FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
november 6, 2012 at 4:03 p.l. #329130
KristoR
MemberIse täna saalis kuskil kell poole kaheksast ! Kavas rind , biits . säär
november 6, 2012 at 4:48 p.l. #329135vend vähk
ModeratorTäna õnnestus mul üle pika aja näha meie saalis hr Rauno Rauda! Mees on õlgadest veel laiemaks läinud ning päris muljetavaldav vorm!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hr Norman kahjuks minu CXWORX-i ei jõudnudki
november 6, 2012 at 10:19 p.l. #329196KristoR
MemberKirjutan siis oma tänasest trennist kah .
Rinnalt surumine 5×5 70kg
Positiivne surumine hantlitega 3×10 20kg 1×8 22.5kg
Ristivedu 4×10
Rinnavenitus masinal 4×10 40kg
Biitseps hantlitega 4×10 17,5kg
Biitseps smith’i masinal 4×10 20kg
Arnoldi biitsepsi harjutus 4×10 17,5kg
Biitsepsile harjutus blokil 3×10 15kg
Säär masinal 3×20 40kg 1×20 42,5kg
Iga nädalaga tundub ikka jõudu juurde tulevat ja noh hetkel ma arvan , et mul on rohkem jõudu kui olin ennem suve. Vormi kohta ei oska nii täpselt öelda , sest ei ole pildistanud ja ei ole võrdlust.
Homme juba uuesti saalsi ja kavas triits ja reis
november 7, 2012 at 8:26 e.l. #329207vend vähk
ModeratorKirjutan siis oma tänasest trennist kah .
Rinnalt surumine 5×5 70kg
Positiivne surumine hantlitega 3×10 20kg 1×8 22.5kg
Ristivedu 4×10
Rinnavenitus masinal 4×10 40kg
Biitseps hantlitega 4×10 17,5kg
Biitseps smith’i masinal 4×10 20kg
Arnoldi biitsepsi harjutus 4×10 17,5kg
Biitsepsile harjutus blokil 3×10 15kg
Säär masinal 3×20 40kg 1×20 42,5kg
Iga nädalaga tundub ikka jõudu juurde tulevat ja noh hetkel ma arvan , et mul on rohkem jõudu kui olin ennem suve. Vormi kohta ei oska nii täpselt öelda , sest ei ole pildistanud ja ei ole võrdlust.
Homme juba uuesti saalsi ja kavas triits ja reis
Kristo on tubli ja järjekindel! Kindlasti teised mehed teevad ka korralikult trenni, aga kahjuks ei kajasta oma tegemisi. Loodan, et detsembris saan uue kaamera ja siis saab vormipilte ka teha!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> november 7, 2012 at 7:03 p.l. #329284rysykas
MemberKäisin ka täna trennis, vormi sisse saan siis võtan hea kava ette.
Järgmine trenn on reedel mingi 18-19 ajal.
Suutsin kuidagi ribide vahelt vasakult poolt midagi ära tõmmata..
Istusin loengus ja järsku hakkas tugev valu, võttis hinge kinni ja nii ma seal siis piinlesin. Lõpuks leidsin ühe kindla asendi ja sain loengu lõpuni oldud. Keerates või natukenegi järsemalt liigutades, aga ka kummardades, on äärmiselt valus, lööb kogu aeg hinge kinni. Oskab keegi aidata? Määrisin mingit geeli, muud ei oska midagi teha.. tänane planeeritud trenn jääb ka ära.
Mul ka sellist asja olnud, aga see iseenesest üle läinud või natuke masseerides.
Tüüpiline tegevus millega valu tuleb on kägaras või halvas poosis istumine, tõmbaks nagu lihase krampi ja täie kopsuga hingata ei saa.
november 7, 2012 at 9:05 p.l. #329301KristoR
MemberTäna oli siis plaanis triits , reie kergem päev .
Nojah nagu ma ikka endale öelnud olen , et võta esimene harjutus kergemalt , sest peale seda tuleb veel teha ja saab alati raskusi juurde lisada aga egas midagi , ennast ikka ei kuulaks .
Prantsuse surumine 3×10 33kg , 1×7 38kg Suutsin siis viimase seeriaga kuidagi küünarnuki ära tõmmata ja üldse triits oli jube valus peale seda viimast seeriat.
Ülejäänud triitsa trenn oli üpriski valulik ja häiritud ja noh otsustasn siis kergemate raskustega lihtaslt ära teha planeeritud asjad.
Peale triitsa tegin ka siis reit .
Jalapress 4×15 100kg + masin
Reie sirutus mõlema jalaga eraldi 4×15 35kg
Reie tagaosa masinal 4×10 35kg
Oleks soovinud ka käärkükke teha , aga lihtsalt ei leidnud endas täna seda . Üldse kuidagi väga halb trennipäev oli .
Homme puhkan ja ülehomme plaanis juba õlg , trapets , kõht.
november 7, 2012 at 10:12 p.l. #329309vend vähk
ModeratorKäisin ka täna trennis, vormi sisse saan siis võtan hea kava ette.
Järgmine trenn on reedel mingi 18-19 ajal.
Mul ka sellist asja olnud, aga see iseenesest üle läinud või natuke masseerides.
Tüüpiline tegevus millega valu tuleb on kägaras või halvas poosis istumine, tõmbaks nagu lihase krampi ja täie kopsuga hingata ei saa.
Kuidas vorm ja enesetunne? Kas hakkad kevadeks valmistuma?
november 9, 2012 at 7:57 e.l. #329450Realxone
MemberLähen täna trenni siis üle pika aja. Võtan asja rahulikult, selline kerge trenn.
november 9, 2012 at 9:31 e.l. #329460vend vähk
ModeratorLähen täna trenni siis üle pika aja. Võtan asja rahulikult, selline kerge trenn.
Kuidas rindkere valudega? Hakkab järgi andma?
november 9, 2012 at 11:10 e.l. #329492Realxone
MemberKuidas rindkere valudega? Hakkab järgi andma?
Käisin täna arstil ka ja siis ühtlasi küsisin selle kohta. Kopsud olid korras ja ütles, et tõenäoliselt mingi närvipõletik on. Ibumaxi ja kõik..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igastahes enam hinge päris kinni ei löö ja olukord on palju-palju paremaks läinud, nii et kannatab ühe kerge trennigi ehk ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Umbes pool 3 olen saalis!
november 9, 2012 at 5:08 p.l. #329550vend vähk
ModeratorTäna käisin päeval FitLife jõusaalist läbi seal olid vägevad jurakad Aleksei ja Paul täies hoos. Eks sellised tööloomad hoiavad ka teistel saalisviibijatel motivatsiooni laes korralikult paugutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2012 at 7:25 p.l. #329573rysykas
MemberKuidas vorm ja enesetunne? Kas hakkad kevadeks valmistuma?

Eks näis, praegu iga korraga hakkab järjest paremaks minema. Täna oli ka okei trenni teha, muidugi biits veel nõrk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristo, täna ei jõudnudki trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?november 9, 2012 at 8:43 p.l. #329577PaulR
MemberTäna käisin päeval FitLife jõusaalist läbi seal olid vägevad jurakad Aleksei ja Paul täies hoos. Eks sellised tööloomad hoiavad ka teistel saalisviibijatel motivatsiooni laes korralikult paugutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Töö käib jah täies hoos, Alekseil praegu veel kergem tsükkel, aga küll see mees ka varsti pingutama hakkab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keda huvitab, siis oma tegemisi kajastan “rivaalfoorumi” blogis.
november 10, 2012 at 4:29 e.l. #329582KristoR
MemberTäna jah tõesti ei jõudnud , kuna tulid mitmed asjad vahele . Praegugi jõudsin aalles töölt ja lähen magama , et siis uuesti tööle minna . Pühap olen aga platsis ja plaanis siis õlg , trapets ja siis veel bodypump !!!
Praegu aga lähen ja proovin paar tunnikest magada , Jõudu !
november 10, 2012 at 8:24 e.l. #329588vend vähk
ModeratorTäna jah tõesti ei jõudnud , kuna tulid mitmed asjad vahele . Praegugi jõudsin aalles töölt ja lähen magama , et siis uuesti tööle minna . Pühap olen aga platsis ja plaanis siis õlg , trapets ja siis veel bodypump !!!
Praegu aga lähen ja proovin paar tunnikest magada , Jõudu !
Eks mees püüab vastavalt võimalustele. Pühapäeval oled bodypumpis platsis ja võtad selle oma sõbra ka kaasa kui vaja
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.