FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
veebruar 15, 2014 at 8:33 e.l. #359673
Ott Kiivikas
MemberTubli töö Imre, järelkasvu tuleb! Loodetavasti saadad suured jõud ka Reval Cupile, proovin võistlusjuhendi õige pea välja panna.
veebruar 15, 2014 at 3:51 p.l. #359690vend vähk
ModeratorTubli töö Imre, järelkasvu tuleb! Loodetavasti saadad suured jõud ka Reval Cupile, proovin võistlusjuhendi õige pea välja panna.
Tänan Ott!
Usun, et järgmises tunnis on juba üle 20 mehemüraka. Pean ka ise Lõuna-Eesti võistluste juhendi välja panema. Usun, et meie võistluste juhendid erinevad kategooriate koha pealt ja selles suhtes palun võistlejatel olla tähelepanelikud. Täna, laupäeval olid päris mitmed noorhärrad saalis ja möllasid päris tugevalt. Sellistega on rõõm koostööd teha. Kui peaksid kunagi Tartusse sattuma, siis võta varakult ühendust ja saad ehk isegi jõmmidele pilgu peale heita- see motiveeriks neid kindlasti veel rohkem!
Poistele, kes tahavad kevadel lavale astuda, tuletan meelde, et oleks aeg võistluspüksid muretseda! Läheb aega enne kui olete nendega harjunud ning hea kui saate need enne lavaleminekut “sisse kanda”.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 15, 2014 at 8:01 p.l. #359708Ott Kiivikas
MemberM suurus pükse peaks enamusele sobima, neid on meil Telliskivi Fitsopis kohapeal veel üksjagu alles. Kui mõnele on väiksed, siis lihtsalt võistlusteks peab p….st lahti saama….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2014 at 5:43 p.l. #359930vend vähk
ModeratorJärgmine tund on NELJAPÄEVAL ,20 veebruaril 2014 kl 16:00. Reedel olen koolitusel. Tulevad, kes saavad!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 27, 2014 at 9:20 p.l. #360802vend vähk
ModeratorReedel, 28.veebruaril kl 16:00 jälle tund!
märts 6, 2014 at 9:42 p.l. #361506vend vähk
ModeratorReedel, 07.märtsil kl 16:00 kindlasti jälle tund! Kellel on, need tulevad juba võistluspükstega poseerima!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 7, 2014 at 8:28 p.l. #361565vend vähk
ModeratorSuured tänud kõigile, kes täna tunnist osa võtsid! Poseerimine on paranenud, samuti meeste vorm. Oli põnev arutelu eelseisvatest LELKV-st, samuti tunti huvi, keda saadetakse dopingukontrolli, kui palju kulub võistlustel grimmi jne. Siinkohal informatsioon kõikidele Tartu ja Tartumaa atleetidele! Fitshop Eedenist saate omale Ivo käest osta võistluspükse!!! Uurige kindlasti asja! Värskeid pilte ei hakka siin enam üles riputama- vähem spekulatsioone ja rohkem üllatusi!
Järgmine tund järgmisel reedel!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 8, 2014 at 8:31 e.l. #361576Ott Kiivikas
Memberkahju, pildid motiveeriksid põhjapoolseid noormehi ka rohkem pingutama…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2014 at 9:19 e.l. #361584vend vähk
Moderatorkahju, pildid motiveeriksid põhjapoolseid noormehi ka rohkem pingutama…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See ongi meie kaval strateegia- vastase uinutamine. Võib-olla otsime 2 kuud vanad pildid jälle üles ja riputame lõuna-Eesti pehmetest poistest galerii välja. Usun, et selle peale nii mõnigi konkurent laseb ka rihma lõdvemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 30, 2014 at 12:29 p.l. #363056vend vähk
Moderator30.märts 2014
Tere kõigile! Täna oli eelviimane tund enne LELKV-id 05.aprillil 2014. Vaatasin üle kohaletulnud meeste vormid ning paar meest said endale ka võistlusgrimmi juba kätte. Grimme küsige minu käest- mul neid hetkel terve kast. Tänases tunni tegime alguses poseerimise läbi ja siis vaatasime ka vabakavasid. Mõnel atleedil oli vabakava päris hea ning esitus pingevaba, aga mõned olid pinges ja kiirustasid. Vaatasim kavad üle ja tegime parandused. Tegelikult olen murelik nende pärast, kelle vabakavasid ma ei ole üldse näinud ning selles suhtes peaksite nüüd rohkem pingutama. Samuti ei läinud järjekordselt ühe noore härra muusika üldse käima. Alati kuulake plaadid üle enne kui nendega võistlustele tulete. Järgmine ja tegelikult viimane tund enne võistluseid toimub järgmisel reedel, 04.aprillil 2014. ma veel täpsustan, mis kell võiksime hakata kogunema. Siis teeme läbi veelkord poseerimise, samuti vabakavad ning paneme poistele esimese kihi grimmi peale ööseks. Kohtumiseni 04.aprillil ja ärge siis meeletult laadima hakake kui kogemusi ei ole.
september 5, 2014 at 3:11 p.l. #370238vend vähk
ModeratorTere kõigile!
Olen siit foorumist kaugel olnud, aga noorkulturistid pommitavad mind facebookis ükshaaval küsimustega, kas nüüd septembrist alustame jälle poseerimistunde jne? Olen sellel teemal spordiklubi juhatusega arutlenud ning midagi 100% ei ole otsustatud. Eks need pildistamised ja poseerimistunnid on olnud populaarsed vahelduva eduga, rahvast on viimase aastaga palju harjutamas käinud aga väga suur seltskond ei ole meie klubiga seotud olnud. Minu jaoks ja ka spordiklubi jaoks võrdlemisi tänamatu üritus. Paar korda tulin kohale ja kedagi ei olnudki! Arusaadav, et selline jama lõhub tublisti motivatsiooni. Mõned tegelased korraldasid riideruumis korraliku läbu, lagastasid seal põranda valgujoogiga ära ning ei koristanud enda järel, paljud jäid kokkulepitud ajaks pool tundi hiljaks jne. Loomulikult olin nende tegelaste eest vastutav mina ning mind kutsuti ka erinevate sigaduste pärast korduvalt vaibale. Inimene õpib oma vigadest ning muutub ettevaatlikuks. Eks ma annan teada, kuidas läbirääkimised õnnestuvad ning millal oleks võimalik hakata jälle poseerima. Siinkohal sooviksin noorsportlastelt ka rohkem tagasisidet oma mõtetest. Muidugi, päris mitmed staarid on hetkel ajateenistuses(Sander ja Edgar-Norman on Kuperjanovi pataljonis, Kristo Tapal).
oktoober 23, 2014 at 8:10 p.l. #372688vend vähk
Moderator23.oktoober 2014
Tähelepanu! Alustame Fitlife spordiklubis uue hooajaga eesmärgiga kevadekes lavalesaatmiseks ette valmistada nii palju noori atleete kui võimalik. Huvilised on oodatud homme, reedel 24.oktoobril kl 16:00 Tartus eedeni keskusesse ning kaasa võtta spordiriided ning ujumispüksid. Kuumaks Fitlife kulturistide grupis on siiani kõigest 28 EUR ning selle raha eest saab treenida iga päev vastavalt spordiklubi lahtioleku aegadele. Reedeti harjutame kulturismi poseerimist ning samuti vaatame üle jõusaalitreeningud. Juhatuse karmil korraldusel toimuvad need tunnid ainult Fitlife spordiklubi kulturismigrupi noortele. Enam ei saa tundides osaleda mujalt klubidest niiöelda külalisesinejad keda kevadel oli teinekord 20-st 17. Läbirääkimised käivad, et äkki oleks võimalik nendes tundides väljast tulijate jaoks välja mõelda ühekordne tasu vms. Igal juhul, kes tahavad Fitlife Spordiklubi noorte kulturismigrupis(vanus kuni 23 a) kevadeks ette valmistuma hakata, ootan teid homme kl 16:00!
oktoober 24, 2014 at 6:28 e.l. #372694KaisakeM
ModeratorImre, tore kuulda, et ohjad enda kätte haarad ja ergutad noori kulturismigrupiga liituma. Loodame, et siit ka uusi talente tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ootame siis edasist infot ja pildimaterjali
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 24, 2014 at 5:35 p.l. #372721vend vähk
Moderator24.oktoober 2014
Täna oli siis üle pika aja esimene poseerimisetund. Hakkame vaikselt hoogu üles võtma ning praeguse seisuga peaks kevadel Fitlife spordiklubist vähemalt 5-6 meest välja tulema. Eks ma hakkan aktiivsemalt siin seda teemat ka esile tooma. Ilmselgelt ma eile andsin liiga hilja teada tänasest tunnist, aga järgmisel nädalal jälle reedel kl 16:00! Kes liituvad Fitlife kulturismigrupiga, siis nende jaoks on kuutasu 28 eur, Kes tulevad mujalt, siis ühekordne tasu on 10 eur nagu tavaline spordiklubi ühekordne pääse. Paar pilti ka tänasest tunnist:
Meie spordiklubi 17-aastane “pesamuna”
See mees tuleb kevadel loodetavasti noorte klassis välja
Mõlemad mehed on varem võistelnud, aga erinevates vanusegruppides.oktoober 31, 2014 at 1:04 p.l. #373100vend vähk
ModeratorJa jälle nädal möödas ning juba tunni aja pärast ootan õpilasi poseerima! Minuga on ühendust võtnud ka mitmed vanemad mehed, kes enam juuniorite kategooriasse ei mahu, aga on võistelnud ning tundsid huvi, kas nemad saavad meie klubi kulturismigrupiga ühineda? Põhimõtteliselt minu vastutusel saab ikka! kohtumiseni kl 16:00 Eedenis, Fitlife spordiklubis!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.