Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
november 26, 2010 at 1:46 p.l. #216846
ROtter
MemberKui liiga palju teada, tekib üldine arusaam ühiskonna rumalusest. Aga…Kus leidub viga, seal leidub võimalus areneda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära kõike internetis kirjutatut ka tõe pähe võta… siin on lihtsalt palju sõnade mängu ja mänguilu, reality show on hoopis teine.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2010 at 1:59 p.l. #214285Aile
MemberÄra kõike internetis kirjutatut ka tõe pähe võta… siin on lihtsalt palju sõnade mängu ja mänguilu, reality show on hoopis teine.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Juba vana naistemees?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selle kohta oli üks küürakaga lause…november 26, 2010 at 2:02 p.l. #230461Janika Aavamägi
MemberÄra kõike internetis kirjutatut ka tõe pähe võta… siin on lihtsalt palju sõnade mängu ja mänguilu, reality show on hoopis teine.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen Sinuga nõus!
Aga mulle meeldib elu, see on just nõnda ootamatu ja etteaimamatu nagu kõige utoopilisem arvata oleks.
Elu on ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eriti kui reaalselt avada silmad ja tõesti vaadata enda ümbere. Igapäevaselt me küll näeme elu, enda päevas näeme asju aga me ei vaata neid, ei süvene ja ilu jääbki nägemata.Kõige lollikindlam oleks kujuta ette igapäevaselt, et oled välismaal, siis satud vaimustusse ka enda kodu ees asuvast naabri postkastist, mida igapäevaselt pidasid enesestmõistetavaks.
Aga tulles teema juurde, siis ma ütleksin enda kohta realist. Kui ma midagi kuulen või saan teada, ega ma sellesse ei usu enne kui ma ise selles veendunud pole. Näiteks võin ma käsi südamel teile öelda, et ma ei usu, et olid olemas Alexander Suur ja kõiksugused suured mehed ja lahingud. Ma lihtsalt ei usu. Ma olen isegi mitte uskunud, et mu sõber sõjaväes oli, lõpuks läksin ise Jõhvi, et selles veenduda. Ei usu ma inimeste jutte, mida näen internetis, kui ta ise mulle seda otse pole õelnud ja ei usu ma inimeste lubadusi enne, kui need on minevik.
Ma elan olevikus, usun minevikku, mida olen ise läbi elanud. Tulevik.. seda kujundan ma ise- igapäevaselt.
Ja ma tänan selle eest elu, et mul on võimalik ise enda tulevikku ennustada.
Tulevikuplaan ongi ennustus. Ja ise määrad selle isiksusena, kas ennustus läheb täide.
Kas teed eesmärkide saavutamiseks midagi või ei.
Ja kokkuvõttes… ega ma treeningmeetoteid ka väga ei usalda enne, kui pole neid ise läbi proovinud.
(Mõningate eranditega loomulikult.)
november 26, 2010 at 2:12 p.l. #228912ROtter
MemberAga tulles teema juurde, siis ma ütleksin enda kohta realist. Kui ma midagi kuulen või saan teada, ega ma sellesse ei usu enne kui ma ise selles veendunud pole. Näiteks võin ma käsi südamel teile öelda, et ma ei usu, et olid olemas Alexander Suur ja kõiksugused suured mehed ja lahingud. Ma lihtsalt ei usu. Ma olen isegi mitte uskunud, et mu sõber sõjaväes oli, lõpuks läksin ise Jõhvi, et selles veenduda. Ei usu ma inimeste jutte, mida näen internetis, kui ta ise mulle seda otse pole õelnud ja ei usu ma inimeste lubadusi enne, kui need on minevik.Ma elan olevikus, usun minevikku, mida olen ise läbi elanud. Tulevik.. seda kujundan ma ise- igapäevaselt.
Ja ma tänan selle eest elu, et mul on võimalik ise enda tulevikku ennustada.
Tulevikuplaan ongi ennustus. Ja ise määrad selle isiksusena, kas ennustus läheb täide.
Kas teed eesmärkide saavutamiseks midagi või ei.
Ja kokkuvõttes… ega ma treeningmeetoteid ka väga ei usalda enne, kui pole neid ise läbi proovinud.
(Mõningate eranditega loomulikult.)
Mida pole ise näinud, seda pole olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina näen ka, et päike tõuseb igal hommikul idakaarest ja loojub läänekaarde … järelikult Päike tiirleb ümber Maa.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2010 at 2:43 p.l. #216303martitaru
MemberMida pole ise näinud, seda pole olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mina näen ka, et päike tõuseb igal hommikul idakaarest ja loojub läänekaarde … järelikult Päike tiirleb ümber Maa.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eee…. siin läks nüüd küll midagi viltu… Maa on ikka lapik ja Päike käib mööda taevakummmi selle ühest servast teise… midagi siin ei tiirle….
november 26, 2010 at 7:45 p.l. #224807AlanBStard
ModeratorNo ei tea. Mul on üks tuttav(mees), kes väidetavalt pole kunagi sisse maganud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Khm, ghm, ghey…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2010 at 7:58 p.l. #224710Janika Aavamägi
MemberKhm, ghm, ghey…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei nohhhm
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega ma ka ei tea ju aga vaevalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänane õhtu oli mul täis aeroobset, olen kodus nüüdseks ja suisa kurnatud.
Spordiala, mida siis täna terve õhtupooliku harrastasin – šoppamine.
Au neile, kes seda tihedamini harrastavad kui nt mina, kes ma kord kuus ehk šoppan.
Kes teeb trenni, kes ostleb… mina jään trenni juurde- lihtsam.
Nüüd kiirelt päevaga otsad kokku ja tuttu.
Homme sõidame Hiiumaale, Fit.Day Hiiumaa, uue vastrenoveeritud jõusaali avamise raames;)
Ott juba ootab meid- seal Alaskal.
november 29, 2010 at 9:12 p.l. #197334Janika Aavamägi
Membernovember 29, 2010 at 10:07 p.l. #204687Marko Terasmaa
MemberÜtleksin, et väga hindan ning imetlen naist:
ALTAR
Vot see on pühendumine!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2010 at 6:36 e.l. #204560Aile
MemberJanika Aavamägi
MemberAitäh Aile

Julgelt toksige sisse vastuseid- kuidas kujutate teie ette! Pakkuge veel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsimus: Kui kallis on võistlevale bodyfitnessi võistlustele võistlushooaeg? Maksumus kuus nt?
november 30, 2010 at 9:38 e.l. #204346Undionu
MemberMinu tagasihoidlik arvamus.
Toit- 3000 EEK, peaks hakkama saama küll, eriti kui menüü paigas ja saad planeerida, mida ostad ja näiteks turult lihad-värgid veidi suuremas koguses kappi tuua.
Toidulisandid- 1500 EEK naisterahvale?
Hooldus (massaaž, solaarium, jms)- see väga suur võimalik vahemik, aga 1500-2000 EEK tundub juba üsna piisav.
Saali pilet- Keilas saab tudeng 350 EEK kuus
november 30, 2010 at 10:43 e.l. #200337Aile
MemberMinu tagasihoidlik arvamus.Toit- 3000 EEK, peaks hakkama saama küll, eriti kui menüü paigas ja saad planeerida, mida ostad ja näiteks turult lihad-värgid veidi suuremas koguses kappi tuua.
Toidulisandid- 1500 EEK naisterahvale?
Hooldus (massaaž, solaarium, jms)- see väga suur võimalik vahemik, aga 1500-2000 EEK tundub juba üsna piisav.
Saali pilet- Keilas saab tudeng 350 EEK kuus
november 30, 2010 at 10:56 e.l. #200190soomusk
MemberAitäh Aile
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Julgelt toksige sisse vastuseid- kuidas kujutate teie ette! Pakkuge veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsimus: Kui kallis on võistlevale bodyfitnessi võistlustele võistlushooaeg? Maksumus kuus nt?
Kas küsimuses peitub juba vastus, et kulturism ja bodyfitness (eriti naiste arvestuses) on võrreldes teiste spordialadega/hobidega meeletult kulukad?
november 30, 2010 at 11:08 e.l. #199319Janika Aavamägi
Member