FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 28, 2009 at 9:59 e.l. #222610
haubits
MemberKas mingil hetkel võib niiöelda vabakuulajana ka kohale tulla kui teemad on ütleme õige treeningmetoodika, toitumine, pulbrid? Või toimuvad need treeningsaalis “maha istudes” ja mitte loengustiilis mujal ruumis?
Hetkel soetasin TÜ 3 kuu kaardi, aga mingil hetkel tuleks heameelega uudistama – tarka juttu sellisel teemal meeldib mulle kuulata.
september 28, 2009 at 11:56 e.l. #222631vend vähk
ModeratorKas mingil hetkel võib niiöelda vabakuulajana ka kohale tulla kui teemad on ütleme õige treeningmetoodika, toitumine, pulbrid? Või toimuvad need treeningsaalis “maha istudes” ja mitte loengustiilis mujal ruumis?Hetkel soetasin TÜ 3 kuu kaardi, aga mingil hetkel tuleks heameelega uudistama – tarka juttu sellisel teemal meeldib mulle kuulata.
Kui sul pühapäeval aega on, siis tule kl 12:00 Eedenisse. Kindlasti leiame sulle ka nurgakese, kus saad istuda ja kuulata-vaadata Eesti meistrivõistluste tagasisidet. Tulevikus hakkab selliseid loenguid kindlasti olema ja loodetavasti võtavad sõna kõik Eesti kulturismi tipptegijad.
“>september 28, 2009 at 12:05 p.l. #222637JACKO
MemberVägev! See kõik on ju ainult positiivne, kui kulturism või kasvõi muu spordiala populaarsemaks muutuks noorte seas! Ja mida rohkem võistlejaid oleks, seda tihedam oleks ka konkurents!
oktoober 1, 2009 at 6:39 p.l. #223456vend vähk
ModeratorTÄHELEPANU!!!
Tartu noorte fitnessi ja kulturismihuviliste grupp! Palun tulge pühapäeval 04.oktoobril 2009, 12:00 Eedenisse. Dresse ei pea veel kaasa võtma! Istume maha ja vaatame üle osalejate nimekirjad, samuti vaatame viimaste Eesti meistrivõistluste pilte ning arutame jooksvaid küsimusi.
Treeninguid alustame esmaspäeval, 05.oktoobril 2009 kl 15:00 Fittest Tartu spordiklubis!
Esialgu hakkavad tunnid toimuma esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel 15:00-16:30.
Vaatame üle ka esimesed treeningkavad(kavad valmis trükitud) ning registreerime teid klubi klientideks.
Kohtumiseni pühapäeval Eedenis!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2009 at 7:07 e.l. #223532Rainerr
MemberEsmaspäeval ja kolmapäeval jõuaks alles kuskil kella 1600 iks.
Reedel peaks jõudma õigeaegselt.
Koolitunnid…
oktoober 2, 2009 at 7:19 e.l. #223537vend vähk
ModeratorEsmaspäeval ja kolmapäeval jõuaks alles kuskil kella 1600 iks.Reedel peaks jõudma õigeaegselt.
Koolitunnid…
Neid küsimusi mee reedel arutamegi ning kohale peaks tulema ka spordiklubi juhatuse esindaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2009 at 10:21 e.l. #224368vend vähk
ModeratorTähelepanu Tartu noorte ja juuniorite grupp!
Nendele, kes eile ei käinud:
TUNNIPLAAN FITTEST TARTU JÕUSAALIS:
Esmaspäev: 15:00-16:30 (Ühtlustuskursus: Baasharjutused- masinate tutvustus, harjutuste õige sooritamine)
Kolmapäev: 15:00-16:30 (Ühtlustuskursus: Baasharjutused- masinate tutvustus, harjutuste õige sooritamine)
Reede: 15:00-16:30 (Ühtlustuskursus: Baasharjutused- masinate tutvustus, harjutuste õige sooritamine)
Nendel kellaaegadel olen mina kindlasti saalis abiks jõu ja nõuga. Küsimused, ettepanekud jne töö käigus!
Kohtumiseni!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 8, 2009 at 7:56 e.l. #225333vend vähk
ModeratorTagasiside esimestest Tartu noorte kulturismi ja fitnessi tundidest.
Sellel nädalal alustasime siis Tartu Fittest spordiklubis noorte meestega jõusaalitreeninguid ning selle grupi kaks tütarlast on hakanud käima minu bodypump tundides. Tüdrukud on tublid ja üllatavalt kiiresti omandanud väga korraliku tehnika ning ka raskused vaikselt kasvavad.
Poistega on nii, et kohale on ilmunud väga kirju seltskond erineva tasemega ja esimesel kahel nädalal teeme niiöelda ühtlustamiskursuse, kus vaatame üle baasharjutused, küsime-vastame, kordame. Selles grupis on poisse, kes on juba mitu aastat treeninud ja on ka selline poiss, kes eile tegi oma esimese jõusaalitunni, aga selle kohta võin öelda, et tegemist on sellise noormehega, kes on ikka teiste spordialadega palju tegelenud ning emakene loodus on teda õnnistanud päris hea raamiga ning tugeva kondiga ja usun, et sellest mehest võib lähiaastatel päris korralik atleet saada kui mehel endal on tõsist tahet ja aega. Kindlasti jagub kiidusõnasid ka teistele poistele. Kartsin alguses, et noored mehed hakkavad üksteist kohe suurte raskustega üle trumpama ja raskuseid peale laduma, aga see seltskond alustas tagasihoidlikute raskustega, et ennast mitte kohe haigeks treenida, vaid õppida paremat tehnikat ning et järgmistel päevadel oleks ka hea enesetunne.
Natukene keerulisem oli paari poisiga, kes on treeninud koos mingisuguste tõstjatega ja ega neile vist õiget tehnikat ei ole kunagi näidatud ja esimene tund oli vaatepilt päris kohutav, kui poisid kükkisid nii, et tagumik oli pea-aegu vastu maad ja kükid olid jube suurte põrgatustega, kus kannatajaks jäävad kindlasti põlved või tegid jõutõmmet nii, et jalad olid tikksirged ja selg pealt nagu Kaarsild. Ohutus ja õige tehnika ennekõike! Eile õhtul oli pilt juba parem ning loodetavasti saame juba oktoobri lõpus hakata koostama parimatele personaalsed treeningkavad ja toitumisest räägime ka pikemalt. Osad poisid on saanud ka ühel ajal treenida koos Eesti koondislastega Marek Kalmusega ning Ivo Pärlega ning samuti viimaste Eesti meistrivõistluste medalimeeste Siimon Ilja ning Kristjan Konsapiga ning kindlasti see on huvitav kogemus kõrvalt vaadata kuidas need mehed treenivad.
Reedel on meil järgmine tund 15:00 ning nädalavahetusel olen ma Fitshop kaupluses müügimees laupäeval 10-16:00 ja pühapäeval 16-20:00. Nädalavahetusel eraldi tundi tegema ei hakka, aga nendel Fitshopi poe lahtiolekuaegadel saate tulla oma küsimustega ja kui kliente parasjagu ei ole, siis saame arutada tulevikuplaane ja vastan kõikidele küsimustele hea meelega!
Kordan veelkord praegust tunniplaani:
Esmaspäev: 15:00-16:30 (Ühtlustuskursus: Baasharjutused- masinate tutvustus, harjutuste õige sooritamine)
Kolmapäev: 15:00-16:30 (Ühtlustuskursus: Baasharjutused- masinate tutvustus, harjutuste õige sooritamine)
Reede: 15:00-16:30 (Ühtlustuskursus: Baasharjutused- masinate tutvustus, harjutuste õige sooritamine)
Nendel kellaaegadel olen mina kindlasti saalis abiks jõu ja nõuga. Küsimused, ettepanekud jne töö käigus!
TÄHELEPANU!
Just helistati mulle Fittesti spordiklubist ja öeldi, et meile lisatakse ilmselt juba järgmisest nädalast lisatunnid, mis on ka hilisematel aegadel. See peaks kõigile sobima, jälgige informatsiooni!
Üks asi veel… Grupis osalemisest on praeguseks loobunud 2 inimest erinevatel põhjustel ja sellega seoses on meil nüüd ka 2 uut vaba kohta sellesse gruppi. Kellel on asja vastu huvi, siis kirjutage mulle : vendv@hot.ee või tulge ise laupäeval või pühapäeval Fitshopi kauplusesse ja tehke avaldus!
Kohtumiseni
oktoober 14, 2009 at 8:56 p.l. #227498vend vähk
ModeratorTÄHELEPANU!
Täna pildistasime siis Tartu noorte ja juuniorite grupi poisse. Tegime eest, küljelt ja tagantvaate ülakehapildid esialgu.
Ma püüan homme need pildid kokku panna ja siis järgmisel nädalal teeme suurema koosviibimise ning siis räägime juba edasijõudnute kavast ning algab tõsisem töö. Siiani on poisid olnud tublid ja andekaid spordipoisse on päris mitmeid
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Tunniplaanile tuli poistele jõusaalitunde juurde ning kuna grupi kaks tüdrukut on bodypumpis väga tublid olnud, siis järgmisel nädalal paneme kokku ka esimesed jõusaaliharjutused tüdrukutele. 16,17 ja 18 oktoobril oleme Eesti koondisega Norras Põhjamaade meistrivõistlustel ning 15.oktoobri õhtul (neljapäeval) annan 18:00 bodypumpi mina. Esmaspäeval läheb tunniplaan samadel aegadel edasi! Jälgige tunniplaanil lisaaegasid!Esmaspäev: 15:00-16:30 (Imre juhendab)
Kolmapäev: 15:00-16:30 (Imre juhendab)
Neljapäev: 20:15-21:45 (Iseseisev treening)
Reede: 15:00-16:30 (Imre juhendab)
Laupäev: 16:00-17:30 (Iseseisev treening)
Pühapäev: 14:30-16:00 (Imre juhendab)
Imre
oktoober 14, 2009 at 9:05 p.l. #227501Bonsuna
MemberTagasiside esimestest Tartu noorte kulturismi ja fitnessi tundidest.Sellel nädalal alustasime siis Tartu Fittest spordiklubis noorte meestega jõusaalitreeninguid ning selle grupi kaks tütarlast on hakanud käima minu bodypump tundides. Tüdrukud on tublid ja üllatavalt kiiresti omandanud väga korraliku tehnika ning ka raskused vaikselt kasvavad.
Poistega on nii, et kohale on ilmunud väga kirju seltskond erineva tasemega ja esimesel kahel nädalal teeme niiöelda ühtlustamiskursuse, kus vaatame üle baasharjutused, küsime-vastame, kordame. Selles grupis on poisse, kes on juba mitu aastat treeninud ja on ka selline poiss, kes eile tegi oma esimese jõusaalitunni, aga selle kohta võin öelda, et tegemist on sellise noormehega, kes on ikka teiste spordialadega palju tegelenud ning emakene loodus on teda õnnistanud päris hea raamiga ning tugeva kondiga ja usun, et sellest mehest võib lähiaastatel päris korralik atleet saada kui mehel endal on tõsist tahet ja aega. Kindlasti jagub kiidusõnasid ka teistele poistele. Kartsin alguses, et noored mehed hakkavad üksteist kohe suurte raskustega üle trumpama ja raskuseid peale laduma, aga see seltskond alustas tagasihoidlikute raskustega, et ennast mitte kohe haigeks treenida, vaid õppida paremat tehnikat ning et järgmistel päevadel oleks ka hea enesetunne.
Natukene keerulisem oli paari poisiga, kes on treeninud koos mingisuguste tõstjatega ja ega neile vist õiget tehnikat ei ole kunagi näidatud ja esimene tund oli vaatepilt päris kohutav, kui poisid kükkisid nii, et tagumik oli pea-aegu vastu maad ja kükid olid jube suurte põrgatustega, kus kannatajaks jäävad kindlasti põlved või tegid jõutõmmet nii, et jalad olid tikksirged ja selg pealt nagu Kaarsild. Ohutus ja õige tehnika ennekõike! Eile õhtul oli pilt juba parem ning loodetavasti saame juba oktoobri lõpus hakata koostama parimatele personaalsed treeningkavad ja toitumisest räägime ka pikemalt. Osad poisid on saanud ka ühel ajal treenida koos Eesti koondislastega Marek Kalmusega ning Ivo Pärlega ning samuti viimaste Eesti meistrivõistluste medalimeeste Siimon Ilja ning Kristjan Konsapiga ning kindlasti see on huvitav kogemus kõrvalt vaadata kuidas need mehed treenivad.
Reedel on meil järgmine tund 15:00 ning nädalavahetusel olen ma Fitshop kaupluses müügimees laupäeval 10-16:00 ja pühapäeval 16-20:00. Nädalavahetusel eraldi tundi tegema ei hakka, aga nendel Fitshopi poe lahtiolekuaegadel saate tulla oma küsimustega ja kui kliente parasjagu ei ole, siis saame arutada tulevikuplaane ja vastan kõikidele küsimustele hea meelega!
Kordan veelkord praegust tunniplaani:
TÄHELEPANU!
Just helistati mulle Fittesti spordiklubist ja öeldi, et meile lisatakse ilmselt juba järgmisest nädalast lisatunnid, mis on ka hilisematel aegadel. See peaks kõigile sobima, jälgige informatsiooni!
Üks asi veel… Grupis osalemisest on praeguseks loobunud 2 inimest erinevatel põhjustel ja sellega seoses on meil nüüd ka 2 uut vaba kohta sellesse gruppi. Kellel on asja vastu huvi, siis kirjutage mulle : vendv@hot.ee või tulge ise laupäeval või pühapäeval Fitshopi kauplusesse ja tehke avaldus!
Kohtumiseni
Vikkadeparanttus! MK. pole E-koondislane. Üksiküritaja pigem.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 11:29 p.l. #227513Djud
Memberjama lugu küll,olen ainult kaks korda jõudnud õigel ajal trenni ülikooli pärast ja pildid jäid tegemata
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2009 at 5:18 e.l. #227522vend vähk
Moderatorjama lugu küll,olen ainult kaks korda jõudnud õigel ajal trenni ülikooli pärast ja pildid jäid tegemata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmisel nädalavahetusel loodan sind näha ja pildistada!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2009 at 5:19 e.l. #227523vend vähk
ModeratorVikkadeparanttus! MK. pole E-koondislane. Üksiküritaja pigem.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Endine koondislane ikkagi!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2009 at 10:36 e.l. #227590vend vähk
ModeratorVaatasin eile tehtud noorte grupi pildid üle ja siiani on poseerinud 11 meest! Teisi loodan jäädvustada järgmisel nädalavahetusel!!! Mõned pildid eilsest fotosessioonist:
Töö käib:
Üks parimaid Tartu grupi juuniorite raame:
Üks parimaid Tartu grupi noorte raame(NB!!! 16 aastane!)
Pildid endast saate prinditult kätte juba esmaspäeval(eestvaade, küljeltvaade ja tagantvaade) ja selleks ajaks panen kokku ka teie niiöelda kursusepäeviku, kuhu hakkame märkima isiklikke rekordeid ning regulaarselt pikkust-kaalu, rasvaprotsenti jne! Täna öösel sõidan siis koondisega Norrasse võistlema. Reedel ja nädalavahetusel iseseisev töö.
Kõike paremat!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 24, 2009 at 10:47 e.l. #230048vend vähk
ModeratorEile panin siis Fittestis üles edasijõudnute kava koos piltidega harjutuste sooritusest. Samuti viisin läbi pikema tunni edasijõudnute kava tutvustuseks. Kohal oli 10 aktiivset edasijõudnut ning arutasime ka tulevikuplaane. Lisaks treeningutele hakkame nüüd koostama ka igale mehele eraldi rekordite tabelit, kuhu märgime siis parimad tulemused lamades surumises, lõuatõmmetes jne. Igal mehel on oma kaust koos piltidega hetkevormist ja rekordite tabeliga.
TÄHELEPANU!!! Mõned huvilised ei saa kahjuks meie grupis käia ning vabanenud on 4 uut kohta sellesse gruppi!
Kui nüüd veel keegi tunneb, et ta võiks selles grupis osaleda, siis andke endast kiiresti märku minu e-maili aadressile: vendv@hot.ee
Kõigile toredat koolivaheaega!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.