FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
august 3, 2011 at 7:35 e.l. #309378
vend vähk
ModeratorÜks asi veel!
Täna hommikul suhtlesin Planet Spordis Taneliga, kes kurtis, et on laupäevani tööl, aga tahaks ikka vahel poseerimist ette võtta. Usun, et mitmed on teie seas samuti tööga seotud ning teen ettepaneku teha tund pühapäeval kl 15:00! Kas kõigile sobib?
august 3, 2011 at 9:31 e.l. #309384Sarge
MemberUsun, et alaliit paneb selles suhtes ka piirangud peale, et lava taga ei oleks rohkem rahvast kui pealtvaatajate seas. Mind isiklikult igasugused abilised häirivad, aga midagi ei ole teha.Kui oleks ikka reaalselt abiline, mitte niisama töllerdaja, siis OK.
august 3, 2011 at 10:36 e.l. #309391vend vähk
ModeratorKui oleks ikka reaalselt abiline, mitte niisama töllerdaja, siis OK.Mul on sinu suhtes kahtluseid. Raudselt käid salamisi paljast Rainerit piilumas, aga ma ei räägi sellest kellelegi!
“>august 3, 2011 at 1:32 p.l. #309401SanderG
MemberÜks asi veel!Täna hommikul suhtlesin Planet Spordis Taneliga, kes kurtis, et on laupäevani tööl, aga tahaks ikka vahel poseerimist ette võtta. Usun, et mitmed on teie seas samuti tööga seotud ning teen ettepaneku teha tund pühapäeval kl 15:00! Kas kõigile sobib?
Isiklikult mulle see aeg ei sobi. Esinemine ansambliga sel ajal.
august 3, 2011 at 6:38 p.l. #309422trewe
MemberÜks asi veel!Täna hommikul suhtlesin Planet Spordis Taneliga, kes kurtis, et on laupäevani tööl, aga tahaks ikka vahel poseerimist ette võtta. Usun, et mitmed on teie seas samuti tööga seotud ning teen ettepaneku teha tund pühapäeval kl 15:00! Kas kõigile sobib?
Usun, et olen kohal.
august 3, 2011 at 6:49 p.l. #309426vend vähk
ModeratorUsun, et olen kohal.Sina ja Tanel oleksite tulijad! Täna nägin kulturist Uppinit jalutamas ja tema teatas, et viibib pühapäeval Soomes. Nii ei saa ju rallit sõita!
“>august 4, 2011 at 7:33 e.l. #309454MikroToitaine
MemberSina ja Tanel oleksite tulijad! Täna nägin kulturist Uppinit jalutamas ja tema teatas, et viibib pühapäeval Soomes. Nii ei saa ju rallit sõita!
“>täpselt nii, ootasin autokooli eest sõidueksamit:D
ajad ei taha jah klappida -.- tulen soomest alles esmaspäeval tagasi, enne kooli algust peaks vähemalt 1 pildistamisele ikka jõudma.
august 4, 2011 at 7:36 e.l. #309456vend vähk
Moderatortäpselt nii, ootasin autokooli eest sõidueksamit:Dajad ei taha jah klappida -.- tulen soomest alles esmaspäeval tagasi, enne kooli algust peaks vähemalt 1 pildistamisele ikka jõudma.
Autokoolimees rüüpas veel energiajooki ka. Krt, peame tänaval nüüd silmad rohkem lahti hoidma, et hullunud Uppin meid alla ei ajaks
“>august 4, 2011 at 9:40 e.l. #309478Norman
Olen ka kohal.
august 6, 2011 at 3:36 p.l. #307997vend vähk
Moderatorvend vähk
ModeratorTänases tunnis oli kokku 6 noort kulturisti, kellel kõigil on ka juba võistluskogemused. Poseerisime, rääkisime toitumisest ning leppisime kokku, et järgmise tunni teeme ilmselt reede õhtul, aga ma veel täpsustan. Tänase tunni pildid panen orkutis üles ilmselt homme. Suured tänud kõigile, kes täna kokku tulid!
august 7, 2011 at 7:23 p.l. #309776vend vähk
Moderatoraugust 8, 2011 at 1:25 p.l. #309843Rainerr
MemberReede oleks päris hea!
august 11, 2011 at 9:40 e.l. #310070vend vähk
ModeratorReede oleks päris hea!Rainer!
Kas oled nüüd kodumaal? Mul on Sulle üks särk kingituseks USA-st üle anda nagu lubasin. Samuti on hr Raua särgid siiani minu käes.
august 11, 2011 at 9:48 e.l. #310072vend vähk
ModeratorTähelepanu!
Kuna lähen juba reedel Pärnusse ja olen ka laupäeval suvepealinnas, siis saame tunni teha jälle pühapäeval kl 15:00. Pange spordiriided selga, sest tutvustan teile ka paari bodypumpi harjutust üle pika aja! Fotoaparaadi võtan kindlasti kaasa!
Loodan, et enamus saab tulla!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.