FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuli 13, 2011 at 9:13 e.l. #307764
Sarge
MemberTulebki suvel otsida, siis tulevad kohale poisid, kes on tõesti asja kallal ja treenivad isegi suvel.
juuli 13, 2011 at 10:49 e.l. #307772vend vähk
ModeratorTulebki suvel otsida, siis tulevad kohale poisid, kes on tõesti asja kallal ja treenivad isegi suvel.Tean, et paljud tublid noored on suvel tööl, et sügiseks toidulisandeid osta ja treeningute eest tasuda. Usun, et uusi ikka tuleb varsti juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 18, 2011 at 9:12 p.l. #308139vend vähk
ModeratorTere kõigile!Panin täna orkutis üles 12.juulil 2011 Planet Sport aeroobikasaalis tehtud pildid! Teisipäeval ja kolmapäeval olen 12:00-19:00 Fitshop Tartu Eedenis müügimees ja püüan hr Raua särgid ka kaasa võtta. Kindlasti on nendel kahel päeval poodi oodatud kõik endised ja praegused Planet Sport noored atleedid! Kui on tekkinud küsimusi või soovi niisama uhkustada oma saavutustega, siis tulge kohale! 26. juulil 2011 järjekordsed sisseastumised meie gruppi!
juuli 20, 2011 at 1:16 p.l. #308303vend vähk
ModeratorTuletan oma grupi atleetidele meelde, et olen täna(kolmapäeval 20. juulil 12:00-19:00) Eedenis Fitshopis müügimees. Kui on tekkinud küsimusi, siis tulge kohale ja räägime teemad üle. Selle tunniplaaniga on täielik jama praegu. Need, kes saavad päeval tulla, ei saa õhtul tundidest osa võtta ja vastupidi. Töna olen klubis treenimas näinud juba Tanelit ja Ergot. Ehk keegi veel tuleb paugutama. Ja veel: Hr Raud! Tule võta Fitshopist oma särgid!
juuli 26, 2011 at 11:13 e.l. #308693vend vähk
ModeratorTäna siis kl 15:00 järjekordsed sisseastumiskatsed meie noorte kulturistide gruppi. Loodetavasti tuleb kohale tuhandeid spordihuvilisi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2011 at 11:34 e.l. #308696Ott Kiivikas
MemberTäna siis kl 15:00 järjekordsed sisseastumiskatsed meie noorte kulturistide gruppi. Loodetavasti tuleb kohale tuhandeid spordihuvilisi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu loodame, et seekord tulevad noored ikka kohale, ise plaanin uuesti rühma võtta septembris, seega Tallinna ja selle lähiümbruse rahvas ootan teid septembris.
juuli 26, 2011 at 6:51 p.l. #308721Anonüümne
GuestImre, Said sa mõne uude gruppi?
juuli 26, 2011 at 6:53 p.l. #308722Anonüümne
GuestIse tulen loodetavasti Augustist Uuesti trenni!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 27, 2011 at 6:56 e.l. #308747vend vähk
ModeratorIse tulen loodetavasti Augustist Uuesti trenni!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleme ausad, eile ei olnud kl 15:00 Planet Spordis kedagi- ei uusi ega vanu spordipoisse. Ilmad on ilusad ja ilmselt paljud tulevadki saalidesse tagasi alles augustis. Ainult hullunud Aleksei Vära oli teisipäeva õhtul jõusaalis lammutamas ja see mees on paari kuuga tublisti paisunud!
juuli 27, 2011 at 7:01 e.l. #308748Ott Kiivikas
MemberNii nagu ma arvasin, siis suvel on keeruline uut rühma kokku panna. Ma soovitaks isegi septembri alguse ära oodata, elu on näidanud, et soovid olla aktiivne ja teha ka suvel midagi, mis on saaliga seotud, kuid osavõtt ja aktiivsus on sel ajal kõige madalam…Edu Imre ja küll need väikesed vähjad kivide alt välja tulevad…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 27, 2011 at 7:08 e.l. #308750vend vähk
ModeratorNii nagu ma arvasin, siis suvel on keeruline uut rühma kokku panna. Ma soovitaks isegi septembri alguse ära oodata, elu on näidanud, et soovid olla aktiivne ja teha ka suvel midagi, mis on saaliga seotud, kuid osavõtt ja aktiivsus on sel ajal kõige madalam…Edu Imre ja küll need väikesed vähjad kivide alt välja tulevad…
Kusjuures päevad pole vennad ja aastad ei ole õed. Eelmise aasta suvel tuli kokku 6-7 andekat õpilast, kelledest tänaseks on mitmed juba võistelnud. Kuidagi sattus selline tugev meeskond kokku, kes toetasid ja inspireerisid üksteist. Loodan, et sügisel siis tulevad uued noored mehed peale, kuigi lootsin salamisi, et äkki ikka satub mõni eriti andekas noor meie gruppi, keda mul õnnestuks juba paari kuu pärast Eesti meistrivõistlustel eesti rahvale näidata. Ilmselt pean ise ka rohkem reklaamima ning eelmistest meie grupi poistest võrdluspilte üles panema sellest kui nad tulid meie gruppi ja sellest kui nad võistluslaval olid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2011 at 9:23 e.l. #309306vend vähk
ModeratorTere kõigile noortele spordisõpradele!
Viimasel ajal on meie grupist päris mitmed elavat huvi tundnud tundide vastu ning ma olen neile vastanud, et kuna grupi noored käivad täiesti erinevatel aegadel, siis on mul väga raske suvel tunniplaani kokku panna. Eile nägin saalis rassimas Danelit ja Alekseid, paar päeva tagasi tabasin Tanelit, Edgarit, Pikka ja Paul-Erikut. Erakordse intensiivsusega möllab muidugi Sandra päevast päeva. Vaikselt on hakanud meie grupiga koostööd tegema ka üllataja Laura, kes küll on juba täiskasvanute klassis, aga meeletu tahtejõuga plaanib sügisel naiste bodyfitnessis välja astuda ning mina toetan selliseid töökaid inimesi alati kahel käel! Pean homme üle vaatama, kas veel sellel nädalal saame tunni teha näiteks reede õhtul. Vaatan teiste tunniplaani üle ja tore oleks korraks kokku tulla ning vaheposeerimise teha. Päris mitmed plaanivad sügisel võistelda ja ei tahaks, et kõik viimasele minutile jääksid. Võimalusel andke märku, kellele reede õhtul sobiks ja mis kell?
august 2, 2011 at 9:28 e.l. #309307Draakon40
MemberImre, 20. august toimub Tartus Fitness Five . Ole hea, räägi ka oma noortele, et tuleksid proovima seda põnevat võistlust.
Tere kõigile noortele spordisõpradele!Viimasel ajal on meie grupist päris mitmed elavat huvi tundnud tundide vastu ning ma olen neile vastanud, et kuna grupi noored käivad täiesti erinevatel aegadel, siis on mul väga raske suvel tunniplaani kokku panna. Eile nägin saalis rassimas Danelit ja Alekseid, paar päeva tagasi tabasin Tanelit, Edgarit, Pikka ja Paul-Erikut. Erakordse intensiivsusega möllab muidugi Sandra päevast päeva. Vaikselt on hakanud meie grupiga koostööd tegema ka üllataja Laura, kes küll on juba täiskasvanute klassis, aga meeletu tahtejõuga plaanib sügisel naiste bodyfitnessis välja astuda ning mina toetan selliseid töökaid inimesi alati kahel käel! Pean homme üle vaatama, kas veel sellel nädalal saame tunni teha näiteks reede õhtul. Vaatan teiste tunniplaani üle ja tore oleks korraks kokku tulla ning vaheposeerimise teha. Päris mitmed plaanivad sügisel võistelda ja ei tahaks, et kõik viimasele minutile jääksid. Võimalusel andke märku, kellele reede õhtul sobiks ja mis kell?
august 2, 2011 at 9:42 e.l. #309309Sarge
MemberMa ise ei kavatse võistelda sügisel, kuid kui keegi EMV võistleb ja grimmijat oleks vaja, võin käpp olla. Hoiaksin pileti pealt raha ka kokku.
“>Imre, kunas LEKV on? Võiksin sinna ka käpa külge panna.
august 3, 2011 at 7:30 e.l. #309377vend vähk
ModeratorMa ise ei kavatse võistelda sügisel, kuid kui keegi EMV võistleb ja grimmijat oleks vaja, võin käpp olla. Hoiaksin pileti pealt raha ka kokku.
Imre, kunas LEKV on? Võiksin sinna ka käpa külge panna.
Usun, et alaliit paneb selles suhtes ka piirangud peale, et lava taga ei oleks rohkem rahvast kui pealtvaatajate seas. Mind isiklikult igasugused abilised häirivad, aga midagi ei ole teha. LEKV ei ole veel hakanud organiseerima. See on päris palju energiat nõudev ettevõtmine ning sellel hooajal kindlasti on minu põhieesmärk ikkagi 19-22. novembril hästi võistelda, mitte päev enne MM-i LEKV osalejatele sponsoritelt tasuta nänni nuruda. Ma ei ütle, et ma ei võta seda võistlust detsembris ette, aga samas ei kinnita ka, et see 100% toimub. Kui teha, siis korralikult.
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.