Fitness.ee peatoimetaja veerg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Fitness.ee peatoimetaja veerg
- This topic has 924 replies, 110 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
november 26, 2010 at 5:41 e.l. #235025
Janika Aavamägi
MemberTere hommikust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>,täna läks mul õige varakult uni ära. Planeeritud oli tõusta 7.a.m., kuid silmad avanesid juba enne kella 6’t. Päevaplaani kohaseltootas mind ees kerge sõrkjooks. Enne hommikust jooksu võtan ma FAST Burnerit ning siis sõrkima. 40minutiline hommikujooks sai küll tehtud tund aega varem, kuid see-eest on mul nüüd rohkem aega rahulikult nautida hommikuteed(kohvist ma vaikselt püüan võõrutada end Marek Kalmuse sõnade peale, et hommikune kohv on juba esimene samm päevas, millega tekitame endale stressi- väärt mõte ning nüüd mina vähemasti püüan hommikusest kohvist loobuda ja tuleb üsna kenasti välja). Täna tehes tiiru ümber pargi, jõudis mulle kohale, lõpuks ometi, miks mulle nõnda meeldib just hommikuti jooksmas käia või kardiot teha(üldiselt teen ma siiski kiirkõndi, kuna pulss läheb muidu liiga üles).
Nimelt.
Üks päev, mis koondab enda alla töölkäigu/koolikäigu, treeningu, seltskonnas viibimise, tähtsad/ajaveetlikud päevased tegemised, see kõik on kui näident. See on osa elust, ehk üks stseen teatritükist.
“Elu on kui näident, kus käib alati proov.” Ma sõnastaksin selle ümber. Elu on kui näident, kus on alati võte. Aga tõustes varem(armastan tõusta varem), tehes kerge sõrkjooksu/pannes kokku enda päevakava, me tekitame endale proovi. Hommikuti läbi mõeldes päevakäigud, eesmärgid, mille poole iga päevaga lähemale jõuame, olenemata kui vähe või palju, kuid siiski ja juba omades võimalust enda keha jaoks head teha, ja keha on meil ju kõige ligidamal, ligiseim mees, kelle eest peame kogu aeg hoolitsema- kõik see teeb meid edukamaks ning me tuleme enda näidendiga(päevaga) paremini toime. Seega tekitagem endale proov, ärga magage seda maha ja seda sõna otseses mõttes.
Kasuta hommikut, sest teised seda ei tee.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vapustav,
ja mõelge. Täna ma olen juba teinud head iseendale, ma olen juba veetnud kvaliteetset aega iseendaga ja enda plaanide/sihtidega, ma jõuan käia veel enne tööd läbi telefoniparandusest ja siis lähen alles tööle. Aga mul on selleks ajaks juba kõik tehtud. Kui ma täna 17:30 Robocopis töö lõpetan, ootab mind ees- mis?… Vabakava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, kuid see on siiski osa näidendist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid kuna proov on tehtud, õnnestub mul esinemine paremini, ma olen terve päeva tänu proovile erksam, positiivsem, sihikindlam.Tõuskem varem!
Kuid minge ka varem magama(mina lähen magama ärkamiskellaaja järgi, püüan et unetunde tuleks iga öö kokku 9, sest 9 tundi on see aeg, millega mina end välja puhkan)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ega õhtul midagi tarka korda ei saada, terve päeva mõtted on juba sasipuntras peas koos, mis une ja ööga paika loksuvad, asjad selginevad.Ja nüüd- VÕTE
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2010 at 6:24 e.l. #236685ROtter
MemberTere hommikust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>,
täna läks mul õige varakult uni ära. Planeeritud oli tõusta 7.a.m., kuid silmad avanesid juba enne kella 6’t.
Varakult une äraminek on vanaduse üks tunnuseid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2010 at 6:40 e.l. #236518Aile
Memberehh… ma parem ütleks, et kõik Öökullid on lihtsalt ärarikutud Lõokesed.
Miks…aga mõtelge reisimiste ja ajavahede peale. Harjutate natuke ja funktsioneerite rõõmsalt koos teistega. See paar tundi kohapeal korraldada ei ole ju miski probleem.
Ma ütlen ausalt, esimese hooga väikese pildina ma ei tundnud sind äragi. Väga viis foto!
november 26, 2010 at 7:52 e.l. #214993ROtter
MemberJah, trikoost on ta tõesti välja kasvanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2010 at 9:45 e.l. #234381Janika Aavamägi
MemberVarakult une äraminek on vanaduse üks tunnuseid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks veel stressi, depressiooni, nälja, liigse müra, hormonaalse tasakaalutuse, vitamiinipuuduse, narkootikumide kasutamine ja üldse kõigi elutegevuse tunnusmärgks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ning samuti ka puhanud inimese tunnusmärgiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2010 at 10:47 e.l. #232522ROtter
MemberLisaks veel stressi, depressiooni, nälja, liigse müra, hormonaalse tasakaalutuse, vitamiinipuuduse, narkootikumide kasutamine ja üldse kõigi elutegevuse tunnusmärgks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ning samuti ka puhanud inimese tunnusmärgiks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmine vanaduse tunnus on liigne lobisemishimu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellepärast ma kunagi üle kolme lause ei kirjuta – nagunii keegi ei viitsi lugeda ja aru ka ei saa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2010 at 10:55 e.l. #231870Jackie
Member40minutiline hommikujooks sai küll tehtud tund aega varem, kuid see-eest on mul nüüd rohkem aega rahulikult nautida hommikuteed(kohvist ma vaikselt püüan võõrutada end Marek Kalmuse sõnade peale, et hommikune kohv on juba esimene samm päevas, millega tekitame endale stressi- väärt mõte ning nüüd mina vähemasti püüan hommikusest kohvist loobuda ja tuleb üsna kenasti välja).Kuna mina joon kohvi maitse (mitte ergutava toime) pärast, siis sobib kofeiinivaba kohv kookospiimaga ülihästi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teed lürbin nii või naa terve päeva, seega tass-paar kohvi on maitseelamus ja nauding missugune
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja une äramineku nimekirja lisaksin veel imiku!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2010 at 11:01 e.l. #228782Aile
MemberLisaks veel stressi, depressiooni, nälja, liigse müra, hormonaalse tasakaalutuse, vitamiinipuuduse, narkootikumide kasutamine ja üldse kõigi elutegevuse tunnusmärgks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ning samuti ka puhanud inimese tunnusmärgiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…väga viis! Tak derzhat! ..st hoia kurssi…või siis… jätka samas vaimus!
TSITAAT(Janika Jürgenson @ 26 Nov 2010, 07:41)
40minutiline hommikujooks sai küll tehtud tund aega varem, kuid see-eest on mul nüüd rohkem aega rahulikult nautida hommikuteed(kohvist ma vaikselt püüan võõrutada end Marek Kalmuse sõnade peale, et hommikune kohv on juba esimene samm päevas, millega tekitame endale stressi- väärt mõte ning nüüd mina vähemasti püüan hommikusest kohvist loobuda ja tuleb üsna kenasti välja).
Tõesti väärt mõte. Proovin lihtsalt hoida seda kontrolli all. Max 2 tassi hommikul.
Hommikul, peale kiirkõndi ja natuke pabistamist…ja ilma kohvita…on minu vererõhk 100/60 le
Peale kohvi on suts kõrgem.
november 26, 2010 at 11:12 e.l. #225354ROtter
MemberKuna mina joon kohvi maitse (mitte ergutava toime) pärast, siis sobib kofeiinivaba kohv kookospiimaga ülihästi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teed lürbin nii või naa terve päeva, seega tass-paar kohvi on maitseelamus ja nauding missugune
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja une äramineku nimekirja lisaksin veel imiku!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hommikusest kohvijoomisest saab kujundada ka rituaalse toimingu – ajalehe ja sigariga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2010 at 11:19 e.l. #219701AlanBStard
ModeratorLisaks veel stressi, depressiooni, nälja, liigse müra, hormonaalse tasakaalutuse, vitamiinipuuduse, narkootikumide kasutamine ja üldse kõigi elutegevuse tunnusmärgks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naissoo tunnus ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2010 at 11:21 e.l. #231444Janika Aavamägi
MemberKuna mina joon kohvi maitse (mitte ergutava toime) pärast, siis sobib kofeiinivaba kohv kookospiimaga ülihästi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teed lürbin nii või naa terve päeva, seega tass-paar kohvi on maitseelamus ja nauding missugune
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja une äramineku nimekirja lisaksin veel imiku!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kofeiinivaba kohv kookospiimaga. Külab huvitavalt- proovin kindlasti järele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kohvi. oi. Mul kapis maitsekohvisid- neid segan otseloomulikult Pauligi Classic/President kohviga ja siis nauding super!
Ja aitäh idee eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2010 at 11:28 e.l. #231116Janika Aavamägi
MemberNaissoo tunnus ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ei tea. Mul on üks tuttav(mees), kes väidetavalt pole kunagi sisse maganud, küll aga naised teevad seda tunduvalt tihedamini
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kõige kallal nokkimine on ka vanaduse tunnuseks, ROtter
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või siis kõige pärast muretsemine, liialt, aga siiski.
november 26, 2010 at 11:31 e.l. #230950Aile
MemberHommikusest kohvijoomisest saab kujundada ka rituaalse toimingu – ajalehe ja sigariga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rituaal on ta nii või naa. Rituaalid rikastavad elu. Ajalehe aseaineks võib olla ka meeldiv kaaslane.
november 26, 2010 at 12:35 p.l. #228236ROtter
MemberJa kõige kallal nokkimine on ka vanaduse tunnuseks, ROtter
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aa, ja mina pidasin seda andeks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2010 at 1:13 p.l. #223193Janika Aavamägi
MemberAa, ja mina pidasin seda andeks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui liiga palju teada, tekib üldine arusaam ühiskonna rumalusest. Aga…
Kus leidub viga, seal leidub võimalus areneda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.