Fitness Model 2009 – tule osalema!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Fitness Model 2009 – tule osalema!
- This topic has 15 replies, 9 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
august 24, 2009 at 11:52 e.l. #18115
BRIKI
MemberTagasi uudise / artikli juurde
Fitness model konkursile ootame osalema neidusid vanuses 16-21 ja 22–36 aastat
Oma osalemissoovist palume teatada kirjalikult mailiaadrssil info@fitnessmodell.ee enne 14.09.2009
Konkursil edu saavutamiseks piisab meie kogemusest ja Teie kolmekuulisest ettevalmistamisest!
Lisainformatsioon Tel. +37255636498
Registreerimiseks palun kirjuta ülaltoodud mailiaadressile oma:
nimi, vanus, pikkus, kaal,elukoht ja kontaktandmed.
Korraldaja: Fitness Model Estonia Federation
…
august 24, 2009 at 11:54 e.l. #215167BRIKI
MemberMulle jääb natuke arusaamatuks mis võistlusega täpselt tegu on! Leidub keegi targem siin?
“>august 24, 2009 at 11:57 e.l. #215168Annika Pärtel
MemberFitness modellid on need, keda saab näha näiteks ajakirjade veergudel, reklaamides jms. Sisuliselt modell, kuid eeldatakse, et sportlik vorm oleks hea. Lavaline liikumine jms ka sinnajuurde.
Oskab keegi täiendada?
august 24, 2009 at 12:07 p.l. #215169BRIKI
MemberKuna huvi ei anna häbeneda siis helistasin info saamiseks numbrile, mis reklaamis kirjas oli. Kahjuks aga räägiti minuga vaid meie “teises riigikeeles” mida ma absoluutselt ei oska ja juhatati siis kodulehele, kus on ka kõik info, mitte eesti keeles.
“> Kas tegu on siis võistlusega mis pole mõeldud eestlastele?august 24, 2009 at 12:13 p.l. #215172Lexusl
MemberKuna huvi ei anna häbeneda siis helistasin info saamiseks numbrile, mis reklaamis kirjas oli. Kahjuks aga räägiti minuga vaid meie “teises riigikeeles” mida ma absoluutselt ei oska ja juhatati siis kodulehele, kus on ka kõik info, mitte eesti keeles.
“> Kas tegu on siis võistlusega mis pole mõeldud eestlastele?Järelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jälle õõnestavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 24, 2009 at 12:19 p.l. #215173Wire
“> Kas tegu on siis võistlusega mis pole mõeldud eestlastele?Haige
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 24, 2009 at 12:24 p.l. #215174BRIKI
MemberAsi läheb aina huvitavamaks
“>Moblas käis just piiks ja tuli sõnum.
“Kui te soovite osa võtta. Saatke oma andmed info@fitnessmodell.ee”
Ei noh….seletaks siis vähemalt mida seal võistlusel tegema peab.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 24, 2009 at 12:28 p.l. #215175Lexusl
MemberAsi läheb aina huvitavamaks
“>
Moblas käis just piiks ja tuli sõnum.
“Kui te soovite osa võtta. Saatke oma andmed info@fitnessmodell.ee”
Ei noh….seletaks siis vähemalt mida seal võistlusel tegema peab.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Helista jah veel kuhugi, nüüd hakkadki saama igasugust jama mobla peale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 24, 2009 at 12:59 p.l. #215184emmimees
MemberHaige jah, inimene küsib infot, nemad hakkavad vastust andmata andmeid tahtma..
august 24, 2009 at 1:31 p.l. #215187Jackie
MemberReklaampilt/-plakat kubiseb juba õigekirjavigadest
“>august 24, 2009 at 1:52 p.l. #215189Aile
MemberMa usun, et organisaatorid on samad.
Leidsin meie vene foorumist…
Положение конкурса fitness modell 2007
I round
Fitness modell girl
обязательная программа в группе из разных направлений фитнеса: step body, позирование, дефиле
Fitness modell woman
Обязательная программа в группе: body pamp, body trim, позирование, дефиле.
Форма: топы и спортивные шорты.
Оценка: пропорции, сепарация, общая выносливость, артистизм.
II raund
Fitness modell girl
Позирование на основе соревновательного body fitness
Fitness modell woman
Позирование на основе соревновательного body fitness
Форма: купальники body fitness
Оценка: пропорции, сепарация, умение представить своё телосложение, артистизм.
III raund
fitness modell girl
Дефиле в платьях
Fitness modell woman
Дефиле в платьях
Оценка: по итогам двух раундов судьи выбирают среди победительниц в категориях абсолютную чемпионку,- fitness modell 2007
august 24, 2009 at 1:55 p.l. #215190Raivo Piiber
MemberFitness Modellidega on minuteada tegelenud hr. Vitali Malinin Narvast.
august 24, 2009 at 1:56 p.l. #215191Aile
MemberReklaampilt/-plakat kubiseb juba õigekirjavigadest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei saa ka aru, mis neid segab n6u ja abi kysimast…
“>august 24, 2009 at 2:05 p.l. #215195Ott Kiivikas
MemberEnne kui üles panime, palusin saata tal plakati teksti ümberkirjutatuna ,et oleks arudsaadavam ja selgitaks võistluse olemust. Mulle saadeti tekst, mis oli kopitud plakatilt, koos kõigi nende vigadega. Kirjutasin ta ümber nii kuidas oskasin ,et oleks paremini arusaadav. Kuid plakat jah – no comments, tänapäeval ei tohiks eestis olla küll puudust inimestest, kes plakati teksti osa ilma vigadeta suudaks tõlkida.
Kuid usun, et teie suhtumine ei ole siiski pahatahtlik – eks kirjavigu on meil siin endalgi küllaga olnud ja peaasi ,et inimesed vaatamata raskele ajale ikka midagi korraldavad, seega palun mõistvat suhtumist ja teine kord, usun et tuleb kirjaliselt ka parem plakat. Ma helistan ka ja küsin äkki saab saata võistluste juhendi – siis jääksid paljud küsimused ära. Muidugi ma ei kujuta ette, kes selle eesti keeles ära teeb ,kuid küsidavõib ikka.
“>august 24, 2009 at 2:15 p.l. #215198BRIKI
MemberEnne kui üles panime, palusin saata tal plakati teksti ümberkirjutatuna ,et oleks arudsaadavam ja selgitaks võistluse olemust. Mulle saadeti tekst, mis oli kopitud plakatilt, koos kõigi nende vigadega. Kirjutasin ta ümber nii kuidas oskasin ,et oleks paremini arusaadav. Kuid plakat jah – no comments, tänapäeval ei tohiks eestis olla küll puudust inimestest, kes plakati teksti osa ilma vigadeta suudaks tõlkida.Kuid usun, et teie suhtumine ei ole siiski pahatahtlik – eks kirjavigu on meil siin endalgi küllaga olnud ja peaasi ,et inimesed vaatamata raskele ajale ikka midagi korraldavad, seega palun mõistvat suhtumist ja teine kord, usun et tuleb kirjaliselt ka parem plakat. Ma helistan ka ja küsin äkki saab saata võistluste juhendi – siis jääksid paljud küsimused ära. Muidugi ma ei kujuta ette, kes selle eesti keeles ära teeb ,kuid küsidavõib ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ka toimumisaega ja kohta pole märgitud, mis oleks vajalik info
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.