FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 11, 2009 at 10:07 e.l. #218987
ztex
MemberTehke Pärnus ka midagi sellist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2009 at 10:27 e.l. #218997Raivo Piiber
MemberTehke Pärnus ka midagi sellist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju oleks Pärnus tulijaid? Kui huviline oled, siis saad ju ka praegu Pärnu klubides treenida, lihtsalt pöördu konkreetse sooviga treeneri poole!
september 11, 2009 at 11:19 e.l. #219008Kimber
MemberMa teeme juba kümme aastat Pärnus midagi sellist!
Kõik kes soovivad võistelda kulturismis, fitnessis või jõutõstmises olete tere tulnud!
Jõudu!
september 11, 2009 at 8:38 p.l. #219135vend vähk
ModeratorTÄHELEPANU!!!!!
Trükkisin just ankeedid valmis ja kes tulevad katsetele, need täidavad selle lehe ära. Homme, laupäeval 12.septembril 2009 olen mina Tartu Fitshopi kaupluses müügimees-asjaajaja ning kõik, kes ei saa pühapäeva hommikul tulla, saate ankeedi täita homme 10:00-16:00 ning kui vaba hetk peaks olema, siis saame 5 minutiga ka huviliste füüsilise testi Fittest spordiklubis ära teha. Nii saame kiiremini kokkuvõtted teha ning parimad saavad juba homme õhtuks teada, kas nad saavad sellesse gruppi. Keskmised ja nõrgemad tulemused lähevad teisele ringile.
Kohtumiseni laupäeval(12.septembril 2009) kl 10:00-16:00 ja pühapäeval(13. septembril 2009) kl 9:00! Homme tasub asja uurima tulla nagunii! Järgmised ja viimased katsed 20.septembril kl 9:00.
Fitshop Tartu pood on Fittesti spordiklubi kõrval!
september 11, 2009 at 8:44 p.l. #219137timo116
MemberEriti hea oleks endalgi liituda, aga ei saaaaa :S
september 11, 2009 at 9:17 p.l. #219148Bonsuna
MemberMa teeme juba kümme aastat Pärnus midagi sellist!Kõik kes soovivad võistelda kulturismis, fitnessis või jõutõstmises olete tere tulnud!
Jõudu!
Mitteametlikult seda isegi teinud Tartus ja õpilased on olnud edukad, alati, kui tagasihoidlikult väljenduda. Ehk lastakse mul ka vehel nüüd, uues kuues üritusel sõna sekka öelda. St, et kui vaja olen ik olemas.
september 11, 2009 at 9:32 p.l. #219149Talismaa
MemberOsaleks ka aga ei tea,kas ma suudaks kahe trenni kõrvalt nii teha.
september 12, 2009 at 7:10 e.l. #219157vend vähk
ModeratorTähelepanu!

Olen juba Fitshop Tartu poes(Eedeni keskuses) ja noored saavad avaldusi siin täita 10:00-16:00! Kes on praegu linnas, siis tulge läbi ja teeme ära! Nagu ma eile ütlesin, siis paremad sportlased saavad vastuse juba täna õhtul!
Huvilised võivad tulla ka konsultatsioonile!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 12, 2009 at 9:25 e.l. #219172vend vähk
ModeratorViimased uudised: noorte kulturistide gruppi on täna ennast registreerinud esimene spordipoiss Rainer. Vanust mehel 16 aastat ning lõuatõmbeid teeb 17 korda ning kätekõverdusi 50. Pikkus ja kaal olid ka paigas, proportsioonid head. Rainer on grupi nimekirjas esimene ja temaga alustame oktoobris treeninguid. Tänase seisuga on mulle postkasti tulnud umbes 30 avaldust ning kui kõik peaksid ka katsetele tulema, siis saame Tartust päris hea meeskonna kokku. Täna(laupäeval, 12.septembril) saavad huvilised ennast registreerida Fitshop Tartu poes veel 12:00-16:00 või siis pühapäeva hommikul kl 09:00! Kes saab, tulge täna, siis ei pea homme nii vara spordiklubisse tulema hakkama!
september 12, 2009 at 10:05 e.l. #219177vend vähk
ModeratorViimane uudis: Mõned minutid tagasi tegi avalduse Lauri nimeline noorsportlane. Ta on viimased päevad ka Fittest spordiklubis käinud ning 16 aastase noore mehe kohta on tal juba päris asjalik vorm. Lamades surub üle 80 kg ning lõuatõmbeid teeb 16, kätekõverdusi 40. Ka see noor mees on oma näitajatega kindlalt grupis!
september 12, 2009 at 11:31 e.l. #219200Bonsuna
MemberViimased uudised: noorte kulturistide gruppi on täna ennast registreerinud esimene spordipoiss Rainer. Vanust mehel 16 aastat ning lõuatõmbeid teeb 17 korda ning kätekõverdusi 50. Pikkus ja kaal olid ka paigas, proportsioonid head. Rainer on grupi nimekirjas esimene ja temaga alustame oktoobris treeninguid. Tänase seisuga on mulle postkasti tulnud umbes 30 avaldust ning kui kõik peaksid ka katsetele tulema, siis saame Tartust päris hea meeskonna kokku. Täna(laupäeval, 12.septembril) saavad huvilised ennast registreerida Fitshop Tartu poes veel 12:00-16:00 või siis pühapäeva hommikul kl 09:00! Kes saab, tulge täna, siis ei pea homme nii vara spordiklubisse tulema hakkama!Seda lugedes saab jällegi kinnitust tõsiasi, et meie hulgas on jutumehi 28x rohkem kui teomehi. Vähemalt hetkeseisuga, loodame, et see nii päris ei jää.
NOORED MEHED! LASKE NÜÜD EMME SEELIKUSABAST LAHTI, VÕTKE OMA VÄRISEV SÜDA RINDU JA OTSEJOONES SPORDIKLUBISSE! EESTI RAHVAS LOODAB TEIE PEALE JA JUBA 2020 AASTA MR OLÜMPIAL!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 12, 2009 at 1:46 p.l. #219256haubits
MemberSportlik huvi, et mis kellaaegadel hetkel plaanis on trenne läbi viima hakata?
Väga vinge sündmus ikka, teeb kadedaks kohe.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Astuks ka sekka, aga ilmselt esimese kursuse ja töö kõrvalt ilma juhilubadeta Eedeni saamine läheks kaunis tülikaks, kuna elukoht soosib pigem TY ja EMÜ saale.
Õnneks järgmine aasta veel vanus lubaks liitumist, hehe.september 12, 2009 at 8:06 p.l. #219334raits90
MemberVaadates lõuatõmbe tulemusi ja kätekõverduste tulemusi siis teades enda tulemusi suudaks ka samapalju teha, kui mul rohkem probleem kehas…kaalun 73 ja pikkust 184…kardan et jõust ei tuleks vb puudust, kui keha on pliiats…kuid huvi on asja vastu ikka suur
september 13, 2009 at 11:05 e.l. #219381oks
MemberEndal sama probleem.
Lõuatõmbeid ja kätekõverdusi teeks ka hästi, kuid keha pliiats.
Parem ootan ühe aasta ( kogun, teen trenni ja siis järgmine aasta katsetele )
september 13, 2009 at 5:01 p.l. #219447vend vähk
ModeratorTähelepanu!
Lisainformatsiooni tänaste katsete kohta!
Täna(pühapäeval, 13.septembril 2009) tulid Fittest spordiklubisse kokku esimesed huvilised ja täitsid ankeedid ning tegid ka füüsilisi katseid. Tulemused olid üllatavalt head: noored sisseastujad tegid kõik vähemalt 14 lõuatõmmet ning vähemalt 40 kätekõverdust 1 minuti jooksul.
Tänase päeva lõpuks on noorte gruppi arvatud järgmised noored:
Lauri S (16 a)
Erkko I (18 a)
Siim V (18 a)
Rainer N (16)
Šamil A (17 a)
Maikal P
Nende noorte meestega alustame tööd juba septembri lõpus: sissejuhatus kulturismi, baasharjutused, treeningkavad, toitumine jne.
Teiste sisseastujate staatus sõltub järgmisest pühapäevast(20.september kl 09:00).
TÄHELEPANU!!! Siin mõned poisid kahtlesid, et kas nad saaksid selle grupiga liituda ja et nad on liiga peenikesed. Kui te olete normaalsete proportsioonidega, siis tasub kindlasti tulla proovima! 180 cm ja 70 kg ei ole maailma lõpp. Hullem oleks 190 cm ja 55 kg ja see on juba liiga karm teema. Ootan kõiki huvilisi pühapäeval, 20 septembril hommikul kl 09:00 Eedeni keskusesse katsetele!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.