Skip to main content

Fitness Rate ja esilehe artiklite kommenteerimine mul endiselt ei tööta

Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Fitness Rate ja esilehe artiklite kommenteerimine mul endiselt ei tööta

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    AlanBStard
    Moderator

Fitness Rate ja esilehe artiklite kommenteerimine endiselt ei tööta mul.

See on mingi aasta juba nii olnud vist.

Osa moodulite skriptid ei armasta ülakoma mu kasutajanimes vbl.

Goleteral
    Member

+ Kogu fitness.ee portaali linkide süsteem on omamoodi vigane, mõned lingid vajavad 2x vajutamist(Avad esimese korra – avaneb fitness.ee avaleht, vajutad uuesti lingile avaneb lingi õige sisu..)..

Indrek Viska
    Member

+ Kogu fitness.ee portaali linkide süsteem on omamoodi vigane, mõned lingid vajavad 2x vajutamist(Avad esimese korra – avaneb fitness.ee avaleht, vajutad uuesti lingile avaneb lingi õige sisu..)..

Rebane saabub tagasi 25 juunil, siis kindlasti vaatab üle, milles küsimus.

Palun vaata üle oma settingud äkki annab sealt kuidagi järjele saada, sest enamustel töötab.

Vabandame,

Fitness.ee

hirmusmees
    Member

vastab tõele

AlanBStard
    Moderator

See on feature — esilehe reklaam.

L6viLeo
    Member

Mul on see jama, et ma ei näe enamjaolt foorumite pealkirju esilehel.

rinaldo
    Member

Mul avaneb tihti ainult pool avalahte. Vahel jookseb ka avaleht kinni nii, et foorumisse läbi avalehe linkide ei saa.

L6viLeo
    Member

Krt ja mina olen mingi pool aastat juba mõelnud, et ma ei näe foorumi pealkirju oma aegalse interneti ühenduse pärast

See linkide probleem (et 2x vajutada tuleb) on ammu teada, aga seda ei ole võimalik olnud parandada, nagu ma aru sain. Lähimal ajal vist olukorra paranemist oodata ei ole.

ants16
    Member

See linkide probleem (et 2x vajutada tuleb) on ammu teada, aga seda ei ole võimalik olnud parandada, nagu ma aru sain. Lähimal ajal vist olukorra paranemist oodata ei ole.

Kui see “link” avaneb uues aknas, siis pange lihtsalt “back” ning olete õige artikli juures.

rait83
    Member

Mul avaneb tihti ainult pool avalahte. Vahel jookseb ka avaleht kinni nii, et foorumisse läbi avalehe linkide ei saa.

sama siin…

Rebane
    Keymaster

Luban käsi südamel, et lähiajal on oodata parandust antud probleemide suhtes.

Mis puutub ainult poole lehe loadimist või foorumi pealkirjade mittekuvamist – proovige uuendada internetilehitsejaid või kasutada teist encodingut.

Olen korduvalt proovinud erinevate internetilehitsejate pimesiinstalleeringuid ning need jooksevad kõik ilusasti ja probleemideta.

Mis puutub foorumi teemade mitte avamise peale (tõenäoliselt siis avatakse, aga loadib hiiglama kaua), siis viimasel ajal näitab server kummalist koormust – uurin järgi, mis on pudelikael ja kõrvaldan selle.

Bulletproof
    Member

Fitness Rate ja esilehe artiklite kommenteerimine endiselt ei tööta mul.

sama siin. a topelt klõpsu ei ole veel täheldanud, et vaja läheks….

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.