variant.
Seal oleks täna külastus olnud 150,-, kuid kui lähen nädala sees, tutvun majatutvustajaga, on proovikord tasuta.
Järgmine nädal siis Artic Sporti.
Neljandaks valisin Tallinna Tehnika ülikooli jõusaali.
Sisse pääseb uksest 8ni, seega läheb kiireks, avatud 9ni.
Küll aga mind hoiatati, et võin ära eksida, metsa sisse peab minema, maantee äärest seda ei leida.
Täna on see mulle 50,-.
Vaatan kaardilt asukoha üle, pakin koti ja suundub täna TTÜ jõusaali.
Õhtul pildid ja muljed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 4, 2010 at 5:04 p.l. #282498gmaster
MemberAitäh Aile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Julgelt toksige sisse vastuseid- kuidas kujutate teie ette! Pakkuge veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsimus: Kui kallis on võistlevale bodyfitnessi võistlustele võistlushooaeg? Maksumus kuus nt?
Pakuks 7-8k ikka, heal juhul? Kui kõike võimalikult odavalt teha.
detsember 4, 2010 at 7:10 p.l. #282526Undionu
MemberSpordiklubide test!Tulin ideele!
Mõte on tegude peaproov
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Katsetan erinevaid spordiklubisid, püüan Harjumaa spordiklubidele ringi peale teha.
Miks? Põnevust , teadmisi ning silmaringi laiendamiseks.
Esimese hooga mõtlesin minna Meritoni jõusaali.
Helistasin spordikeskusesse, et uurida, kas neil eksisteerib proovikord- Tule-külasta-tasuta-spordiklubi.
Vastus oli eitav. Esimese spordikorra maksab ühe trennihina- 125,-
Täna ma sinna ei lähe, hiljem KINDLASTI.
Siis tekkis hasart, et kas leian klubi, kus proovikord olemas.
Teiseks valikuks sai Audentese spordiklubi.
Ka seal pole proovikorda nagu selgus telefonikõnest, ühe korra hind 95,- oleks hetkel.
Uurin siis edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma võin Keila tervisekeskuse pileti välja teha, kui tasuta proovitrenni ei pakuta. Saan kunagi lastelastele rääkida, et toetasin eesti sporti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 4, 2010 at 8:05 p.l. #282531Janika Aavamägi
MemberSpordipunkt nr. 1
TTÜ spordihoone
Loomulikult iga spordiklubi hinnangut mõjutab eelnev kuuldu ja eelarvamused.
Põhiemotsioon: Parem, kui lootsin.
Maja: metsa sees, kerge ekslemise järel leidsin üles.
Ukse leidsi ka üles, kui suutsin tiiru majale peale juba teha.
Veidi nähtamatus kohas asus administraator.
Mis ehk kehvemapoolsem, sularahas kõik arveldamine. Ebamugav inimestele, kes kasutavad maksmisel vaid pangakaarti. (nt. Viska
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Garderoob: Lahedalt palju oli kappe, koguni kolm garderoobi, mis vajalik ju kohas, kus võistkondlike võistlusi läbi viiakse.
Kapid garderoobis head suured- ka GASP treeningkott mahub sisse.
Üllatav: iga garderoobivahel oli enda pesuruum. Suuremas pesuruumis asus Super saun
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sport: jooksuring, palliplatsid annavad suuresti juurde inimestele, kes aeroobet tehes soovivad reaalselt edasi liikuda (nt. mina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Jõusaali sisenedes mõtlesin, et kindlasti vaatan üle, kas on asju hoida kusagil. Aga näe. Kaks lauda ja jooksvalt lai aknalaud, seega minge kasvõi kogu enda asjadega korraga jõusaali, ikka leidub koht.
Lisaks: mobiililaadimispunkt, kus kahjuks minu telefonile laadijat polnud. Aga kõik teised otsad olid KINDLASTI olemas.
Masinad/hantlid: Arcoman hirmalt vanemapoolsemad masinad, kuid töökindlad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Saal igati töösaal, laialdaselt trenažööre, hantleid jagub nii paljudele, kes vähegi peegli ette ära mahuvad. Akna taga talvine Nõmme mets (Suvel saab metsa jooksma minna- German say FANTASTICH!.Lisaks veel hea kostuvusega muusika, kust täna tuli POWER, hea tantsutuju tuli peale.
Oli soe, kartin, et saal jahe, tutkit
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> HEA!Televiisor ka kenasti seinas, lisaks õpetused, kuidas treenida, mida treeningus tähele panna.
Pisike nostalgia ka:
Tunnete ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?“Kulturism ja Fitness”
-Indrek Otsus
Samuti: Mina ei teadnud, kui nüüd tean, et FITTEST kah samas seal, kogu kupatusega- pilates, aeroobika, PodyPump. (Naised saunas rääkisid) HEA!
Kella 9ni lahti nädalavahetustel, 50,- külastuskord. Bueno
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme Spartas siis lahtise uste päev, mille raames ka Fitness Five
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise olen Sparta Fitshopis tööl ning toon ka toimunut Teile siia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 4, 2010 at 9:07 p.l. #282543martin1333
Memberaudentes :
uus osa : saal kuidagi väike, minu jaoks palju masinaid ja kila kola(puudub tõstepõrand minu mäletamist mööda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ,+iks võib pidada ujula kasutamisvõimalustvana osa :palju ruumi ja võimalusi (meditsiini palli loopimine,jooksurada(+ sprintimise võimalus lisa raskusega),tõstepõrand)
lisaks audentesel on see hea asi,et kui osta kuukaart(audentes fitness oma), siis saad käia mõlemas osas nii uuemas (ujula,rühmatreeningud) kui ka vanal areenil(jooksmas,kangi tõstmas)
detsember 5, 2010 at 2:07 p.l. #282586Janika Aavamägi
MemberPakuks 7-8k ikka, heal juhul? Kui kõike võimalikult odavalt teha.Aitäh. Pakkumisi ootan endiselt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2010 at 2:08 p.l. #282587Janika Aavamägi
MemberMa võin Keila tervisekeskuse pileti välja teha, kui tasuta proovitrenni ei pakuta. Saan kunagi lastelastele rääkida, et toetasin eesti sporti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tulen Sinuga hea meelega Keilasse. Lisaks saab ju veel treeningkaaslase
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tirin Sind ka otseloomulikult saali kaasa.
Kas Keilas peab endiselt ujumismütsiga ujuma minema kohustuslikus korras
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?detsember 5, 2010 at 2:10 p.l. #282589Janika Aavamägi
Memberaudentes :uus osa : saal kuidagi väike, minu jaoks palju masinaid ja kila kola(puudub tõstepõrand minu mäletamist mööda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ,+iks võib pidada ujula kasutamisvõimalustvana osa :palju ruumi ja võimalusi (meditsiini palli loopimine,jooksurada(+ sprintimise võimalus lisa raskusega),tõstepõrand)
lisaks audentesel on see hea asi,et kui osta kuukaart(audentes fitness oma), siis saad käia mõlemas osas nii uuemas (ujula,rühmatreeningud) kui ka vanal areenil(jooksmas,kangi tõstmas)
Läks huvitavaks. Seal on kaks saali.. Seal on ujula?
Tuleb tagasi minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näitad teed?
detsember 5, 2010 at 2:13 p.l. #282591Janika Aavamägi
MemberJärgmised klubid, mis said üle vaadatud:
Status Club- tasuta proovitreening- OLEMAS
Planet Sport- tasuta proovitreening- OLEMAS
MyFitness- Viru- tasuta treening- OLEMAS
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2010 at 2:16 p.l. #282592AlanBStard
ModeratorLäks huvitavaks. Seal on kaks saali.. Seal on ujula?Tuleb tagasi minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näitad teed?
Kergejõustikuareen on veidi eraldi aga ujulast mööda eksida on küll tükk tööd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2010 at 2:20 p.l. #282593Janika Aavamägi
MemberKergejõustikuareen on veidi eraldi aga ujulast mööda eksida on küll tükk tööd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina sain hakkama sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suure tööga sain hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2010 at 2:41 p.l. #282597AlanBStard
ModeratorVäike aga tubli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2010 at 3:22 p.l. #282605Janika Aavamägi
MemberVeel tähtsat teavet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sparta Spordiklubis,
Pärnu mnt 139C
on täna lahtiste uste päevad.
Jõusaali tasuta sissepääs, samamoodi rühmatreeningutesse
Pakutakse kooki ning tervislikke jooke, huvitavat lugemist ning kehale kreeme erinevaid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seega täna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik SPARTA spordiklubisse!PS! Parkimine tasuta ruumikas parklas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2010 at 5:19 p.l. #282635Undionu
MemberMa tulen Sinuga hea meelega Keilasse. Lisaks saab ju veel treeningkaaslase
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tirin Sind ka otseloomulikult saali kaasa.
Kas Keilas peab endiselt ujumismütsiga ujuma minema kohustuslikus korras
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Saali tulen kindlasti ja mütsi vist enam ei nõuta, paljud ujuvad ilma.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.