Skip to main content

Fitness

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Mers
    Member

Tere armsad lugejad!

Juba aasta otsa mõtlen hakata tegelema fitnessiga- ehk siis käia jõusaalis nii intensiivselt, et kehaga lavale astuda. St. vormida endale lihaseid ja teha imekaunis figuur.

Kuid probleem selles, et ei tea, kust nn. treenerit leida. Selline suur soov on tegeleda tõsiselt selle alaga.

Konkreetne küsimus järgmine: Kes saaks soovitada mulle treenerit? (Või ehk keegi juba kulturismiga tegelev inimene aitaks mul tippu jõuda)

Oleksin väga tänulik, kui panete siia kirja mõned abistavad laused.

Ilusat pühapäevast hommikut teile!

Kiisumiisu
    Member

Tere armsad lugejad!

Juba aasta otsa mõtlen hakata tegelema fitnessiga- ehk siis käia jõusaalis nii intensiivselt, et kehaga lavale astuda. St. vormida endale lihaseid ja teha imekaunis figuur.

Kuid probleem selles, et ei tea, kust nn. treenerit leida. Selline suur soov on tegeleda tõsiselt selle alaga.

Konkreetne küsimus järgmine: Kes saaks soovitada mulle treenerit? (Või ehk keegi juba kulturismiga tegelev inimene aitaks mul tippu jõuda)

Oleksin väga tänulik, kui panete siia kirja mõned abistavad laused.

Ilusat pühapäevast hommikut teile!

Tere!

Tore kuulda, et tahad astuda meie sekka:) Mina treenin näiteks Viimsi Spas ja Coralis, olen heameelega nõus vastama küsimustele ja nõu andma. Kindlasti aitab Sind ka väga hea treener Marek Morozov, kes on mitmekordne Eesti meister kulturismis ja Coral Clubi peatreener. Olgu mainitud, et mind treenis ta 8 kuuga Eesti Karikavõistlustel kuldmedalile:)

Võta julgelt ühendust marek.morozov@kulturism.ee või leanika@fitness.ee

Ilusat pühapäeva jätku !

Mers
    Member

Suur tänu sulle, Kiisumiisu!

Loodan, et peatselt ehk kohtume!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.