FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 13, 2011 at 9:43 e.l. #313099
Shamil
MemberTeatasin täna nendele, kes olid Planetis trennis, et panen meie grupi treeningplaani siia õhtul üles, aga ma hetkel nii väsinud, et ei jõua enam mõeldagi. Püüan homme tunniplaani üles panna! Nüüd on meil grupis 3 uut noort meest ja neljaski on varsti ühinemas. Samas kuhu on jäänud kõik need vanemad käijad, kes mulle suvel pühalikult on lubanud septembrist käima hakata? Nimesid ei maini, aga Arlen, Šamil ja Uppin on kuhugi kadunud. Mõned staarkulturistid veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma käin ilusti iga päev kohal.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 13, 2011 at 11:19 e.l. #313103MikroToitaine
Memberkadunud pole kusagile:D treenin siiani edasi:D lihtsalt hetkel koolis tunniplaan nii pikk, et käin kooli jõusaalis iga päev, samas käib mul hetkel ka dieet 2-st nädlat ja on kaal kukkunud 80 kg peale.
september 13, 2011 at 12:07 p.l. #312269trewe
MemberAnnan endast ka märku: jätkan treeninguid 1-2ks kuuks (vähemalt, vaatan kuidas istub) Turu jõusaalis.
september 13, 2011 at 1:25 p.l. #313120vend vähk
Moderatorkadunud pole kusagile:D treenin siiani edasi:D lihtsalt hetkel koolis tunniplaan nii pikk, et käin kooli jõusaalis iga päev, samas käib mul hetkel ka dieet 2-st nädlat ja on kaal kukkunud 80 kg peale.Huviga ootame hr Uppini etteastet. Kas mees tuleb sügisel elu parima vormiga lavale ja murrab vastaste ridasid?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 13, 2011 at 1:26 p.l. #313121vend vähk
ModeratorAnnan endast ka märku: jätkan treeninguid 1-2ks kuuks (vähemalt, vaatan kuidas istub) Turu jõusaalis.Proovi vahelduseks teisi saale ja tule teinekord meie poseerimistundidesse ka! Kohe panen tunniplaani üles!
september 13, 2011 at 1:29 p.l. #313122vend vähk
ModeratorUus tunniplaan september 2011 Tartu Planet-Sport noorte grupile:
Leidsin sellised ajad, mis peaksid enamusele sobima:
KOLMAPÄEV: kl 18:15 Jõusaal või aeroobikasaal
NELJAPÄEV: kl 19:00 Jõusaalitund
PÜHAPÄEV: kl 15:00 Aeroobikasaalis bodypumpi harjutused, poseerimine ja pildistamine
september 14, 2011 at 9:59 e.l. #313224vend vähk
ModeratorTere veelkord kõigile!
Kuigi ma ikka palun, et võtaksite siin teemas avalikult sõna kui mingi küsimus piinab, siis ikka saadetakse mulle postkasti meie grupi tunde puudutavaid teemasid. Tuli siis selline küsimus, et mis me jõusaalis tegema hakkame? Trenni loomulikult!!! Suvel jäi see trennipool täiesti soiku ning tundides põhiliselt poseerisime. Nüüd tahaks näha ka vanemate ja uute tegijate treeninguid ja tehnikat. Vajadusel täpsustame ning viime muudatused sisse treeningkavadesse. Tulevikus tahaks nii, et teen osade sportlastega trenni ise kaasa, et saaks intensiivsusest ka parema ettekujutuse.
Täna tund juba kl 18:15
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 15, 2011 at 7:16 p.l. #313408xajez
MemberTe ütlesite ,et pühapäeval vaataksite (algajate) tehnika üle või sain valesti aru ?
Kui vaatate siis mis kellapaiku peaks ilmuma saali ?
september 16, 2011 at 2:51 p.l. #313477vend vähk
ModeratorTe ütlesite ,et pühapäeval vaataksite (algajate) tehnika üle või sain valesti aru ?Kui vaatate siis mis kellapaiku peaks ilmuma saali ?
Tere!
Teeme esmalt kl 15:00 vanemate tegijatega paar harjutust bodypumpist, siis poseerimine ja pildistamine ning tunni lõpus jõusaali tehnikatund. Sander juba täna lubas kindlasti pühapäeval kohal olla ja teised ka kindlasti võiksid õigeks ajaks tulla! Kui on küsimusi, siis andke siin selles teemas alati endast märku!
Kohtumiseni pühapäeval kl 15:00!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 16, 2011 at 3:30 p.l. #313482PaulR
MemberOlen ka kohal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 16, 2011 at 8:25 p.l. #313502vend vähk
ModeratorOlen ka kohal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peadki olema! Aleksei lubas ka maksimaalselt pingutada, et tundi jõuda! Muide, Aleksei on ennast juba Eesti meistrivõistlustele kirja pannud! Teised võiksid ka ennast juba arvele panna!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 17, 2011 at 5:06 p.l. #313600vAleksei
MemberPeadki olema! Aleksei lubas ka maksimaalselt pingutada, et tundi jõuda! Muide, Aleksei on ennast juba Eesti meistrivõistlustele kirja pannud! Teised võiksid ka ennast juba arvele panna!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma kahjuks ikka tundi ei saa, aga trenni teen lõunapaiku ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 18, 2011 at 3:29 p.l. #313726vend vähk
ModeratorMa kahjuks ikka tundi ei saa, aga trenni teen lõunapaiku ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tubli, et ikka jõudsid poseerima!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 18, 2011 at 4:14 p.l. #313730vend vähk
ModeratorSuured tänud kõigile kes täna tundi tulid! Kohal olid valdavalt need, kes tahavad osaleda Eesti meistrivõistlustel- Aleksei, Norman, Paul-Eerik ja Laura. Lisaks veel Sander ja ma ise viskasin ka poseerimiseks särgi seljast. Pauli vorm on olnud viimastel nädalatel väga hea ning täna mees üllatas juba ka reie nelipealihaste triipudega! Tubli töö!!! Järgmine tund kolmapäeval kl 18:15!!! Alguses teeme vanemate tegijatega poseerimist ja pildistamist ning siis järgneb jõusaalitund noorematele tegijatele. Tore oleks, kui Pauli sõber ka kolmapäeval kohale tuleks, kes soovib meie grupiga liituda. Kindlasti oleks rõõm kohtuda ka hr Rauaga, kelle särgid mul juba alates juuli kuust autos igal pool kaasas on.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 19, 2011 at 8:43 e.l. #313817SoxBeIn
MemberHey!
Tundi ma vast tulen aga Särkidega sellised lood ,et ma ei soovi noid enam.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vb soovib Even oma särki( Must särk) aga seda peab temaga rääkima.Mina isiklikult enam ei soovi.Kuid siiski aitäh pakumast.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna olen trennis kell 4-7 vahel.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.