FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 2, 2011 at 12:42 p.l. #311908
vend vähk
Moderatorehhee, mina nüüd ka eedeni jõusaali kunde (eelmine jõusaal, kus käisin, jääb nüüdseks must 200 km kaugusele) ning nagu väga sobiv alguseks – eile varahommikul planetsporti otsides sain selle asukohta küsida vend vähilt isiklikult. pikemat juttu sobitama ei hakanud, sest tahtsin oma trenniga juba ometi peale hakata, tükk aega ekslesin seal ringi.Ah sina oledki see kukeharjaga mees!
september 4, 2011 at 8:08 p.l. #312163vend vähk
Moderatorseptember 5, 2011 at 10:22 e.l. #312220vend vähk
ModeratorTÄHELEPANU KÕIKIDELE VANADELE, PRAEGUSTELE JA UUTELE PLANET-SPORT KLUBI NOORTELE, KES TEGELEVAD BODYFITNESSI, ATHLETIC FITNESSI, KULTURISMI JA KLASSIKALISE KULTURISMIGA!
Uued sisseastumiskatsed noortele kulturismihuvilistele toimuvad:
kolmapäeval(07.september 2011) kl 15:30
reedel(09.september 2011) kl 15:30
Sisseastumisele on oodatud kõik huvilised vanuses 14-21 aastat. Kaasa võtta ID-kaart, spordiriided, vahetusjalatsid ja pesemisasjad.
Katsed: Lõuatõmbed 30 sekundi jooksul, kätekõverdused 30 sekundi jooksul, vestlus. Huvilised ei pea varem jõusaalis käinud olema! Parimatel algajatel võimalus esimest korda elus võistelda kulturismis juba 2011 detsembris!
Kohe pärast kolmapäevaseid ja reedeseid katseid kl 16:00 toimuvad vanemate liikmetega tunnid spordiklubi väikeses saalis: uute harjutuste tutvustus ning poseerimine-pildistamine. Sisseastujad saavad loomulikult nendest tundidest osa võtta! Reedel paneme kokku uue hooaja tunniplaani. Kohtumiseni!
september 7, 2011 at 10:01 e.l. #312397vend vähk
ModeratorTähelepanu veel vanematele tegijatele meie grupist!
Juba kaks noorsportlast on mulle viimastel päevadel märku andnud ja kurtnud, et nad ei saa trenni tulla kuna nad ei taha augusti eest maksta ja 10.septembril on kuumaksete tegemine. Selles suhtes, et kes ikka on spordisaalist terve suve eemal olnud, siis võite juba tänasest maksta ning see 23 eurot kehtib 10 oktoobrini! Täna kl 16:00 on tund ja pildistamine! Püüdke kohal olla!
september 8, 2011 at 8:05 e.l. #312486vend vähk
ModeratorTäna hommikul lisasin orkutisse ka eilsed(07.september 2011) poseerimise pildid!
september 8, 2011 at 9:39 e.l. #312493vend vähk
ModeratorPaari sõnaga eilsest tunnist ja sisseastumiskatsetest.
Eile tuli siis katsetele üks väga tubli noormees, kelle kohta sain juba eelnevalt positiivset tagasisidet. Noor mees on pühendunud kulturismihuviline ja sellistest fännidest on mul alati hea meel. Nagu arvata võiski, ega kolmapäeval rohkem huvilisi ei tulnud, aga reedel on veel ühed katsed. Katsed on spordisõprade jaoks pigem sümboolsed ja ei olegi eesmärk püstitada 30 sekundi jooksul hirmsaid rekordeid. Minu jaoks on oluline, et ma näen noore inimese tahet spordiga tegeleda ning muidugi tore kui ka lõuatõmbeid jõuab mõned korrad teha. Jõusaalikultuur algab ennekõike noore inimese enda häälestatusest, tema eesmärkide tadvustusest iseendale.
16:00 oli meil tund ning kohal olid 2 kanget: Aleksei ja Sander. Arusaadav, et paljud mehed ei saanud nii vara koolist ja töölt tulema. Eile tegime läbi bodypumpi soojendused ja venitused ning korraliku poseerimise. Ise poseerisin teises ringis. Ka uus õpilane vaatas vanemate tegijate poseerimist pealt ning rääkisime pikemalt kulturismist, toitumisest ja eneseanalüüsist.
Reedel kl 15:00 olen mina juba spordiklubis ning kl 15:30 teeme teised sisseastumiskatsed. Kl 16:00 on jälle poseerimine ja pildistamine. Reedel otsustame, kas teeme sellel nädalal tunni ka pühapäeval. Püüdke siis kohal olla!
NB! Kõik, kes meie grupist ei ole nüüd suvel trenni jõudnud, aga tahavad sügisest jälle alustada, püüdke endast reedeks märku anda. Siis tean arvestada, kui palju meid sellel hooajal koos hakkab käima ning kas saan veel mõned uued algajad meie gruppi juurde võtta.
september 8, 2011 at 3:33 p.l. #312581SoxBeIn
MemberOlen homme hohal!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna sai ka Evenile poseerimist õpetatud.Sai enamvähem hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme näeb!
september 8, 2011 at 5:25 p.l. #312596vend vähk
ModeratorOlen homme hohal!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Täna sai ka Evenile poseerimist õpetatud.Sai enamvähem hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme näeb!
Tublid poisid! Kas võtan särgid ka reedel kaasa?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 9, 2011 at 7:22 p.l. #312734vend vähk
Moderator09.september 2011
Täna oli siis järjekordne sisseastumiste päev Planet Sport noorte gruppi. Viimase nädalaga on meiega liitunud 3 uut spordihuvilist ning arvestades, et ma ei ole seda peale selle foorumi siiin reklaaminud, siis väga hea tulemus. Kes tulid, need noored on ka kõrgelt motiveeritud ja usun, et sulanduvad gruppi väga kiiresti. Täna oli ka meie vanemate tegijatega tund ning kokku osales 12 sportlast, isegi Sandra tuli poole tunni pealt kuulama. Meie grupist tahab seekord Eesti meistrivõistlustel lavale astuda vähemalt 6 inimest ning kindlasti teeme parima ettevalmistuse vastavalt võimalustele!
Tänases tunnis käsitlesime palju erinevaid teemasid: Poseerimised(poseerisime täna kolmes grupis), võistlused, toitumine, treeningkavad, uued harjutused, võistlusgrimm jne. Panen siia ka üles mõned pildid tänasest tunnist ja ülejäänud pilte saavad grupi liikmed vaadata orkuti portaali kinnisest albumist. Tänan kõiki, kes täna kohale tulid! Väga hea töö!
Aleksei on endale 55 kilose “nunnu” kokku pannud
Need poisid tahavad kõik Eesti meistrivõistlustel osaledaseptember 9, 2011 at 8:36 p.l. #312742Ott Kiivikas
MemberHea töö Imre – palju võistlejaid tood, siis ei olegi meeskondlik arvestus enne võistluse lõppu selge…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 9, 2011 at 10:01 p.l. #312749vend vähk
ModeratorHea töö Imre – palju võistlejaid tood, siis ei olegi meeskondlik arvestus enne võistluse lõppu selge…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täname, Ott!
Eks püüame massiga lüüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2011 at 3:29 p.l. #312947vend vähk
ModeratorTere kõigile!
Praegu olen Fitshop Eedenis ja minu kõrval on meie noorte kulturistide tulevikulootus Edgar-Norman. Mees uurib siin erinevaid lisandeid ja samuti arutasime võistlusplaane. Norman tegi just trenni ära ning mehel on tõsine plaan sügisel oma kategoorias mõnuga paugutada. Samuti käisid täna Fitshopis ka meie grupi uued noored(3 meest) kellega leppisime kokku, et teeme nendele homme esimese tunni- jõusaali ABC. Vaatame üle Planet Sport saali masinad, erinevad võimalused, räägime treeningkavadest, parandame tehnikat jne. Homme saan kätte ka uue hooaja Planet-Sport tunniplaani ja siis saan kokku panna ka sügisese tunniplaani meie grupile. Olge siis tähelepanelikud ja kui on mingisuguseid küsimusi, siis andke ikka siin tuld!
Edu kõigile!
september 11, 2011 at 4:09 p.l. #312952.ep
Memberaga selle tutvustava tunniga homme, kuna see olla võib?
september 11, 2011 at 4:15 p.l. #312957vend vähk
Moderatoraga selle tutvustava tunniga homme, kuna see olla võib?Homme kl 17:30 meie grupi uutele sportlastele!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 12, 2011 at 8:42 p.l. #313073vend vähk
ModeratorTeatasin täna nendele, kes olid Planetis trennis, et panen meie grupi treeningplaani siia õhtul üles, aga ma hetkel nii väsinud, et ei jõua enam mõeldagi. Püüan homme tunniplaani üles panna! Nüüd on meil grupis 3 uut noort meest ja neljaski on varsti ühinemas. Samas kuhu on jäänud kõik need vanemad käijad, kes mulle suvel pühalikult on lubanud septembrist käima hakata? Nimesid ei maini, aga Arlen, Šamil ja Uppin on kuhugi kadunud. Mõned staarkulturistid veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.