FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 9, 2013 at 6:03 e.l. #327671
KristoR
MemberTäna saalis kuskil kell 9 paiku . Üle pika aja ka esimene varajane treening , plaanis rind ja biits.
jaanuar 9, 2013 at 9:51 e.l. #334266KristoR
MemberTänane trenn tehtud , üpriski uimane oli tegelt ja erilist minekut ei olnud . Vasaku käe randmevalu ka segas ikkagi suht jõhkralt harjutuste tegemist ja no ega biitsale suurt midagi rasket nagu teha ei saanudki :S .
Pos.surumine 50×8 3×8 55kg
Rinnat surumine 4×8 60kg
pos,pingil lendamine hantlitega 4×8 12,5kg
Ristivedu blokil 25kg.
Hantlite kõverdamine 4×8 17,5kg
Alt hantliga kõverdus 4×8 17,5kg
Blokil kõverdus 4×8 15kg
Kuna raskused ja harjutused said vähe kergemad , hoidsin sellearvelt intensiivsust laes.
Nüüd liigun aga Rootsi ning tagasi olen vast juba 11nda õhtul ! Olge tublid.
jaanuar 9, 2013 at 10:47 e.l. #334287vend vähk
ModeratorTore , et meeldis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Mis krdi MMA mees? Ma olen millestki vist ilma jäänud. Kunagi oli vanas Avancia spordiklubis keset jõusaali poksikott. See häiris jubedalt jõusaalimehi kui keegi tund aega kotti tagus ja ümber koti keksis. Mingi aeg oli vist Eesti spordisaalides kohustuslik igasse saali paar hullu võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 9, 2013 at 10:53 e.l. #334291Realxone
MemberMina Teie hantlivargast vöösõpra ei näinud…aga ega ta see kutt pole, kes MMA liigutusi teeb seeriate vahel?…
Ei olnud minu meelest. Üks punase maikaga tüüp oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lihtsalt, vahel võiks mõelda, et teised tahavad ka äkki rihmasid kasutada. Kui nii väga neid kasutada on vaja, võib need endale ju osta. Ise kasutan tõepoolest mõnel üksikul harjutusel, kus lihtsalt ei jõua kinni hoida. Hetkel meenubki ainult hantlitõmbed vastu kõhtu ja trapets. Ehk oleks selles listis ka jõutõmme, ent seda hetkel ei ole teinud.Kes aga usinasti kasvada tahab, sellele oleks mul pakkuda aeglaselt imenduvat valku. Ühe kilo olen juba ära müünud. Lisainfo: http://stronger.ee/eng/products/proteiinid/mass-triple-night-protein/ Öövalk, vanilli maitsega. Hinda küsiksin 15 euri kilo kohta. Enne magamaminekut oleks väga hea võtta. Peale trenni soovitaksin ikkagi kiiresti imenduvat valku. Kontakt: tanelkolga93@gmail.com või võta ühendust facebooki kaudu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna umbes 4-5 aeg trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kavas on täna biits ja lõppu teen veel natukene jala tagaosa. Käsivart väsitan ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2013 at 11:12 e.l. #334297KristoR
MemberTäna hommikul oli ka ikkagi oma 10 ? vbla isegi rohkem inimest ikkagi . Njh nüüd pole saalis isegi hommikuti enam rahu
.jaanuar 9, 2013 at 11:24 e.l. #334303Rainerr
MemberSaal on uusi täis…. mis annab ebameeldivalt tunda. Täna otsustas üks mehehakatis kõik 4 tõsterihma endale võtta ja lasi seal vähemalt tund aega ringi. Võib-olla on siiani seal saalis, rõõmsalt rihmad pihus..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
jaanuar 9, 2013 at 11:29 e.l. #334304vend vähk
ModeratorTäna hommikul oli ka ikkagi oma 10 ? vbla isegi rohkem inimest ikkagi . Njh nüüd pole saalis isegi hommikuti enam rahu
.Mida sa siis tahad? Kas üksinda kusagil kangi all üksinda võbeleda või tuhandete uhkete naiste ees jõu- ja ilunumbreid näidata? Kui ei meeldi, mine Rootsi ja ära enne 11-dat tagasi tule!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 9, 2013 at 1:20 p.l. #334323xajez
MemberKülastasin ka 12 aegu jõusaali, rahvast oli vähe – 5..
jaanuar 9, 2013 at 2:06 p.l. #334333vend vähk
ModeratorKülastasin ka 12 aegu jõusaali, rahvast oli vähe – 5..
No näete? Ma arvan, et asi on hoopis milleski muus. kristo tuleb jõusaali laiama ja loomulikult inimesed tahavad näha kulturismilegendi treenimas, aga Kristo ei saa aru, et just tema pärast need massid kohale tulevadki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 10, 2013 at 2:09 p.l. #334467xajez
MemberHomme 11nest saalis.
Edit:
Siis on kindlasti jälle vähe rahvast, sest hr Rainil nii palju fänne ei ole kui teistel staarkulturistidel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõsi..

EDIT : 11.01 – kl20:54
Sai käidud täna kell 11 trennis ja rahvast oli isegi päris palju…
Tegin selga, triitsa, rannet
jaanuar 10, 2013 at 3:56 p.l. #334477vend vähk
ModeratorHomme 11nest saalis.
Siis on kindlasti jälle vähe rahvast, sest hr Rainil nii palju fänne ei ole kui teistel staarkulturistidel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 11, 2013 at 12:26 p.l. #334531Realxone
MemberNii igav on kodus kuidagi. Täna pidi küll vaba päev olema, ent lähen nokitsen midagi ikka natukene jõusaalis. Umbes kell 4
jaanuar 12, 2013 at 9:54 e.l. #334582a n d y
MemberNii igav on kodus kuidagi. Täna pidi küll vaba päev olema, ent lähen nokitsen midagi ikka natukene jõusaalis. Umbes kell 4
Õnnelik mees, mina kodu täitsa voodihaige :S…mingi hirmus viirus kallal, isegi kohvitassi ei jõua käes hoida, sihuke nõrkus…kolmandat päeva ja palavik :S
jaanuar 12, 2013 at 10:14 e.l. #334583Realxone
MemberÕnnelik mees, mina kodu täitsa voodihaige :S…mingi hirmus viirus kallal, isegi kohvitassi ei jõua käes hoida, sihuke nõrkus…kolmandat päeva ja palavik :S
Enne magamaminekut kaks korralikku küüslauguleiba ja 3 pitsi viina, küll hommikul parem on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eile tegin siis trennis väga kergelt õlga. Alles pärast kolmandat harjutust hakkas õlg jälle tunda andma, nii et tasapisi võib seda teha, väga kergete raskustega. Lisaks tegin drop-seti jalasirutusi masinal, kus tegin: 10x 70kg+60kg+50kg+40kg+30kg (järjest, ilma pausideta). Kurat naljakas oli küll lõpus 10x 30kg teha, jalad värisemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga tõmbas korralikult jala täis. Kindlasti ka hea vaheldus, kuna lihas pole harjunud sellise teistmoodi koormusega. Täna ongi jalad valusad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lõppu väntasin ratast nagu ikka, et ma nii paks ei oleks. Kusjuures kuivust on viimastel nädalatel juba tulnud! Tahaks poseerima tulla ja võrrelda jõuluaegsete piltidega.Homme teen selga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2013 at 8:48 p.l. #334609KristoR
MemberHomme siis saalis kuskil ennem 7 . Plaanis jalg !
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.