FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 25, 2010 at 12:14 p.l. #277479
vend vähk
ModeratorImre, räägi kuidas meil võistlusgrimmiga lood on ? Sa kunagi rääkisid, et mingi 500 krooni eest saab 7 meest üle võõbata. Või maksab Fittest kinni meie grimmi (mis oleks muidugi kõige meeldivam ^^,) ?Tere!
500 krooni eest ei saa enam midagi. Uue grimmi hind tuleb ilmselt 1000 krooni ja sellega saab üle teha hinnanguliselt 3-4 meest, mitte 7. Just rääkisin spordiklubi juhatusega ja selgus, et linnavalitsus ei toeta meie gruppi sellel aastal mitte ühegi sendiga, aga võistlusgrimmi saame ikka võistlejatele tasuta, kes esindavad Fittest Tartut.
Võimalusel püüan ka tasuta transpordi organiseerida, aga lubama ei hakka midagi, sest kui see plaan ei õnnestu, siis on neid kaagutajaid terve armee ja mul on enne võistluseid vaja energiat hoida. Igal juhul teen mis suudan.
september 25, 2010 at 12:30 p.l. #277480Sarge
MemberTere!
500 krooni eest ei saa enam midagi. Uue grimmi hind tuleb ilmselt 1000 krooni ja sellega saab üle teha hinnanguliselt 3-4 meest, mitte 7. Just rääkisin spordiklubi juhatusega ja selgus, et linnavalitsus ei toeta meie gruppi sellel aastal mitte ühegi sendiga, aga võistlusgrimmi saame ikka võistlejatele tasuta, kes esindavad Fittest Tartut.
Võimalusel püüan ka tasuta transpordi organiseerida, aga lubama ei hakka midagi, sest kui see plaan ei õnnestu, siis on neid kaagutajaid terve armee ja mul on enne võistluseid vaja energiat hoida. Igal juhul teen mis suudan.
Mnjah. Vähemalt seegi hea, et tasuta saab

Aga oleks tore küll muidu kõik koos minna ja mingi võistlusmeeleolu juba üles ajada bussis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 25, 2010 at 12:32 p.l. #277481Rainerr
Memberselgus, et linnavalitsus ei toeta meie gruppi sellel aastal mitte ühegi sendigaOeh, paistab, et korraldatud karikavõistlused ning noorte tulemused teistel võistlustel, on ikkagi liialt kesised, et linn treeninggruppi toetaks.
september 25, 2010 at 12:34 p.l. #277482Rainerr
MemberMnjah. Vähemalt seegi hea, et tasuta saab
Aga oleks tore küll muidu kõik koos minna ja mingi võistlusmeeleolu juba üles ajada bussis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvan, et mingist meeleolu loomisest ei saaks juttu olla. Mehed tahavad keskenduda mitte mokalaata pidada.
september 25, 2010 at 1:13 p.l. #277485Sarge
MemberArvan, et mingist meeleolu loomisest ei saaks juttu olla. Mehed tahavad keskenduda mitte mokalaata pidada.No, see ongi meeleolu
september 25, 2010 at 3:44 p.l. #277498SoxBeIn
MemberTere, Rauno Raudmees olen!
Olin siin nädal aega veits tatine ja köhne!
27.sep olen jälle platsis ja härga täis!!!!!!

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 27, 2010 at 9:54 e.l. #277825vend vähk
ModeratorTere kõikidele noortele spordisõpradele!
Täna esmaspäeval, 27.septembril 2010 toimub siis tund kl 15:30.
Samuti teeme täna veel pildistamised ja poseerimised kl 16:15 ajal. Reedesed, pühapäevased ja tänased pildid panen orkuti albumisse üles teisipäeva hommikul!!!
TÄHELEPANU NEED, KES TULEVAD EESTI MEISTRIVÕISTLUSTELE!!!
Selle nädala jooksul tahaksin kuulda teie valitud 1 minutilist muusikaklippi, millega esitate oma vabakava EMV-l! Olge head, püüdke see lugu välja valida ja reede õhtul teeme esimese tõsisema proovi, sest aeg hakkab peale tulema ning poseerida oskate juba päris hästi ning nüüd proovime neid poose ka vabakavas esitada.
Vaadake ka kindlasti võistlejate nimekirja! Fittest Tartust on registreerinud võistlema järgmised sportlased: Sandra, Rainer, Paul, Taavi, Maikal, mina ning Siimu suhtes ei ole veel otsustanud, kas ta läheb -80 kg või klassikalisesse kulturismi.
september 28, 2010 at 8:19 e.l. #233202vend vähk
ModeratorSUURED TÄNUD KÕIKIDELE, KES SAID TULLA REEDEL, PÜHAPÄEVAL JA ESMASPÄEVAL TUNDIDESSE JA SIIN KA MÕNED PILDID POSEERIMISTUNDIDEST JA ÜLLATUSKÜLALISEST ESTA PILDIST! ÜLEJÄÄNUD PILDID LÄHEVAD KOHE ÜLES ORKUTI KINNISTESSE ALBUMITESSE, MILLE JUURDEPÄÄSU TAGAN AINULT ASJAOSALISTELE!
Erilised kiitused Estale väga hea vormi eest!
september 28, 2010 at 8:22 e.l. #239349vend vähk
Moderatorseptember 28, 2010 at 9:16 e.l. #265154Rellly
MemberKahju et ma enam “noor” ei ole

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 28, 2010 at 9:35 e.l. #249614vend vähk
ModeratorKahju et ma enam “noor” ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa oled täpselt nii noor kui noorena sa ennast tunned!
september 28, 2010 at 9:48 e.l. #255646Raivo Piiber
MemberNo kui Esta ka nüüd lavaletulekust kõrvale hiilib, siis ma ei tea kohe ….
september 28, 2010 at 9:51 e.l. #255648vend vähk
ModeratorNo kui Esta ka nüüd lavaletulekust kõrvale hiilib, siis ma ei tea kohe ….
Kusjuures tegemist äärmiselt tagasihoidliku naisterahvaga. Ma ei imesta üldse kui ta Eesti meistrivõistlustel ei osale. Ütles, et sellise vormi saavutamiseks ei ole mingisuguseid ettevalmistusi teinud ning tuleb tunnistada, et Esta on tõesti kogu aeg sellises väga heas vormis olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 28, 2010 at 10:05 e.l. #267663Ott Kiivikas
MemberTubli töö Imre, paistab ,et sul on sealt päris head järelkasvu peale tulemas…..
september 28, 2010 at 10:09 e.l. #267480Raivo Piiber
MemberKusjuures tegemist äärmiselt tagasihoidliku naisterahvaga. Ma ei imesta üldse kui ta Eesti meistrivõistlustel ei osale. Ütles, et sellise vormi saavutamiseks ei ole mingisuguseid ettevalmistusi teinud ning tuleb tunnistada, et Esta on tõesti kogu aeg sellises väga heas vormis olnud.

Jah, olen sellega kursis ja temaga ka korduvalt rääkinud, kuid tütarlaps on natuke häbelik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.