Fitness rate
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Fitness rate
- This topic has 43 replies, 18 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Okk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 15, 2010 at 9:44 e.l. #249973
Nana
MemberJust sama mõte! Kui oleks pannud näiteks ENDA VORMIST enne ja peale rasedust, teine asi.No just, ning siis veel need pildid, kus talve jopedega või mai tea mis paksud vammid on selga tõmmatud. Ega asi pole ka ainult tibides, kes oma sihverplaate pildistavad ka mehi selliseid siin küll, kuid õnnex neid ei tule nii massiliselt/igapäevaliselt.
jaanuar 15, 2010 at 9:48 e.l. #249974kimmel
MemberEks iga asja üle saab nuriseda,et saab paremini:D
jaanuar 15, 2010 at 9:53 e.l. #249975Alexander Andrusenko
ModeratorNjah, selle konkreetse pildi kohta ei oska muud öelda kui:
Aga muidu, selliste piltide vastu saaks ju ka nii võidelda, et pange neile kehvemad hinded. Varem või hiljem saavad inimesed aru, et fitnessi rate ei ole kõige õigem koht selliste piltide jaoks.
jaanuar 15, 2010 at 9:59 e.l. #249977Okk
MemberMuri ütles , et maitse üle ei vaielda . Kui vaatad kommentaare nende piltide all siis rahvale läheb peale küll ju . Pealegi pole kuskil mingit märget , et siia tohib ainult nii või naa suguseid pilte laadida ( vähemalt mina ei leidnud ) .Ja mis asi on “vormipilt” üldse , ma arvan , et siin erinevad erinevate inimeste arvamused ka päris tugevalt. Valikuvabadus on ju olemas . Vaata neid pilte mis sulle meeldivad. Või kui tõesti teema nii tähtis sulle äkki siis lepid saidiomanikega kokku ja hakkad ise tsensoriks. Siis saadki vaadata ainult neid pilte mis sulle meeldivad.Lihtsalt minu arvamus.
Päikest
jaanuar 15, 2010 at 10:03 e.l. #249978Nana
MemberMuri ütles , et maitse üle ei vaielda . Kui vaatad kommentaare nende piltide all siis rahvale läheb peale küll ju . Pealegi pole kuskil mingit märget , et siia tohib ainult nii või naa suguseid pilte laadida ( vähemalt mina ei leidnud ) .Ja mis asi on “vormipilt” üldse , ma arvan , et siin erinevad erinevate inimeste arvamused ka päris tugevalt. Valikuvabadus on ju olemas . Vaata neid pilte mis sulle meeldivad. Või kui tõesti teema nii tähtis sulle äkki siis lepid saidiomanikega kokku ja hakkad ise tsensoriks. Siis saadki vaadata ainult neid pilte mis sulle meeldivad.Lihtsalt minu arvamus.Päikest
Päikest on tõesti vaja, kuid kulla inimene, kui ma võtan lahti fitness rate ja panen uued pildid ning kui 45% nendest on eelpool nimetatud duck face või niisama vatijope pilt, no andke andex, mai saa neid nägemata jätta. Inimesel võix ikka niipalju mõistust peas olla, et isegi kui pole regulatsiooni, millist pilti võib üles panna, siis pangu oma väike pähkel peakoore all tööle ja mõelgu, kuhu ta pildi riputab, et ehk FITNESS rate ex
jaanuar 15, 2010 at 10:07 e.l. #249979hehee
MemberOkk, siia Sa ei paneks ju oma jõusaalipilte, või paneksid? Egas kõik peagi kuskil alati kirjas olema.
jaanuar 15, 2010 at 10:16 e.l. #249983Okk
MemberOkk, siia Sa ei paneks ju oma jõusaalipilte, või paneksid? Egas kõik peagi kuskil alati kirjas olema.Oh sa sinder . Viskan rätiku ringi ja lahkun noruspäi …
aga ega igakord ei saagi võita

point taken
jaanuar 15, 2010 at 10:47 e.l. #249996rinaldo
MemberAga muidu, selliste piltide vastu saaks ju ka nii võidelda, et pange neile kehvemad hinded. Varem või hiljem saavad inimesed aru, et fitnessi rate ei ole kõige õigem koht selliste piltide jaoks.Ja siis vaadatakse, kes hinde pani ja hinnatakse halvasti vastu

Minu arvates võiks kah rohkem vormi näidata fitness rate-s. Ükskõik kas surud, tõmbad, kükid, teed rinnale võttu, näitad selja lailihast tagant või topelt biitsepsit eest, vahet pole. Peaasi et pilt näitaks vormi.
jaanuar 15, 2010 at 11:05 e.l. #250006Impsik
MemberOlen kahe käpaga sellise idee poolt. Rate ja orkuti pildid las jäävad sinna kus on nende koht. Fitness rate tulgu pildid mis on seotud vormiga.
Piltide lisamine võiks tulevikus olla rohkem kontrolli all, et saadetud pildid ei läheks kohe üles teistele vaatamiseks-hindamiseks, vaid läbiksid adminnifiltri. Nõuetele mittevastavaid pilte galeriisse ei lasta ning selle kohta saadetakse kasutajale vastavasisuline e-kiri. Saadetud pildid vaadatakse üle ja lisatakse portaali esimesel võimalusel, kuid mingit kindlat tähtaega ei ole. Juhul kui pilt sai saadetud juba paar päeva tagasi ning seda pole üles pandud ega pole tulnud ka mingit tagasisidet, siis tasub julgelt ühendust võtta.
Samuti peaks olema Fitness rate oma piltide reeglid ja lisamise kord, mis oleks inimsilmale nähtav.
Olgem innovaatilisemad.
jaanuar 15, 2010 at 11:17 e.l. #250009emmimees
MemberJutt õige – rohkem liha ja kehakumerusi!
jaanuar 15, 2010 at 11:27 e.l. #212278Jackie
MemberMina tahaksin just seda tegemise momenti näha ja samuti oleks väga huvitav sünnitamise pilte vaadata. Sex ja sünnitamine- puhas sport
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegemine tegemiseks, aga sünnitamise pilte?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Need saaks vist päris jubedad olema
jaanuar 15, 2010 at 11:39 e.l. #250018emmimees
MemberVähil on kahtlased huvid
jaanuar 15, 2010 at 11:56 e.l. #250022Rebane
KeymasterNo nüüd olete ise omale häda kaela tõmmanud – lahti läks hull nõiajaht. Rate pildid vähenevad samal kiirusel kui levib kulutuli.
Ei pane pahaks, kui hunniku vormipiltide vahel on ka üks näopilt (noh, vaadake kasvõi minu profiili – ilusti on piltide hulk tasakaalus).
jaanuar 15, 2010 at 12:05 p.l. #250024rinaldo
MemberNo nüüd olete ise omale häda kaela tõmmanud – lahti läks hull nõiajaht. Rate pildid vähenevad samal kiirusel kui levib kulutuli.Ei pane pahaks, kui hunniku vormipiltide vahel on ka üks näopilt (noh, vaadake kasvõi minu profiili – ilusti on piltide hulk tasakaalus).
Milles see häda seisneb?
jaanuar 15, 2010 at 12:18 p.l. #250025smack
MemberSamal arvamusel. Tegin sellest kunagi ka juttu. Panin kirja ka reeglistiku, mida tohiks ja mida mitte siia üles riputada. Siia üles see siiski ei läinud.Loogiline, et kõik pildid EI PEA olema mingis musklipoosis, aga kui stabiilselt demonstreeritakse kontsa või erinevaid kleite või mukitud sihverplaati, siis…khmm….loogiline, et noored neiud tahavad siit vb musklimeest leida, aga see ei tohiks muutuda siiski date-rateks siin!
Nii et pange oma supermoded tööle, see kustutamine ja modemine pole üldse keeruline!
Ja mis siis juhtub, kui muutub date-rateks- saate rohkem kliente!?
Ja kes selle üle otsustab, et inimene on treenitud ja võib oma pilte hoida.
Keegi ühines fitness.ee-ga, alustab treeninguga ja paneb oma esimesed pildid üle, mõistagi pole vormi olla ja pilt tõmmatakse kohe maha- põhjus: sa pole piisavalt musklis…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.