FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
mai 29, 2011 at 3:52 p.l. #304465
vend vähk
ModeratorProovisin ka trenni teha täna, aga ilma julgestuseta palju ei julge ette võtta…Viisakas pilt! Usun, et sellise vormiga on sul varsti suvel rannas julgestust vaja, et austajad ja austajannad ribadeks ei kisuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 29, 2011 at 3:54 p.l. #304466vend vähk
Moderatorsügisest jälle tagasi Planet Spordis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvestades, et Lemmik on 1 aastaga mingi 20 kg juurde võtnud, veereb arvatavasti sügisel Planet Sport klubi uksest sisse juba 100 kg Lemmikvorst
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 29, 2011 at 3:55 p.l. #304467vend vähk
ModeratorKatsun ka käia trennis nii palju kui saan. Ja jätkan treeninguid suvel Planet Spordis.Gert
Kindlasti ärge jätke suve vahele! Sügisel taastuda on teinekord megaraske!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2011 at 11:08 e.l. #304788vend vähk
ModeratorKiitused Kert Nurgale, Tanelile, Maikalile, Sandrale ja Alekseile! Neid näen küll iga päev spordisaalis rassimas ja kuuldavasti tulevad nad sügisel ka kõik lavale!
juuni 5, 2011 at 5:27 p.l. #305104SoxBeIn
MemberNO NII… TERE!!
on veel jäänud viimane nädal praktikat(super lihtsalt). Tolmuses ruumis hinngamine tüütab juba ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Tegelen aktiivselt jooksmisega. Tulemused paranevad iga päevaga(piltlikult).
5 km jooksu on nüüdseks kööga. Jalad ei valuta ka enam kui jooksen see on väga hea.
Toitumises olen teinud muudatusi. Tõmbasin süsivesikud suhteliselt alla. Ühe toiduga saan keskmiselt u 25g süsikaid.
Valku tarbin vahemikus 1 toidus 30-45g ja rasvad on kah normis.
Olen hakanud kohvi jooma. Vaatab mis siis teeb ka mulle ehk on hea.
Treening saali valikul suvel lähtun vist TURU-saalist MC-i kõrval (ehk sealt kust ma tulin)
Läheme teeme uutele tuliatele uut-ja-vana Pauliga. PlanetSporti (vana nimi meeldis rohkem) tulen tagasi arvatavasti Augustis.
Siis saab analüüsida vormi muutusi. Lihastoonus on kätepuhul vähenenud (1 cm võrra) aga ma arvan et kui saali saab siis asi muutub.
Kuid teravust on juurde tulnud.
Suvi tuleb Hard-Core see on kinndel. ( Ansip-Võid kinndel olla!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Aga teistele jõudu lebotamises ja päikese võtmises (te ju koguaeg vormis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Adios amigos nodses!! Arrribba
juuni 5, 2011 at 8:01 p.l. #305112haubits
MemberMa teen suve EMÜs ära, edasi vaatab.
Treenin küll ja eesmärk õlga tasapisi taastada ja treenida. Aasta algusest oli häda ja osutus osaliseks kõõluse rebendiks, mistõttu rinnaltsurumine on kolmveerand endisest ja rööbaspuid ei saa lammutada. Üritan süüa, et lõpuks nagu lilleke kasvama hakkaks.
juuni 5, 2011 at 8:06 p.l. #305113Rainerr
MemberTublid poisid!
juuni 6, 2011 at 7:27 e.l. #305137vend vähk
ModeratorNO NII… TERE!!on veel jäänud viimane nädal praktikat(super lihtsalt). Tolmuses ruumis hinngamine tüütab juba ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Tegelen aktiivselt jooksmisega. Tulemused paranevad iga päevaga(piltlikult).
5 km jooksu on nüüdseks kööga. Jalad ei valuta ka enam kui jooksen see on väga hea.
Toitumises olen teinud muudatusi. Tõmbasin süsivesikud suhteliselt alla. Ühe toiduga saan keskmiselt u 25g süsikaid.
Valku tarbin vahemikus 1 toidus 30-45g ja rasvad on kah normis.
Olen hakanud kohvi jooma. Vaatab mis siis teeb ka mulle ehk on hea.
Treening saali valikul suvel lähtun vist TURU-saalist MC-i kõrval (ehk sealt kust ma tulin)
Läheme teeme uutele tuliatele uut-ja-vana Pauliga. PlanetSporti (vana nimi meeldis rohkem) tulen tagasi arvatavasti Augustis.
Siis saab analüüsida vormi muutusi. Lihastoonus on kätepuhul vähenenud (1 cm võrra) aga ma arvan et kui saali saab siis asi muutub.
Kuid teravust on juurde tulnud.
Suvi tuleb Hard-Core see on kinndel. ( Ansip-Võid kinndel olla!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Aga teistele jõudu lebotamises ja päikese võtmises (te ju koguaeg vormis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Adios amigos nodses!! Arrribba

Tore hr Rauast üle pika aja kuulda ning vägevat jooksuaega! Huviga ootan juba, millised edusammud toimunud on. Kohtumiseni augustis!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 6, 2011 at 7:30 e.l. #305139vend vähk
ModeratorMa teen suve EMÜs ära, edasi vaatab.Treenin küll ja eesmärk õlga tasapisi taastada ja treenida. Aasta algusest oli häda ja osutus osaliseks kõõluse rebendiks, mistõttu rinnaltsurumine on kolmveerand endisest ja rööbaspuid ei saa lammutada. Üritan süüa, et lõpuks nagu lilleke kasvama hakkaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis tähendab üritad süüa??? Sa oled veel siin??? Ruttu riisi keetma ja muna praadima!
juuni 6, 2011 at 7:30 e.l. #305140vend vähk
ModeratorTublid poisid!Nii vaikset Rainetit nagu eile õhtul, ei ole mina küll näinud. Ilmselt vaga vesi- sügav põhi!
juuni 6, 2011 at 10:05 e.l. #305158Rainerr
MemberNii vaikset Rainetit nagu eile õhtul, ei ole mina küll näinud. Ilmselt vaga vesi- sügav põhi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma katsun olla
juuni 6, 2011 at 7:32 p.l. #305199vend vähk
ModeratorTähelepanu Planet Sport vanemad ja uuemad tulevikuatleedid! Mis te arvate, kui reedel, 10. juunil teeks üle pika aja ühe tunni koos poseerimise ja pildistamisega, et rauad rooste ei läheks? Kas kl 15:30 sobib ja kes tuleksid kohale sellel ajal?
juuni 6, 2011 at 7:38 p.l. #305200SanderG
MemberMa oleksin kohal!
juuni 6, 2011 at 9:57 p.l. #305210