Fitness.ee KÄTEKÕVERDUSMÄNG: vaata, kes vōitis!
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » Fitness.ee KÄTEKÕVERDUSMÄNG: vaata, kes vōitis!
- This topic has 181 replies, 42 voices, and was last updated 14 years, 4 months tagasi by
htilga.
-
AutorPostitused
-
aprill 24, 2011 at 5:20 p.l. #299196aprill 25, 2011 at 8:45 e.l. #299304
TõnuE
MemberMa tulen poest läbi, mul on kindaid nagunii vaja
Teen Sulle seal siis 30 pumpa ära ja saan sheikeri kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Vaheauhinnaks on Fitness.ee sheiker, mida saad kasutada loomulikult trennis aga ka kodus- piima või mahla hoidmiseks või ka kuivainete säilitamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Veel tuleb kaasa FAST uusim Sport Protein batoon(50g) ja maitse Sinu enda valikul.
Pealekauba saad teadmise enda füüsilisest vormist ning sellest, kui palju suudad teha kätekõverdusi Sina!

Mehed:
Kui tegid üle 30. kõverduse, oled automaatselt võitnud vaheauhinna. Tule enda vaheauhinnale järgi FitShop Robocopi, FitShop Spartasse, FitShop Eedenisse, FitShop Pärnu või palu enda auhind panna Sinu Fitshop.ee veebitellimuspakki kaasa.
Naised:
Kui tegid üle 15. kõverduse, tule enda vaheauhinnale järgi FitShop Robocopi, FitShop Spartasse, FitShop Eedenisse, FitShop Pärnu või palu enda auhind panna Sinu Fitshop.ee veebitellimuse pakki kaasa.
Võistluse peaauhind:
Enim õige sooritusega teinud Fitness.ee külastaja võidab endale 50€ eest omal valikul toidulisandeid FitShopst! Võitja arvutatakse välja protsentuaalselt. Meestel on 30 kõverdust 100%, naistel on 100% 15 kätekõverdust.
aprill 25, 2011 at 2:50 p.l. #299355joonast
MemberMa lihtsalt huvi pärast küsin, et kas see protsent arvutatakse naiste puhul välja nii, et 100% on 15 kätekõverdust, olenemata sellest, kas on tehtud põlvedel või nn õige tehnikaga?
aprill 25, 2011 at 5:13 p.l. #299390htilga
MemberKui ma seda vaheauhinda kätte tahan saada, siis mis tõestusmaterjaliks tuleb kaasa võtta? Et millega ma kinnitan, et ikkagi olen vastava video youtube keskkonda laadinud ning viidatud e-mailile lingi saatnud?
Selline küsimus ka, et selle video lõpus on kirjas, et “Iga kuu lõpus saab enim kätekõverdusi teinud mees ja naine auhinnaks 50€ väärtuses toidulisandeid FitShopist”, kuid siin on kirjas, et esimese peaauhinna saab 31. juuni. Et kumb siis tegelikult kehtib?
aprill 25, 2011 at 5:34 p.l. #299395Patella
MemberNii mitmeid vasturääkivusi on siin korraldamise poole pealt, et hakka või uut videot tegema, kus põlved maas… :S
aprill 26, 2011 at 11:11 e.l. #299474Janika Aavamägi
Memberkuidas teete kindlaks, et keegi ei peta videos?…tänapäevaste vahenditeha on lihtne teha video ala teen 10 kätekõverdust ja videos need järjest korduvad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ilmselgelt peaauhinna võitjal laseme kätekordusi korrata ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mitte, et ta peaks sama palju suutma aga ehk suudab rohkemgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ligilähedale siiski ju võiks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ärgu muretsegu, me teeme temaga kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tulen poest läbi, mul on kindaid nagunii vajaTeen Sulle seal siis 30 pumpa ära ja saan sheikeri kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Tule, Robocopis võtame linti ka kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma seda vaheauhinda kätte tahan saada, siis mis tõestusmaterjaliks tuleb kaasa võtta? Et millega ma kinnitan, et ikkagi olen vastava video youtube keskkonda laadinud ning viidatud e-mailile lingi saatnud?Selline küsimus ka, et selle video lõpus on kirjas, et “Iga kuu lõpus saab enim kätekõverdusi teinud mees ja naine auhinnaks 50€ väärtuses toidulisandeid FitShopist”, kuid siin on kirjas, et esimese peaauhinna saab 31. juuni. Et kumb siis tegelikult kehtib?
Tõestusmaterjaliks vaheauhinna puhul on isikut tõendav dokument
“>Esimene peaauhinna välja andmine toimub 30.juuni! See on õige informatsioon
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma lihtsalt huvi pärast küsin, et kas see protsent arvutatakse naiste puhul välja nii, et 100% on 15 kätekõverdust, olenemata sellest, kas on tehtud põlvedel või nn õige tehnikaga?Õige, naistel ei ole ju kästud sirgete jalgadega teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 26, 2011 at 11:17 e.l. #299480Janika Aavamägi
Member10,507 kätekõrvedust ilma puhkepausita on võimatu.järjest lastes vast mingi 200-300 on.
teen ka siis ise homme ja vaatan kui palju suudan.panen video ka üles.
Mis tulemused tulid siis
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>???aprill 26, 2011 at 11:23 e.l. #299482-TANK-
MemberKui ma ei eksi siis üks tüüp sai endale tiitli kui maailma parimas vormis mees.Tegi vist paari päeva jooksul:
1000 kätekõverdust järjest
1000 kükki
1000 rinnalt surumist
1000 lõuatõmmet
Jooksis 50km
Sõitis rattaga 200km
jne…
Mingi saade oli kus seda näitas. Peaks otsima, leiab vast üles. (Ma need numbrid suht lampi panin, aga midagi sinnakanti oli)
Kas ta surus rinnalt tühja kangi või 100kg, 200kg või 300kg?
Sama kükiga?
aprill 26, 2011 at 1:20 p.l. #299502Archangel
MemberKas ta surus rinnalt tühja kangi või 100kg, 200kg või 300kg?Sama kükiga?
Ära küsi… polegi lähemalt seda uurinud. Ma niigi ähmaselt seda saadet mäletan. Vbl kuskil rekordite raamatus on kirjas. Polegi viitsinud otsida. Vbl mäletan valesti ja neid asju seal sees polnudki. Arvan, et enda kehakaal vast kõige tõenäolisem, aga kurat seda teab.
“>Edit: Ahah – leidsin üles vist selle tüübi. Otsest kükki ja rinnalt surumist vist polegi sees – järelikult mäletasin valesti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> :“But he’s no average Joe. The Guinness Book of World Records certified Decker as the world’s fittest man in 2001 after, within 24 hours, he biked 100 miles, ran 10 miles, hiked 10 miles, power-walked 5 miles (all this on a track), kayaked 6 miles, skied on a NordicTrack 10 miles, rowed 10 miles, swam 2 miles, did 3,000 abdominal crunches, 1,100 jumping jacks, 1,000 leg lifts, 1,100 push-ups and lifted, cumulatively, 278,540 pounds.
He accomplished all this in 24 hours, in front of duly sanctioned counters and witnesses. For his efforts (and pains), he earned a place in the Guinness Book of World Records: the fittest man alive.”
Ok, enamik numbreid mäletasin valesti – aga idee sama. Suhtkoht kõik lihased tegi läbi ning väga suures mahus.
aprill 26, 2011 at 4:17 p.l. #299524Patella
MemberNüüd siis poole võistluse pealt tuleb välja, et naistel pole kästud sirgete jalgadega teha!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Facebooki videos polnud selle kohta mingit märget.
“Kätekõverdused” ongi mõistetav ainult ja ainult sirgete jalgadega.
Jaanika näidisvideos, kus oli tehtud põlvedel, oli juures selgitav jutt vigastuse kohta, miks ta nii tegi – “Ja kui ma eelnevalt kirjutasin, et olen lombakas ja ei saa liikudagi ja videos teen juba põlvedel erivõtteid”, siis see on väga üheselt mõistetav lause.
Või olen mina midagi valesti aru saanud?
“>Lihtsalt nördinuks teeb asjaolu, et ei suudeta algusest peale korrektseid reegleid välja mõelda, vaid muudetakse neid võistluse käigus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks peavad selle all kannatama need, kes tegid oma videod kohe ära?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu soovitus oleks muuta see põlvedel variant ära. Nagunii on enamus naistel tehtud sirgetega.
aprill 26, 2011 at 7:00 p.l. #299539batmannu
Membernõus patellaga. aga võin ka uue video teha põlvedele toetudes. Mõningatel juhtudel (mitte mina ise), võib põlvedele totetuv naisterahvas igavesti pumpama jääda
“>aprill 26, 2011 at 7:43 p.l. #299542Patella
MemberTäpselt. Ja siis oleks vähekegi võrdsem meestega. Nagunii peavad nad poole rohkem tegema.
aprill 26, 2011 at 8:09 p.l. #299551htilga
MemberKas muidu kui üks video juba esitatud on, siis hiljem uue ka esitada võib kui sooritus paraneb?
aprill 27, 2011 at 4:16 e.l. #299565batmannu
MemberKas muidu kui üks video juba esitatud on, siis hiljem uue ka esitada võib kui sooritus paraneb?algselt oli nii, et kui sooritus paraneb, siis teed uue video ja parim tulemus läheb kirja, aga ma ei tea kuidas nüüd asjad täpselt paika on pandud.
aprill 27, 2011 at 7:33 e.l. #299598Janika Aavamägi
MemberNüüd siis poole võistluse pealt tuleb välja, et naistel pole kästud sirgete jalgadega teha!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Facebooki videos polnud selle kohta mingit märget.
“Kätekõverdused” ongi mõistetav ainult ja ainult sirgete jalgadega.
Jaanika näidisvideos, kus oli tehtud põlvedel, oli juures selgitav jutt vigastuse kohta, miks ta nii tegi – “Ja kui ma eelnevalt kirjutasin, et olen lombakas ja ei saa liikudagi ja videos teen juba põlvedel erivõtteid”, siis see on väga üheselt mõistetav lause.
Või olen mina midagi valesti aru saanud?
“>Lihtsalt nördinuks teeb asjaolu, et ei suudeta algusest peale korrektseid reegleid välja mõelda, vaid muudetakse neid võistluse käigus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks peavad selle all kannatama need, kes tegid oma videod kohe ära?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu soovitus oleks muuta see põlvedel variant ära. Nagunii on enamus naistel tehtud sirgetega.
Tegelikult ma täitsa saan aru, et selliselt mulje jäi. Aga kuna keegi polegi veel teinud põlvedel videot naistest, siis igati õiglane praeguste võistlejate suhtes, et naised teevad samuti sirge kehaga kätekõverdusi.
Aitäh ettepaneku eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas muidu kui üks video juba esitatud on, siis hiljem uue ka esitada võib kui sooritus paraneb?“Kui võistleja saab linti soorituse, kus teeb rohkem kordusi kätekõverdusi, kui siinses videos, siis saab võistlusvideo välja vahetada!”
Ikka saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aega ju treenida ja tulemust parandada küll ja veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Veel üks üleskutse! Ma vabandan, et ei pane kõigi nimesid ja kasutajaid kokku aga võistlusvideote juurde märgiks ära ka, kuidas on Sinu kasutajanimi Fitness.ee’s, siis rahval huvtav järelkaja lugeda ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.