Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
november 30, 2010 at 11:40 e.l. #198628
soomusk
MemberKuidas on Sulle mulje jäänud?Võistlejate vastustest ja ühiskonnast ?
Eks paljud arvavad, et nende spordiala/hobi on see kõikse kulukam ja vajaks kindlasti riigipoolset toetust jne. Rääkides kulturismist/bodyfitnessist, siis naised arvavad ilmselt, et nende kulutused on meeste omadest palju suuremad, samas on mitmed meie meesvõistlejad selle millegi pärast kahtluse alla seadnud..
november 30, 2010 at 11:56 e.l. #197890Raivo Piiber
MemberIga sportlase puhul on maksumus individuaalne ning ei ole bf ettevalmistus oluliselt kallim bb või cbb võistleja omast, julgen väita. Ehk siis kui võtta aluseks kulutused per kärss, siis eeldusel, et reeglina on bf naised ikka kaalult väiksemad kui bb või cbb mehed, peaks kulud per kg olema suht samad – toit, lisandid põhiliselt. Jõusaal, solaarium ja massaaž on juba igaühe personaalne teema, kas saab need tasuta või siis sponsorluse korras ja ei sega oluliselt võistlusteks valmistumist. Teine teema on muidugi võistlusriided, kuid paari-kolme aastaga peaks võistlev bf sportlane jõudma laias laastus sinnamaale, et tal pole vaja igaks võistluseks uusi bikiine, trikoosid, kingi ja ehteid. Piisab kivikeste pealeliimimisest näiteks. Samuti on igal naisel kodus olemas enamvähem korralik meigivaru
Ja ka grimmi kulub meestel rohkem kui bf naistel. Lisaks tuleb bf naistel muidugi olulisel määral kasuks hea maitse, õmblemisoskus või tuttava ja loomingulise õmbleja olemasolu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paha poleks ka juuksurist sõbranna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2010 at 12:03 p.l. #197031Janika Aavamägi
MemberVäga hea.. Võib veel kirjutada
detsember 2, 2010 at 12:32 p.l. #194669Janika Aavamägi
MemberSportlased ei käi klubid, ega pidutse.
Jaaa.. Võib ka nii olla aga üldjuhul ikka käime samuti klubides, ajame juttu, tantsime, oleme üleval varajaste hommikutundideni, lonkame koju, ärkame unisena.
Seda mitte küll võistlushooajal, küll aga muul ajal ikka.
Eile siis sai ette võetud klubitiirud ning õhtu läks kaunis pikaks- pool kuus oli igatahes kell, kui seda veel vaatasin.
Seega üsna tudu on täna tööl olla aga teenindus selle pärast ei kannata

Tegelikult ma tean, et tea teate, et sportlased pidutsevad ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida ma siis tahtsin eile katsetada:
FAST tooted:
Burner 4 kapslit
Promix 40g(1 1/3dl)
Nii. Katse käis nõnda. Sõin tavapäraselt päeva jooksul, pigem vähemapoolselt(polnud väga isu)
Õhtul kell üheksa läbi jõin kahe klaasi külma veega alla 4 kapslit FAST Burnerit
ja 10 minutit hiljem 40g Promixi veega.
Mida ma ootasin?
Energiat kindlasti rasvapõletavatelt ja head tunnet- ilma näljata- Promixilt
Mida ma leidsin?
Ma sain energiat! Tõsi. Und ei olnud absoluutselt ning kõht polnud tühi- no loomulikult lõpuks kergelt oli. Koju jõudes tegin 35g maasika DIETMIXI veega.
Minu soovitus?
Lähed välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Võta rasvapõletajaid- termogeenikuid!
Ja aeglase imendumisega valku- FAST Promix
Pole rohkem seltskonnainimene kui sportlane?
Soovitan samu tooteid- õhtu kestab kauem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõikasin kaaslase pildilt välja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 2, 2010 at 12:49 p.l. #193127Aile
MemberJanika Aavamägi
Member….õhtu kestab kauem.Sa vaata, et sa ennast läbi ei põleta!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah. Ega no iga nädalavahetus kohe üldse ei suudaks/taha/jõuaks nõnda üleval olla- lööb ikka rütmi paigast ära.
Küll aga- Tuleb kasutada ööd, sest elu on lühike.
Igasugu ütlusi on- kõige õigem oleks: Usalda seda, mida Su keha Sulle ütleb!

Ja siis ei põle läbi ka.
Olgu- saab igatmoodi, kuid just eelkõige sportlaste puhul peab see paika.
detsember 2, 2010 at 1:20 p.l. #193312Kristjan-Johannes Konsap
MemberLõikasin kaaslase pildilt välja
detsember 2, 2010 at 1:51 p.l. #192888Janika Aavamägi
MemberNo selle pildi prindin ma küll välja ja kleebin voodi kohale lakke kaaslaseks pimedatel talveöödel.Võin originaalpildi saata
detsember 2, 2010 at 2:02 p.l. #192730Kristjan-Johannes Konsap
MemberVõin originaalpildi saata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No saada. Kui kaaslane ka ikka naissoost ja vähemalt sama kena.
Või samas: võib ka mees olla. Peaasi, et kena.
detsember 2, 2010 at 11:37 p.l. #188903AlanBStard
ModeratorNo saada. Kui kaaslane ka ikka naissoost ja vähemalt sama kena.Või samas: võib ka mees olla. Peaasi, et kena.

Noor inimene peab kõik vastu võtma mis pakutakse.
Ära lakke kleebi, prindi voodipesu peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 3, 2010 at 8:16 e.l. #188598Hype
MemberNoor inimene peab kõik vastu võtma mis pakutakse.Ära lakke kleebi, prindi voodipesu peale

Hea mõte
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 3, 2010 at 11:36 e.l. #187194Janika Aavamägi
MemberHea mõte
detsember 3, 2010 at 11:39 e.l. #187195Marko Terasmaa
Member….õhtu kestab kauem.Sa vaata, et sa ennast läbi ei põleta!

… räägib tüdruk kes omal ajal käis klubis endale tantsuga aeroobset koormust andmas, kell 22 platsile ja kell 04 ära …või mäletan ma midagi valesti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tervitustega,
naabrimees
detsember 3, 2010 at 11:53 e.l. #186825Janika Aavamägi
Member… räägib tüdruk kes omal ajal käis klubis endale tantsuga aeroobset koormust andmas, kell 22 platsile ja kell 04 ära …või mäletan ma midagi valesti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tervitustega,
naabrimees
Väga huvitav!
Ja ma olen isegi selline, eks ronib välja, tantsime, et nö keha töös hoida!
Aga pole üldse paha aeroobne
detsember 4, 2010 at 12:50 e.l. #180429Marko Terasmaa
MemberJah, uduselt mäletan midagi. See oli nii ammu, aga eks Aile ise kommenteerib.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.