FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 23, 2009 at 5:59 p.l. #221519
vend vähk
ModeratorTallinna kohapealt niipalju, et täna käisime Argoga ehituskoolis noori niiöelda värbamas, et Spartas teha ka sarnane noortegrupp, mida hakkame kolmekesi vedama (Argo Ader, Taavi Koovit ja mina). Uskuge või mitte esialgseid huvilisi oli terve aula täis, oma 200 kutti. Saab näha palju tegelikult kohale tuleb ja palju üldse lõpuks alles jääb aga algus on aukartust äratav. Klubi poole pealt tulime neile niipalju vastu, et senise kuukaardi hinna lasime poole võrra odavamaks, ehk 350 eek /kuu.Vägev!
Järgmistel Eesti Karikavõistlustel pane Sparta 100 võistlejat välja
september 23, 2009 at 6:18 p.l. #221534Anonüümne
GuestTallinna kohapealt niipalju, et täna käisime Argoga ehituskoolis noori niiöelda värbamas, et Spartas teha ka sarnane noortegrupp, mida hakkame kolmekesi vedama (Argo Ader, Taavi Koovit ja mina). Uskuge või mitte esialgseid huvilisi oli terve aula täis, oma 200 kutti. Saab näha palju tegelikult kohale tuleb ja palju üldse lõpuks alles jääb aga algus on aukartust äratav. Klubi poole pealt tulime neile niipalju vastu, et senise kuukaardi hinna lasime poole võrra odavamaks, ehk 350 eek /kuu.ohh väga hea, kunas trenni võib tulla
. inimesed väljaspoolt ehituskooli on ka ikka oodatud?september 23, 2009 at 6:26 p.l. #221538vend vähk
Moderatorohh väga hea, kunas trenni võib tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . inimesed väljaspoolt ehituskooli on ka ikka oodatud?No näed siis! Sinu jaoks ka hakkas veel täna õhtul päike paistma ja tekkis lootusesäde professionaalsete treenerite käe all enda keha ehitada
september 23, 2009 at 6:33 p.l. #221541inside14
MemberAga millal siis üle Eestiline programm tööle läheb? Võiks ka ju treeneri käe alla minna. Äkki Tartu või Tallinna omad teevad Kesk-Eestisse ka midagi.
september 23, 2009 at 6:39 p.l. #221543vend vähk
ModeratorAga millal siis üle Eestiline programm tööle läheb? Võiks ka ju treeneri käe alla minna. Äkki Tartu või Tallinna omad teevad Kesk-Eestisse ka midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No suuremates linnades on oluliselt rohkem rahvast ja huvilisi. Võime ju kusagile Marjametsa rahvamajja mingisuguse kohaliku klubi üles ehitada, aga kes garanteerib, et seal hakkab käima rohkem rahvast kui 1 ja tema sõber, kes tegelikult ei sobi kulturistiks

Iga asi omal ajal ja praegusel raskel MASU ajal vähemalt eraklubid küll ei riski ilmselt selliseid noortegruppe suurematest linnadest välja viia. Tule ise Tallinnasse kulturismitreeneri koolitusele ja hakka oma kodukandis seda asja vedama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 24, 2009 at 9:33 e.l. #221640vend vähk
ModeratorTõstan selle teema veelkord ette:
Tähelepanu, erakorraline teadaanne Tartu noorte ja juuniorite grupile!
Grupi esialgses nimekirjas sellised noorsportlased:
1. Karl-Paul (17.a)
2. Risto (20 a)
3. Tanel (17 a)
4. Taavi T(18 a)
5. Kristen (17 a)
6. Arno (17 a) NB! Pead rohkem sööma hakkama, et kehakaal pikkusele järgi jõuaks!
7. Taavi P(21 a)
8. Karlis (17 a) Tänased kõige nõrgemad tulemused, aga näha oli, et mehel on kõvasti tahtejõudu ning küll jõuad teistele järgi!
9. Sandra(Tore tütarlaps, kes soovib hakata tõsisemalt fitnessiga tegelema. Täna õhtul tuli Fitshopi poodi jutule ja esialgu alustab ilmselt bodypumpiga ning kuu aja pärast liitub jõusaaliga
10. Lauri S (16 a)
11. Erkko I (18 a)
12. Siim V (18 a)
13. Rainer N (16)
14. Šamil A (17 a)
15. Maikal P
Esimene sissejuhatav tund toimub Fittest Tartu spordiklubis pühapäeval, 27.septembril kl 12:00, mitte varem nagu eelmistes postitustes sai märgitud. Samal päeval on ka Fittest Tartu spordiklubis Les Mills programmide tutvustus ning sellega seoses muudeti tunniplaani. Loodan, et kl 12:00 sobib enamusele isegi paremini. Kohtumiseni pühapäeval kl 12:00!!!
LISAKS!!! Kes veel ei ole selle grupiga liitunud, aga soovivad liituda, siis on veel 5 vaba kohta ning viimaseid avaldusi ja katseid teeme pühapäeval kl 13:30 Fittest Tartu jõusaalis. Meeldetuletuseks, et mina olen selle grupi peatreener ning kuutasu on sümboolselt 200 krooni!
september 24, 2009 at 11:25 e.l. #221665vend vähk
ModeratorÜks huviline saatis mulle täna kirja, et kuulis sellest grupist alles nüüd ja kui teie tutvusringkonnas on veel noori, kes võiksid selle grupiga liituda, siis andke neile teada! Hetkel veel 4 vaba kohta!
september 25, 2009 at 10:47 e.l. #222000vend vähk
ModeratorEsimene sissejuhatav tund toimub Fittest Tartu spordiklubis pühapäeval, 27.septembril kl 12:00, mitte varem nagu eelmistes postitustes sai märgitud. Samal päeval on ka Fittest Tartu spordiklubis Les Mills programmide tutvustus ning sellega seoses muudeti tunniplaani. Loodan, et kl 12:00 sobib enamusele isegi paremini. Kohtumiseni pühapäeval kl 12:00!!!
LISAKS!!! Kes veel ei ole selle grupiga liitunud, aga soovivad liituda, siis on veel 3 vaba kohta ning viimaseid avaldusi ja katseid teeme pühapäeval kl 13:30 Fittest Tartu jõusaalis. Meeldetuletuseks, et mina olen selle grupi peatreener ning kuutasu on sümboolselt 200 krooni!
september 27, 2009 at 4:42 e.l. #222300vend vähk
ModeratorKes veel ei ole selle grupiga liitunud, aga soovivad liituda, siis on veel 3 vaba kohta ning viimaseid avaldusi ja katseid teeme pühapäeval, 27 septembril 2009 kl 13:30 Fittest Tartu jõusaalis. Meeldetuletuseks, et kuutasu on sümboolselt 200 krooni!
september 27, 2009 at 11:25 e.l. #222381Ott Kiivikas
MemberAga millal siis üle Eestiline programm tööle läheb? Võiks ka ju treeneri käe alla minna. Äkki Tartu või Tallinna omad teevad Kesk-Eestisse ka midagi.
“>Paides tegutseb ju Ain Kimber – sealt tuleb ka noortes üks võistleja, seega võtke Ainiga ühendust (Pärnu Fitshopi kaudu)
september 27, 2009 at 11:27 e.l. #222382Ott Kiivikas
MemberKui mul saab see MM mööda Nov alguses aitan ette valmistada kevadiseks Reval – Spordi klubivõistlusteks järgmisi soovijaid, seega Revalisse on kõik trenni oodatud kellel tulevikus ka võistlemise soov on ja võite mulle maili ka kirjutada ott@kulturism.ee (lepime aja kokku kui kohapeal olen ja saan teid üle vaadata ja nõustada nii trenni kui toitumise kohapealt).
september 27, 2009 at 11:38 e.l. #222384kris0610
MemberTallinna kohapealt niipalju, et täna käisime Argoga ehituskoolis noori niiöelda värbamas, et Spartas teha ka sarnane noortegrupp, mida hakkame kolmekesi vedama (Argo Ader, Taavi Koovit ja mina). Uskuge või mitte esialgseid huvilisi oli terve aula täis, oma 200 kutti. Saab näha palju tegelikult kohale tuleb ja palju üldse lõpuks alles jääb aga algus on aukartust äratav. Klubi poole pealt tulime neile niipalju vastu, et senise kuukaardi hinna lasime poole võrra odavamaks, ehk 350 eek /kuu.Kas tüdrukuid ka oodatakse või ainult poistele mõeldud Sparta grupp?Ja mis vanuses noored on oodatud?
september 27, 2009 at 11:56 e.l. #222389vend vähk
ModeratorKas tüdrukuid ka oodatakse või ainult poistele mõeldud Sparta grupp?Ja mis vanuses noored on oodatud?Tere!
Ma usun, et kui juhatusega rääkida, siis on täitsa mõeldav. Vähemalt meie Tartu grupis on hetkel kaks tüdrukut, kes tahavad fitnessiga tegeleda ja nendega alustasime bodypump treeninguid sissejuhatuseks ja tulevikus siis tulevad juurde ka jõusaaliharjutused jne.
september 27, 2009 at 12:17 p.l. #222394Djud
Memberjama,ootasin meili peale mingit teadet aga ega te vast midagi väga sügavalt läbi ei jõudnud arutada ma usun
“> ..küsiks ette siis,et kunas siis järgmine kord on kokkusaamine?september 27, 2009 at 12:31 p.l. #222401vend vähk
Moderatorjama,ootasin meili peale mingit teadet aga ega te vast midagi väga sügavalt läbi ei jõudnud arutada ma usun
“> ..küsiks ette siis,et kunas siis järgmine kord on kokkusaamine?Ei ole hullu! Täna vaatasime üle Fittest Tartu jõusaali sisustuse ning rääkisime baasharjutustest. Järgmine mitteametlik koosviibimine on järgmisel pühapäeval, 04.oktoobril kl 12:00. Tuletan meelde, et 03.oktoobril on Eesti meistrivõistlused kulturismis ja siis on ka ilmselt rohkesti materjali viimastest võistlustest. Vaatame pildimaterjali ja räägime võistluseelsest, võistluste ja võistluste järgsest treeningust-ettevalmistustest. Lisaks räägime toidulisanditest ja tavatoitumisest ning loodan selleks ajaks kokku panna ka esimesed üldtreeningkavad koos piltidega kõikidele poistele. Samuti vaatame üle tunniplaani ning vastan igasugustele küsimustele seoses algava noorte-juuniorite grupi teemadel.
Sellesse gruppi lisandus täna veel kaks noorsportlast ning nimekirja ja “kursusepäeviku” loodan ka kokku panna hiljemalt pühapäevaks.
Kui on küsimusi seoses grupi tegevusega, siis võite ka alati siin küsida ja ma vastan päeva jooksul kindlasti!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.