FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
november 8, 2010 at 7:12 e.l. #281750
vend vähk
ModeratorEi ole midagi kuivem, kummikommid ja lagrits ja dünamiit on mu sõpsid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära ole tagasihoidlik! Vorm läheb sul iga päevaga järjest paremaks! Usun, et 04.detsembril oled elu parimas vormis!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2010 at 8:16 p.l. #281850vend vähk
ModeratorTÄHELEPANU!
Meil on Fittest noorte grupis veel 4 vaba kohta! Siinkohal palve kõikidele tublidele Tartu või Tartumaa spordipoistele, kes on juba mitu aastat trenni teinud ja sooviksid ehk Lõuna-Eesti Lahtistel Karikavõistlustel 04.detsembril esimest korda elus võistelda, andke endast teada ja saate meie grupiga veel liituda. Kuutasu on 350 krooni ja minu tunnid on 3 korda nädalas, teistel päevadel on iseseisev treenimine. Vanus võiks olla 14-20. Eelisjärjekorras saavad gruppi need, kes sooviksid detsembris võistelda, aga kui keegi tunneb, et ei ole veel võistlusteks valmis, siis võib ka ikka avalduse saata. Huvilistel palun saata oma sooviavaldus minu e-maili aadressile: vendv@hot.ee
Grupile!
Reedel, 12 novembril 2010 kl 15:30 teeme järjekordse poseerimise tunni aeroobika saalis! Võimalusel võtke kaasa võistluspüksid või ujumispüksid! Sellest tunnist võivad tasuta osa võtta ka teistest spordiklubidest sportlased, kes soovivad koos meiega 04.detsembri võistlusteks valmistuda!
november 11, 2010 at 9:09 e.l. #282080vend vähk
ModeratorMeeldetuletus!
Meie Tartu Fittest noorte ja juuniorite kulturismi grupis on hetkel veel 3 vaba kohta! Tingimused: vanus 14-20, soovitatavalt varasem spordikogemus, soovitavalt suurem huvi bodybuildingu vastu kui 1-2 korda nädalas jõusaali.
Huvilistel palun anda endast selle nädala jooksul märku: vendv@hot.ee
Vanematele gruppidele!
Reedel, 12 novembril 2010 kl 15:30 teeme järjekordse poseerimise tunni aeroobika saalis! NB! PILDISTAMINE! Võimalusel võtke kaasa võistluspüksid või ujumispüksid! Sellest tunnist võivad tasuta osa võtta ka teistest spordiklubidest sportlased, kes soovivad koos meiega 04.detsembri võistlusteks valmistuda!
november 11, 2010 at 8:25 p.l. #282128Tikker
MemberTahaks liituda aga kahjuks asun ise lääne-virumaal. vanust muidu 16
november 12, 2010 at 11:20 e.l. #282163vend vähk
ModeratorTahaks liituda aga kahjuks asun ise lääne-virumaal. vanust muidu 16Kahjuks on meie grupp Tartus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEELDETULETUS:
Täna, 12 novembril 2010 kl 15:30 teeme järjekordse poseerimise tunni aeroobika saalis! NB! PILDISTAMINE! Võimalusel võtke kaasa võistluspüksid või ujumispüksid! Sellest tunnist võivad tasuta osa võtta ka teistest spordiklubidest sportlased, kes soovivad koos meiega 04.detsembri võistlusteks valmistuda!
november 13, 2010 at 4:00 p.l. #282286Lightheaded
MemberOled sa, Imre, homme kella kahe paiku olemas saalis?
november 13, 2010 at 4:11 p.l. #282288Rainerr
MemberTahaks liituda aga kahjuks asun ise lääne-virumaal. vanust muidu 16Kuidas sa treenimas käiksid? Lihtsalt nime poolest grupis olemisel ja interneti põhisel suhtlusel ei ole mõtet.
november 13, 2010 at 10:56 p.l. #282316vend vähk
ModeratorOled sa, Imre, homme kella kahe paiku olemas saalis?Jah, pühapäeval kl 14:00 ajal teeme tunni!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2010 at 11:33 p.l. #282317Tikker
MemberKuidas sa treenimas käiksid? Lihtsalt nime poolest grupis olemisel ja interneti põhisel suhtlusel ei ole mõtet.kuule mida sa seletad? Lihtsalt siin ma käin teen trenni 5 korda nädalas ja kõik, seal ma saaksin palju uut infot, kuidas midagi teha ja kas teen kõike õigesti!
november 14, 2010 at 9:24 e.l. #282334haubits
Memberkuule mida sa seletad? Lihtsalt siin ma käin teen trenni 5 korda nädalas ja kõik, seal ma saaksin palju uut infot, kuidas midagi teha ja kas teen kõike õigesti!Õiget asja räägib, milleks nii tõrges?
Räägi oma nägemusest, kuidas see saaks töötada. Väga palju usku pole sellesse, kui sa ei saa püsivalt siin treenimas käia.
november 14, 2010 at 1:03 p.l. #282369vend vähk
ModeratorVABANDUSED KÕIGILE KULTURISMISÕPRADELE, KES TÄNA 14.NOVEMBRIL FITTESTI SPORDIKLUBISSE POSEERIMA KOGUNESID. MA EI SAA PRAEGU KUIDAGI EEDENISSE TULLA KAHEL VÄGA OLULISEL PÕHJUSEL. VÕIMALUSEL TEEME ESMASPÄEVAL SELLE TUNNI ÄRA. Täna olen Fitshopi kaupluses müügimeheks 16:00-20:00 ja kellel küsimusi, siis tulge poest läbi sellel ajal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2010 at 2:28 p.l. #282372SanderG
MemberPole hullu. Paari inimesega käisime poseerimas ja vajadusel parandasime üksteist. Vähemalt midagi sai teha.
november 14, 2010 at 3:48 p.l. #282383vend vähk
ModeratorPole hullu. Paari inimesega käisime poseerimas ja vajadusel parandasime üksteist. Vähemalt midagi sai teha.Tublid poisid, et iseseisvalt poseerimist harjutasite ja loodetavasti üksteist ka parandasite! Osad teie seast on juba väga head poseerijad ning võivad ka nõrgemaid järgi aidata. Need, kes täna kl 16:00 ajal poes olid, teavad, mis dramaga ma praegu kokku olen põrganud ja juba homme varahommikul loodan mingisuguse esmase lahenduse leida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2010 at 4:41 p.l. #282393Lightheaded
MemberKurja, ei olnud võimalust varem lugeda ja poest ka ei taibanud vaadata. Oled millalgi veel saadaval lähipäevil?
november 14, 2010 at 4:43 p.l. #282395vend vähk
ModeratorKurja, ei olnud võimalust varem lugeda ja poest ka ei taibanud vaadata. Oled millalgi veel saadaval lähipäevil?Ma olen poes täna kella 20:00-ni! Algaast nädalast ei oska midagi öelda, sest tööd ja ettevalmistusi on palju. Juba neljapäeval oleme Tallinnas ja reede hommikul kl 09:00 ajal peame olema Ungaris.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.