Skip to main content

FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!

Viewing 15 posts - 496 through 510 (of 3,713 total)
  • Autor
    Postitused

ma saabun fittesti tagasi 10 septembril..

vend vähk
    Moderator

ma saabun fittesti tagasi 10 septembril..

Ok, arvetsame sellega! :???:”>

NB! 02 ja 03 septembri pildid juba orkuti albumis üleval!

haubits
    Member

Kas laupäeviti on võimalik Eedenis treenimas käia praegu on või suletud?

Erkko
    Member

Kas laupäeviti on võimalik Eedenis treenimas käia praegu on või suletud?

http://tartu.fittest.ee/est/

haubits
    Member

Seda küll, aga koguaeg on mingi kamm, et august ei saanud, enne sai ja nüüd on sept tulemas uued ajad. Sestap mõtlesin, et ehk pole kodulehel info vastavuses tegelikkusega veel. :???:”>

taros
    Member

Suur tänu piltide eest! Sain Vormist(vormitusest) hea ülevaate. Loodan homme hommikul saali jõuda.

Sarge
    Member

Taros, palju sul pikkust on ?

taros
    Member

Taros, palju sul pikkust on ?

Pikkus kõigub 178cm ümber. Oleneb kui sirgu selja lükkan.

vend vähk
    Moderator

HEAD UUDISED!

Hetkel on meil veel Tartu Fittest spordiklubi noorte rühmas vabasid kohtasid ja teeme viimased sisseastumiskatsed 10-dal septembril kl 15:00 Fittest spordiklubi jõusaalis. Loodan, et kõik, kes tahavad selle grupiga liituda, saavad sellel ajal tulla. Sisseastumiskatsetest on siin eelmistes kommentaarides juttu olnud.

Praegu panen üles nimekirja nendest noortest, kes praegu 3 grupi peale koos on, sulgudesse lisan, kas 1, 2 või 3 grupp. Nüüd olen need grupid ühendanud ja kõik hakkavad koos ühel ajal käima.

FITTEST TARTU NOORTE JA JUUNIORITE KULTURISMI JA FITNESSI GRUPP:

1. Andre (1.)

2. Rainer (1.)(Valmistub Eesti meistrivõistlusteks)

3. Sandra (1.)(Valmistub Eesti meistrivõistlusteks)

4. Siim (1.)

5. Steven (1.)

6. Tanel (1.)(Võiks osaleda Eesti meistrivõistlustel)

7.Taavi T (1.)

8. Maikal (1.)(Võiks osaleda Eesti meistrivõistlustel)

Kuuldavasti teevad esimesest grupist Taavi P, Edmund ja Lauri S sporti edasi, aga teistes klubides. Samuti loodame, et tagasi spordisaali tuleb peagi Erkko, kellel olevat suvel päris suur trauma olnud. Kert peaks tagasi tulema 10-dal septembril. Teistest ei ole midagi kuulnud ja kui võimalik, siis andke nendest teada, kas nad soovivad jätkata.

9. Marek (2.)

10. Paul-Erik (2.)(Võiks osaleda Eesti meistrivõistlustel)

11. Rauno (2.)

12. Danel (2.)(Võiks osaleda Eesti meistrivõistlustel)

13. Sander (2.)

14. Marko (2.)

15. Siim (2.)(Võiks osaleda Eesti meistrivõistlustel)

16. Jörgen (2.)

Teine grupp on olnud väga tugev ja neid mehi võiks isegi rohkem Eesti meistrivõistlustele saata. Raunot olen kahjuks väga harva näinud, aga loodan, et mees saab hakata regulaarselt trennis käima ning tulevikus astub esimese eestlasena üle paljude aastate profiliigasse. Potensiaali selleks on piisavalt!

17. Ergo T (3.)

18. Toomas V (3.)

19. Taavi M (3.) (Valmistub Eesti meistrivõistlusteks)

20. Keit L (3.)

Kindlasti loodan kõiki noori spordihuvilisi näha 27.novembril 2010 Lõuna-Eesti Lahtistel Karikavõistlustel! :???:”>

vend vähk
    Moderator

Aeg tiksub kiirelt peale ja uus Fittest spordiklubi tunniplaan hakkab tööle alates 13. september. Sellel nädalal on plaan teha juba esimesed poseerimistunnid ning samuti kolmandale grupile nädalavahetusel esimese jõusaali sissejuhatustunni. Niisiis, selle hooaja esimene poseerimistund kõikidele lõuna-Eesti võistlevatele kulturistidele nii Fittest spordiklubist kui ka teistest klubidest toimub juba sellel kolmapäeval(08.09.2010) kl 15:30 Fittest spordiklubi aeroobikasaalis. Kaasa võtta võistluspüksid või ujumispüksid. Alustame vabaseisudega ja teeme ka ülevaate kohustuslikest poosidest.

Lightheaded
    Member

Mis kuupäevast võib kolmas grupp iseseisvalt trennis käima hakata? Kas homsest oleks juba võimalik?

Sarge
    Member

Kas mul nädalavahetusel poleks võimalik poseerida või siis neljapäeval pärast 14.00’i (kell 19.00 on töö Nõos). Kolmapäeval on mul kohustuslik loeng 16.15, mille kohalolekust sõltub hinne (et siis kõikides loengutes pean kohal olema). Reedel pärast 14.00’i ka sobib.

Shamil
    Member

Imre, juba homset alustan tegevust :???:”>

vend vähk
    Moderator

Mis kuupäevast võib kolmas grupp iseseisvalt trennis käima hakata? Kas homsest oleks juba võimalik?

NB!

Homsest võib juba alustada küll!

Poseerimise tunni teeme kolmapäeval ja pärast seda loodetavasti kolmandale grupile esimese tunni- Jõusaalitreenigute sissejuhatus orienteeruvalt 16:30

vend vähk
    Moderator

Kas mul nädalavahetusel poleks võimalik poseerida või siis neljapäeval pärast 14.00’i (kell 19.00 on töö Nõos). Kolmapäeval on mul kohustuslik loeng 16.15, mille kohalolekust sõltub hinne (et siis kõikides loengutes pean kohal olema). Reedel pärast 14.00’i ka sobib.

Huuu…

Uskumatu kui palju mulle selliselt pisikeselt grupilt personaalseid erisoove tuleb. Selge on see, et kui hakkan igaühele vastu tulema, siis varsti olen 24 h pidevalt jooksus ja keegi ei ole mitte kunagi rahul. Mina olen kahjuks ametlikult kuni 17:00-ni riigitööga seotud ja ei saa igal ajal spordiklubis liikuda. Niigi näen teinekord päris palju vaeva, et endale asendaja leida selleks, et spordiklubis tunde anda. Esimene poseerimise tund on paika pandud, aga reedel pean täpsustama, mis kell poseerimisega tegeleda saame, sest poseerimiseks on vaja väikest aeroobika klassi ja siin peab vaatama tunniplaani jne. Uus tunniplaan algab 13.septembrist, aga sellel nädalal on veel tunnid vastavalt võimalustele. Jälgige informatsiooni! :???:”>

Viewing 15 posts - 496 through 510 (of 3,713 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.