FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 17, 2010 at 3:41 p.l. #279466
savi_
MemberOk, siis on selge, miks mulle tundus, et grimm on konkreetselt jama. Imre oma oli veel arvestatav aga teiste pealt tundus, et peale jalgade ei toiminud grimm nii nagu oleks võinud.
oktoober 17, 2010 at 3:43 p.l. #279467haubits
MemberPäris mitme peal paistis imelik ja mõnel jooksis isuga, k.a minul. Ka Imrel ta tahes-tahtmata voolas mustaks piisaks.
oktoober 18, 2010 at 2:37 p.l. #279572trewe
MemberImre, lihtsalt ütlen, et ei tunduks, et ma enam trennis ei käi – mu uus tunniplaan sööb mu vaba aja nii ära, et panen oma trennipäevad reede, laupäeva ja pühapäeva peale. Kehv variant, aga muud üle ei jää. Õnneks on järgmine nädal koolivaheaeg ja saan vabalt trenni teha, juba igatsen.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olin kogu nädala haige.
“>oktoober 18, 2010 at 4:03 p.l. #279582MikroToitaine
MemberImre, lihtsalt ütlen, et ei tunduks, et ma enam trennis ei käi – mu uus tunniplaan sööb mu vaba aja nii ära, et panen oma trennipäevad reede, laupäeva ja pühapäeva peale. Kehv variant, aga muud üle ei jää. Õnneks on järgmine nädal koolivaheaeg ja saan vabalt trenni teha, juba igatsen.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olin kogu nädala haige.
“>kellel algab vaheaeg kellel mitte
alati on võimalus õhtuti trenni käija .. 19.30-21.30 .. ole siis kindel, et terve, kuna võimalus, et koormusega tuleb haigus tagasi.oktoober 20, 2010 at 11:14 e.l. #279795vend vähk
Moderatoroktoober 20, 2010 at 2:10 p.l. #279821rait83
Memberjään ka nende Lõuna-Eesti võistluste kohta infot ootama…
oktoober 29, 2010 at 7:59 e.l. #280802vend vähk
ModeratorTere kõigile!
Täna, reedel(29.oktoober 2010) toimub järjekordne tund Fittest spordiklubis kl 15:30. Teeme vahekokkuvõtted ja arutame tulevikuplaane. Võimalusel palun võtke kaasa oma ID kaart või mõni muu dokument, et saaksime kirja panna teie ID koodi. Juhatus proovib saata uue toetuse taotluse linnavalitsusele ja selleks on vaja meeskonna andmeid. Kohtumiseni õhtul!
oktoober 29, 2010 at 8:13 e.l. #280804Ott Kiivikas
MemberOk, siis on selge, miks mulle tundus, et grimm on konkreetselt jama. Imre oma oli veel arvestatav aga teiste pealt tundus, et peale jalgade ei toiminud grimm nii nagu oleks võinud.Imrel oli parem kuna tal oli juba varem kantud 1 kiht peale, teised mehed hakkasid lava taga alles esiemest kihti peale kandma ja selge on see, et grimm ei jõua sellisel juhul kinnistuda. Tõenäoliselt oli tegemata ka naha eelnev hooldus – koorimine, siis ei nakku see grimm ka nii hästi.
oktoober 29, 2010 at 8:40 e.l. #280810MikroToitaine
MemberTere kõigile!Täna, reedel(29.oktoober 2010) toimub järjekordne tund Fittest spordiklubis kl 15:30. Teeme vahekokkuvõtted ja arutame tulevikuplaane. Võimalusel palun võtke kaasa oma ID kaart või mõni muu dokument, et saaksime kirja panna teie ID koodi. Juhatus proovib saata uue toetuse taotluse linnavalitsusele ja selleks on vaja meeskonna andmeid. Kohtumiseni õhtul!
ma ise kella poole 1 trenni täna .. , kuna kella 5 õhtu peaksin tallinnas olema juba .. annan sellisel juhul id koodi registratuuri lauda ?
oktoober 29, 2010 at 8:44 e.l. #280811Sarge
MemberMul on 16.00 käsipallis Tartu meistrivõislusted.
oktoober 29, 2010 at 12:25 p.l. #280822V.K
MemberMul on 16.00 käsipallis Tartu meistrivõislusted.oot mitme alaga sa siis tegeled? Kulturism, korvpall, käsipall, tleb veel palle?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2010 at 12:51 p.l. #280826maleva
Memberoot mitme alaga sa siis tegeled? Kulturism, korvpall, käsipall, tleb veel palle?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võrkpall
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 1, 2010 at 5:22 p.l. #281106SoxBeIn
Membertere Rauno olen!
Mul on ika selle tunni planiga jama!
mite kuidagi pole võimalik käia näiteks kasvõi 4 korrda nädalas saalis
ainukesed päevad kus saan normaalselt käia on reede ja laupäev
teisip. ja neljap. on mul autokool ja esmaspäev ja kolmapäev on pikad tunnid
ma ei kujuta ette kuida saaksin jälle normaalse rütmi juurde
enndiselt loodan tunniplaani muutust
kui ei siis ma ei tya

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 1, 2010 at 6:50 p.l. #281118trewe
Membertere Rauno olen!Mul on ika selle tunni planiga jama!
kui ei siis ma ei tya
Kas praegu pole mitte probleem sinu tihedas päevakavas mitte selles tunniplaanis?
november 2, 2010 at 8:07 e.l. #281161vend vähk
Moderatortere Rauno olen!Mul on ika selle tunni planiga jama!
kui ei siis ma ei tya
Tere Rauno!
Sa oled nagu Hunt Kriimsilma 7 ametit
. Igale poole kahjuks korraga ei jõua ning peaksid tegema valikud. Vajadusel tee väike paus ning puhka. See tunniplaan on hetkel täpselt selline nagu ta on ja ma tean, et osad meie grupi poisid ei pea sellest nagunii absoluudselt kinni… Usun, et vaatad oma nädalaplaani uuesti üle ja leiad siiski aega treenimiseks. Muide, 04.detsembril juba võistlused! -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.