Fitness Modell 2011: tulemused ja videod!
- This topic has 31 replies, 13 voices, and was last updated 14 years, 2 months tagasi by
A.Sirel.
-
AutorPostitused
-
oktoober 24, 2011 at 12:56 p.l. #318782
gmaster
MemberJah? Mitte, et nüüd vikipeediale mõistlik toetuda oleks aga siin seda küll välja toodud pole:http://et.wikipedia.org/wiki/Parap%C3%A4hkel
Samas sisaldab terve hulga häid mikrotoitaineid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>While cooks classify the Brazil nut as a nut, botanists consider it to be a seed and not a nut, because in nuts the shell splits in half with the meat separate from the shell.
oktoober 26, 2011 at 4:53 p.l. #318963A.Sirel
MemberSuur suur aitäh kõigile vastajatele!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Osad teie vastused tõid naeratuse näole ja olid innustavad. Ülejäänud olid aga õpetlikud ja andsid kasulikke nõuandeid.
Bikiinipilte ma praegu ei hakka lisama. Lisan siis kui nö tulemus käes. Detsembri alguses.
Alati on oodatud ka uued soovitused, oleksin väga tänulik!
oktoober 31, 2011 at 4:17 p.l. #314708htilga
MemberToetame teda!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 2, 2011 at 1:33 p.l. #313228htilga
MemberToetame Annikat! Eriti teie, kes te ta ennist juba võitjaks kroonisite
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Publiku lemmiku hääletus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.narvaleht.eu/gallery/displayimage.php?album=36&pos=3
november 13, 2011 at 7:44 p.l. #274961A.Sirel
MemberTere!
Kirjutaksin siis vahepeal, et kuidas mul ettevalmistusega läheb:)
Trenn- Teen jõusaalis trenni kolm korda nädalas. Treenin eri päevadel eralid lihasgruppe. Kõige raskem on jalatrenn- higi ja pisarad aga pärast on hea olla. Sinna peale veel 20 minutit mõõdukat aeroobset trenni. Igatsen Imre Vähi bodypumpi aga tolle klubi kaart sai läbi. Kindlasti tulevikus sinna tagasi.
Totumine- olen väga rahul. Suured tänud Erik Orgule tema hea toitumiskava ja treeningkava eest! Tarbin korralikult rasvasid (n: kalamaksaõli, oliiviõli, hapukoor) ja valku (n: kanaliha, vadakuvalk, kala, kalkuniliha). See on andnud ka tulemusi. Kaal on 58 kg 56,2- le kukkunud. Enesetunne on väga hea! Muidugi tarbin ka süsivesikuid aga võimalikult teadlikult. Kõht on alati korralikult täis. Kõik oleks muidu täiuslik aga selle kolme nädala jooksul on olnud kolm väga patust päeva. Isa sünnipäeval sõin õhtul palju palju plohvi ja suure liharulli. Torditüki jätsin õnneks vahele. Reedel sõin tüdrukute õhtul šokolaadi. Ei olnudki nagu isu aga mõtlesin, et võiks üle pika aja endale lubada. Sõin oma vanade standartite järgi seda normaalses koguses aga tuli välja, et keha polnud enam harjunud sellise asjaga ja mul hakkas väga paha ja kõht oli nagu maakera. Järgmine päev tegin see eest kõva trennipäeva ja sinna otsa veel saun ja ujumine. No ja siis täna olin vanaemal külas. Sõin kana ja hapukapsast. Ja ikka pidin ühe pannkoogi singi- juustuga ja ühe rammusa keeksitüki ära sööma. Tahaks lohutust, et nüüd midagi ei juhtu:D
Lõppkokkuvõttes võin öelda, et olen väga tubli olnud. Pole ühtegi trenni vahele jätnud, annan endast seal parima ja toitumisega on ka 89% ok.
Homme kõik jälle ilus. Kuhugi külla ei pea minema, saan ilusti süüa ja muidugi korralik trenn.
Lisan ka septembrikuus tehtud bikiinipildi (kuigi pole just paremate killast). Ärge palun laske end eksitada pildil paistvatest ribidest:D See ei näita, et ma oleks kõhna ja et mis ma kurdan vms. Asend ja hoiak oli lihtsalt selline. Võin öelda, et tänaseks on vorm oluliselt parem. Lihased on paremini välja joonistunud. Ja pole ribisid:D
Päikest!
november 13, 2011 at 8:05 p.l. #274945CKY
MemberSee teema on win-win.
november 14, 2011 at 7:23 e.l. #306080htilga
MemberJa kindlasti ärge unustage Annika poolt hääletamast Fitness Model Estonia 2011 konkrussil! – http://www.narvaleht.eu/gallery/displayimage.php?album=36&pos=3
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2011 at 7:35 e.l. #306069Erik Orgu
MemberBravo Annika, oled väga tubli, loodan et meie koostöö jätkub!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 4, 2011 at 7:39 p.l. #287795lkv
Memberdetsember 4, 2011 at 7:53 p.l. #287787detsember 5, 2011 at 6:30 e.l. #287731Ott Kiivikas
MemberKuulsin ,et ainuüksi osavõtumaks sellel võistlusel oli 100€….tundub, et EKFL on siiani ikka korraliku heategevusega tegelenud.
detsember 5, 2011 at 9:49 e.l. #287674vend vähk
ModeratorKuulsin ,et ainuüksi osavõtumaks sellel võistlusel oli 100€….tundub, et EKFL on siiani ikka korraliku heategevusega tegelenud.
Päris hull tõesti. Ma alguses vaatasin, et 10, aga 100 lööb kirve selga.
detsember 6, 2011 at 1:39 p.l. #286818A.Sirel
MemberPäris hull tõesti. Ma alguses vaatasin, et 10, aga 100 lööb kirve selga.
Osavõtu maksuga oli täpsemalt nii, et kolm korda (oktoober, november, detsember) tuli maksta 32 eurot. Kokku teeb see tõesti u 100 eurot aga õnneks ei pidanud seda kõike korraga maksma. Selle summa sisse käis ka kostüümide õmblemine, mis me saime pärast endale.
detsember 6, 2011 at 1:42 p.l. #286800A.Sirel
MemberFitness model estonia 2011 video
detsember 6, 2011 at 1:55 p.l. #286771A.Sirel
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.