Fitness.ee FITSHOP + mu lisakilod. Mure!
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Fitness.ee FITSHOP + mu lisakilod. Mure!
- This topic has 50 replies, 16 voices, and was last updated 14 years, 10 months tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
märts 28, 2011 at 11:57 e.l. #294892
Annnely
MemberSuur aitäh
“> homsest alustan ka 13 päeva dieet i, oleks alustanud täna, kui hommikul sõin juba jogurtit. Kindlasti see dieet ehk algul aitab mu kehal rohkem põletada ja + treening peale, peaksid tulemused nähtavad olema!märts 28, 2011 at 12:17 p.l. #294894AlanBStard
ModeratorMida sa alustad ?!
“>Kõlab väga kahtlaselt.
märts 28, 2011 at 12:28 p.l. #294896smithereens
MemberSelleasemel, et alustada ekstreem dieete, ma parem muudan oma toitumist (rohkem tervislik!)13 päeva dieet on ekstreemne näljutamine, minu soovitus on et ära selle jamaga küll alusta.
märts 28, 2011 at 12:39 p.l. #294897gmaster
MemberSuur aitäh
“> homsest alustan ka 13 päeva dieet i, oleks alustanud täna, kui hommikul sõin juba jogurtit. Kindlasti see dieet ehk algul aitab mu kehal rohkem põletada ja + treening peale, peaksid tulemused nähtavad olema!Haha. Tõesti, naised, unustage see ära.
Ainus püsiv tulemus, mis te sealt saada võite, on tervisehäda.
märts 28, 2011 at 12:43 p.l. #294899renku
MemberMida sa alustad ?!
“>
Kõlab väga kahtlaselt.
Võtsime selle kokku ühte artiklisse, vaata ja imesta
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.märts 28, 2011 at 12:58 p.l. #294903Archangel
MemberMul on üha enam tunne, et peaks nõudma kõikidelt siinsetelt abipalujatelt kodust aadressi, et selliste lolluste peale saaks isiklikult kohale sõita ning nüpeldada veidi mõistust pähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirjutasin ilgelt pika vastuse kohe teema alguses ning nüüd see neiu otsustab Risti-vastupidi minu ja teiste soovitustele tegutseda. Nagu mis asja point siis üldse on? Milleks siia foorumisse abi paluma tulla, kui totaalselt pohhui on, ning ignoreeritakse targemate vastuseid…
Tigedaks ajab juba. Võitled nagu mingite poole-arulistega, mitte täiskasvanud inimestega.
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2011 at 2:33 p.l. #294925AlanBStard
ModeratorTavamenüü on Annelil väga hea. Ma arvan et see 13 päeva dieet oli väike nali
“>märts 28, 2011 at 3:27 p.l. #294933jrx
MemberTavamenüü on Annelil väga hea. Ma arvan et see 13 päeva dieet oli väike nali
“>Ma loodan ka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2011 at 3:33 p.l. #294934Archangel
MemberParem oleks. Kui on siis peab kiitust jagama, et suutis oma postituse nii hästi kirjutada ja meid ära petta.
Kui aga tõsi taga siis ma lähen küll kellegile kallale
“>märts 28, 2011 at 6:27 p.l. #294962Annnely
MemberHetkese seisuga mu menüü on nagu eelnevalt kirjutasin;
-Hommikuti ma ei söö, kuna esimene asi mis teen on trenn.
-Söön 2h peale trenni; Liha grillil koos värske salatiga
-Õhtuti söön alati kas liha või kala + grill juurviljad. Või lihtsalt ühe suure kausi salatit (salat, tuunikala, mozzarella mais, kurk.. vahel lisan ka sibulat ja tomateid)
Täna hommikul ma küll sõin yogurtit, kuna nii mulle soovitati, et kindlasti mitte hommikune eine vahele jätta. Vahel , kui tuleb nälg peale lõunat enne õhtusööki, näksin… Tavaliselt kas salatit või ube. Jah, tundub ju eksole kõik tervislik toit? Aga mu kaal seisab!
Trenni teen igapäev, söön ilusti, kuid kaal lihtsalt seisab. Vastupidi, täna hommikul tõusin ja mul oli siuke tunne, et ma olen lausa kg juures! Kuid see ehk normaalne, kuna muskel tihedast trennist pingul. Mõtlesin, siis abiks võtta mingi dieedi, et keha põletaks mõne aja vähe kiiremalt. Sest kuskil ma ju eksin? See dieet oleks pigem, kui ‘puhastus’ mu kehale, et kõik mürkained 100% kehast väljuks, oleks ideaalne hakata korralikult toituma (nagu hetkel) + trenn puhtale kehale. Hetkel mu keha blokib, ma ei tea miks, aga kuskil mingi blokk on, kuna kaal seisab ja mulle ei tundu see eriti normaalne.
Nagu mis asja point siis üldse on? Milleks siia foorumisse abi paluma tulla, kui totaalselt pohhui on, ning ignoreeritakse targemate vastuseid…
Just! Kirjutasingi, kuna küsisin nõu inimestelt kes kindlasti targemad, kui mina. Öelda mulle siin, et mul totaalselt pohhui või et ma siin poole aruga on ka veits üleliia! See, et oled siin kindlasti targem, kui mina ja tead 10x rohkem , kui mina – ei anna Sulle mingit õigust mind nii ‘rünnata’ seda enam, et räägid totaalselt võõra inimesega!
Tagasi teemasse…
See, et ma hakkasin täna dieete uurima, on selle tulemusel, et olen teinud trenni igapäev, söönud ilusti, kuid EI tulemusi! Mõtlesin, et kui teen kehale puhastuse peale, et ehk keha mürkidest ja mitte vajalikest asjadest FREE ja, et siis pidev trenn ja hästi toitumine mõjub paremini. Hetkel tõesti tunne, et teen kõike, aga ei mingeid tulemusi. Hommikul tõusta ja tunda end veel raskemana pole just kõige meeldivad, kui peaksin just tõusma kergemana. Võibolla minul kerged ‘luulud’ ja võibolla isegi normaalne, et hetkel nii? Ma ei tea lihtsalt kus mida ma valesti teen.
märts 28, 2011 at 6:43 p.l. #294966Archangel
MemberJust! Kirjutasingi, kuna küsisin nõu inimestelt kes kindlasti targemad, kui mina. Öelda mulle siin, et mul totaalselt pohhui või et ma siin poole aruga on ka veits üleliia! See, et oled siin kindlasti targem, kui mina ja tead 10x rohkem , kui mina – ei anna Sulle mingit õigust mind nii ‘rünnata’ seda enam, et räägid totaalselt võõra inimesega!Tagasi teemasse…
See, et ma hakkasin täna dieete uurima, on selle tulemusel, et olen teinud trenni igapäev, söönud ilusti, kuid EI tulemusi! Mõtlesin, et kui teen kehale puhastuse peale, et ehk keha mürkidest ja mitte vajalikest asjadest FREE ja, et siis pidev trenn ja hästi toitumine mõjub paremini. Hetkel tõesti tunne, et teen kõike, aga ei mingeid tulemusi. Hommikul tõusta ja tunda end veel raskemana pole just kõige meeldivad, kui peaksin just tõusma kergemana. Võibolla minul kerged ‘luulud’ ja võibolla isegi normaalne, et hetkel nii? Ma ei tea lihtsalt kus mida ma valesti teen.
Aaarggghhh….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kuidas ma saan sind ründamata jätta kui ME KÕIK SELETAME SULLE, ET SEE MIDA SA TEED ON VALE JA PAHA. NING SA IKKA TEED SEDA EDASI.
Kui sa tulid siia abi saama, siis vähemalt proovi meie nõuandeid vastu võtta, mitte ära peksa segast.
Need “Puhastusdieedid” on jura ja jama. Su kaal seisab, kuna sa toitud lihtsalt valesti. Tarbid õigeid asju aga liiga vähe ning valedel aegadel.
Ütlesime sulle, et hommikul söö korralikult. Okey, enne jooksmist ei söö – see veel sobiks. Aga et 2h peale trenni ei söö – on LOLLUS. Ning see, et sa meid ei kuula tähendab, et sind meie nõuanded ikkagist ei huvita järelikult.
“>Igasugune näksimine on mõttetu. Kui kõht läheb tühjaks vahepeal siis see tähendab, et eelmine toidukord oli kas liiga kesine või on möödas juba liiga palju aega ning oleks paras aeg süüa korralik eine, mitte lükata tühja kõhu tunnet edasi salati näksimisega.
Kui kõht on tühi – siis keha nõuab toitu. Miks sa teda solvad mitte toitumisega?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No sorry, et ma nii kuri. Aga proovi ka meist aru saada, et väga raske on siin foorumis istuda ja kirjutada pikka juttu maha ning siis lugeda päev hiljem, et tehakse kõike ristivastupidi mingitel X põhjustel.
Ja siis leitakse veel vabandusi… Kuigi sulle anti ilus link: http://www.kaalustalla.ee/blogi/13-paeva-dieet/
Miks see 13 päeva dieet puhas jura on…
märts 28, 2011 at 7:27 p.l. #294980Annnely
MemberÜtlesime sulle, et hommikul söö korralikult. Okey, enne jooksmist ei söö – see veel sobiks. Aga et 2h peale trenni ei söö – on LOLLUS. Ning see, et sa meid ei kuula tähendab, et sind meie nõuanded ikkagist ei huvita järelikult.
Ma mainisin ennem, kuidas olid minu harjumused.
Täna tegin kõhulihaseid (tühjale kõhule, kuna tegin need kohe, kui voodist püsti sain) peale seda sõin yogurtit. Peale tegelesin oma asjadega ja tegin jalalihaseid. Täna sõin lõunat täpselt 1h peale trenni. Peale lõunat käisin jalutamas, kuna tundsin, et kõht oli kuidagi väga täis ja üldse täna hommikul tõustes oli siuke tunne nagu oleksin kaalust juures. Õhtust sõin 2h tagasi, et mitte minna magama täis kõhuga.
Need “Puhastusdieedid” on jura ja jama. Su kaal seisab, kuna sa toitud lihtsalt valesti. Tarbid õigeid asju aga liiga vähe ning valedel aegadel.
Tunnistan, et tavaliselt liha mis teen grillil pole just väga väike
“> vastupidi. Just üritan ise vähem süüa, kuna mul on paha komme end tihti lihtsalt üle süüa, mis tekitab mul üleliigse täis kõhutune. Peaksin õppima just lõpetama, kui tunnen, et kõht on täis, kuid mitte liiga.Tean, et pean ära õppima hommikusöögi ja ehk isegi rammusemalt ja rohkem sööma, lõunal, vahepala ja õhtul. Muidugi ma pean alles õppima MIDA täpselt süüa, sellepärast ma kavatsengi lasta omale teha ka toitumiskava + küsisin nõu mis põletajad ja toidukorra asendajad oleks parimad mulle. Lihtsalt ma ei oska midagi Fitness lehelt tellida, kuna põletajad on rohkem, kui 1 tüüp ja ma ei tea mis oleks kõige parem.
Igasugune näksimine on mõttetu. Kui kõht läheb tühjaks vahepeal siis see tähendab, et eelmine toidukord oli kas liiga kesine või on möödas juba liiga palju aega ning oleks paras aeg süüa korralik eine, mitte lükata tühja kõhu tunnet edasi salati näksimisega.
Kui ma näksin tähendab see seda, et söön kas ube või salatit mozzarellaga, või lihtsalt salatit või vahel isegi spinatit. Mu probleem pigem selles, et kui ma lõunal söön, söön liiga palju! Lugedes vastuseid mis olen saanud, olen aru saanud, et see on nii, kuna hommikuti ma ei söö ja lõunaks on kõht eriti tühi. Täna hommikul sõin jogurti (need kus ühelpool jogurt ja teisel pool need krõbinad mis sisse viskad jogurti) ja tunnistan, et kuigi polnud kes teab mis hommikusöök (muidu ma üldse ju ei söö hommikuti) lõunal oli mul väiksem isu. Kolmeajal mul muidugi tuli jälle isu. Sõin. Ja peale seda sõin õhtul kell 19. Nüüd sööks ka midagi, aga ma hoian tagasi, kuna see pole kõht mis on tühi, vaid lihtsalt on isu midagi süüa. Kõht on täis, aga lihtsalt oleks ikka tahtmine niisama midagi peale näksida. Ma tean, et toitumisest nii palju mul veel õppida ja mind teeb kurvaks, et ma ei oska toituda, kuid samas ma tean, et õpin, kuna sain nende päevade sees (Tänu Teile) teada, et süsivesikud õhtuks ja pigem valgud õhtuti. Muidugi ma pean paremini endale selgeks tegema täpsemalt KÕIK süsivesikud, valgud… Mida täpselt millal süüa.
Ja siis leitakse veel vabandusi… Kuigi sulle anti ilus link: http://www.kaalustalla.ee/blogi/13-paeva-dieet/
Ma just hetkel loengi täpsemalt! Ma alguses, kui avasin lingi mõtlesin, et lihtsalt, et näidata mis see dieet endast kujutab. Alles nüüd loen, et all kõik muu tekst. Ma mõtlesin, et see puhastaks mu keha, ma mõtlesin.. Kuid küsisin arvamust ka siit ja tuleb välja, et pole mingi puhastus kehale… Sorry, et vihale ajasin… Sa targemad ja tead kõike, oled neid asju kindlasti tosin juba kõigile seletanud. Kindlasti ma küsin kõik kõik üle, kuna minu jaoks on kõik alles nii uus… Dieedid, toitumine, trenn. Oeh… Ma jälle kirjutasin nii palju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS; Vett olen ka hakanud veidi rohkem jooma. Täna läks L ilusti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> öösiti isegi tõusen, kuna on vee isu.märts 28, 2011 at 7:31 p.l. #294982Archangel
MemberÜtlesime sulle, et hommikul söö korralikult. Okey, enne jooksmist ei söö – see veel sobiks. Aga et 2h peale trenni ei söö – on LOLLUS. Ning see, et sa meid ei kuula tähendab, et sind meie nõuanded ikkagist ei huvita järelikult.Ma mainisin ennem, kuidas olid minu harjumused.
Täna tegin kõhulihaseid (tühjale kõhule, kuna tegin need kohe, kui voodist püsti sain) peale seda sõin yogurtit. Peale tegelesin oma asjadega ja tegin jalalihaseid. Täna sõin lõunat täpselt 1h peale trenni. Peale lõunat käisin jalutamas, kuna tundsin, et kõht oli kuidagi väga täis ja üldse täna hommikul tõustes oli siuke tunne nagu oleksin kaalust juures. Õhtust sõin 2h tagasi, et mitte minna magama täis kõhuga.
Tunnistan, et tavaliselt liha mis teen grillil pole just väga väike
“> vastupidi. Just üritan ise vähem süüa, kuna mul on paha komme end tihti lihtsalt üle süüa, mis tekitab mul üleliigse täis kõhutune. Peaksin õppima just lõpetama, kui tunnen, et kõht on täis, kuid mitte liiga.Tean, et pean ära õppima hommikusöögi ja ehk isegi rammusemalt ja rohkem sööma, lõunal, vahepala ja õhtul. Muidugi ma pean alles õppima MIDA täpselt süüa, sellepärast ma kavatsengi lasta omale teha ka toitumiskava + küsisin nõu mis põletajad ja toidukorra asendajad oleks parimad mulle. Lihtsalt ma ei oska midagi Fitness lehelt tellida, kuna põletajad on rohkem, kui 1 tüüp ja ma ei tea mis oleks kõige parem.
Igasugune näksimine on mõttetu. Kui kõht läheb tühjaks vahepeal siis see tähendab, et eelmine toidukord oli kas liiga kesine või on möödas juba liiga palju aega ning oleks paras aeg süüa korralik eine, mitte lükata tühja kõhu tunnet edasi salati näksimisega.
Kui ma näksin tähendab see seda, et söön kas ube või salatit mozzarellaga, või lihtsalt salatit või vahel isegi spinatit. Mu probleem pigem selles, et kui ma lõunal söön, söön liiga palju! Lugedes vastuseid mis olen saanud, olen aru saanud, et see on nii, kuna hommikuti ma ei söö ja lõunaks on kõht eriti tühi. Täna hommikul sõin jogurti (need kus ühelpool jogurt ja teisel pool need krõbinad mis sisse viskad jogurti) ja tunnistan, et kuigi polnud kes teab mis hommikusöök (muidu ma üldse ju ei söö hommikuti) lõunal oli mul väiksem isu. Kolmeajal mul muidugi tuli jälle isu. Sõin. Ja peale seda sõin õhtul kell 19. Nüüd sööks ka midagi, aga ma hoian tagasi, kuna see pole kõht mis on tühi, vaid lihtsalt on isu midagi süüa. Kõht on täis, aga lihtsalt oleks ikka tahtmine niisama midagi peale näksida. Ma tean, et toitumisest nii palju mul veel õppida ja mind teeb kurvaks, et ma ei oska toituda, kuid samas ma tean, et õpin, kuna sain nende päevade sees (Tänu Teile) teada, et süsivesikud õhtuks ja pigem valgud õhtuti. Muidugi ma pean paremini endale selgeks tegema täpsemalt KÕIK süsivesikud, valgud… Mida täpselt millal süüa.
Ma just hetkel loengi täpsemalt! Ma alguses, kui avasin lingi mõtlesin, et lihtsalt, et näidata mis see dieet endast kujutab. Alles nüüd loen, et all kõik muu tekst. Ma mõtlesin, et see puhastaks mu keha, ma mõtlesin.. Kuid küsisin arvamust ka siit ja tuleb välja, et pole mingi puhastus kehale… Sorry, et vihale ajasin… Sa targemad ja tead kõike, oled neid asju kindlasti tosin juba kõigile seletanud. Kindlasti ma küsin kõik kõik üle, kuna minu jaoks on kõik alles nii uus… Dieedid, toitumine, trenn. Oeh… Ma jälle kirjutasin nii palju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS; Vett olen ka hakanud veidi rohkem jooma. Täna läks L ilusti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> öösiti isegi tõusen, kuna on vee isu.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega ma ka nüüd mingi eriline tarkur pole. Ühteteist kõrva taha muidugi pandud läbi aegade.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtsalt jah – alguses on kõik raske. Ning nagu me juba mainisime, siis toitud selles suhtes juba väga hästi, et kõik toidukorrad vähemalt sisaldavad häid toite. Nüüd tuleb lihtsalt veidi korrigeerida koguseid ning ainete ajastust. Ning muud midagi.
SInu puhul muutused minimaalsed.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2011 at 7:37 p.l. #294986smithereens
MemberJogurteid ma üldse ei soovitaks, kuna need on suhkrut täis ja valku annavad ülivähe.
märts 28, 2011 at 7:40 p.l. #294987Archangel
MemberJogurteid ma üldse ei soovitaks, kuna need on suhkrut täis ja valku annavad ülivähe.Pigem siis maitsestamata jogurt ning sega see värskete marjadega (või külmutatud omadega siis) / kirsikompotiga nagu ma seda teen. Maitse hea, sisalduses keemiat vähe, suhkruid vähe. Kõik hea.
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.