FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 5, 2012 at 1:06 p.l. #323713
vend vähk
ModeratorSuurepärase simuleerimisoskusega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See selgub alles operatsiooni käigus, et tegelikult pole midagi viga. Selleks ajaks on juba laksud käes 
Mina arvan, et nende haigla preparaatidega Sarge tõmbaski võistlusteks nii kuivaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 5, 2012 at 7:55 p.l. #323756vAleksei
MemberTäna oli puhkepäev, homme hiljemalt 19st saalis rasket jalga tegemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Panin praegu omale paberile kirja algse vabakava, poosid, ja tegin igast osast geniaalse joonise, millest vist ainult mina aru saan, aga noh teised ei peagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.september 5, 2012 at 7:59 p.l. #323758vend vähk
ModeratorTäna oli puhkepäev, homme hiljemalt 19st saalis rasket jalga tegemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Panin praegu omale paberile kirja algse vabakava, poosid, ja tegin igast osast geniaalse joonise, millest vist ainult mina aru saan, aga noh teised ei peagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Vabakavaga hakkame selle nädala lõpus tegelema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 6, 2012 at 8:37 e.l. #323794Sarge
Memberhttp://www.reporter….oma-labi-korre/
Nonoh! Aleksei, Paul ja Tanel. See kukkumise lugu pole üldse usutav, eriti kui kaamerad ka sel ööl millegi pärast ei töötanud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu teada peab turvatöötaja agressiivse käitumismaneeriga inimese oskama liigutusvõimetuks teha ilma valu tegemata.
Kui Paul järgmine aasta veel kehakultuuris on ja võtab raskejõustiku eriala, siis ta hakkab ka seda õppima. Jääme lootma, et õpetab seda Tanelile ja Alekseile ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 6, 2012 at 8:55 e.l. #323796rennosport
MemberTahtlikult ei tekitatud kannatule kehalisi kannatusi. Usun ka, et lihtsalt kinnipidamise käigus mõned lahtised luumurrud ja teised suured kehalised vigastused tekivad. Jälle üks näide, kuidas käsi peseb kätt. Selline asi ajab igat normaalset inimest närvi. Siis tulebki rohkem trenni teha ja turvad ise ära lüüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 6, 2012 at 9:29 e.l. #323801Realxone
Memberhttp://www.reporter….oma-labi-korre/
Nonoh! Aleksei, Paul ja Tanel. See kukkumise lugu pole üldse usutav, eriti kui kaamerad ka sel ööl millegi pärast ei töötanud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu teada peab turvatöötaja agressiivse käitumismaneeriga inimese oskama liigutusvõimetuks teha ilma valu tegemata.
Kui Paul järgmine aasta veel kehakultuuris on ja võtab raskejõustiku eriala, siis ta hakkab ka seda õppima. Jääme lootma, et õpetab seda Tanelile ja Alekseile ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Küll Paul siis õpetab. Seni on õnneks olnud päris rahulik või siis peolised on nii purjus olnud, et nad tuleb lihtsalt klubist välja lohistada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis aga mõjub värske õhk, jäävad veel rohkem purju ja nalja küllaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 6, 2012 at 12:14 p.l. #323817vAleksei
MemberMina olen klubis Maasikas, aga sama turvafirma on ka Atlantises. Kuid ma ei usu nüüd seda asja küll, et see vennike niisama naha peale sai. Tavaliselt on sellised vennad juuatäis ja hakkavad iga väikese asja peale tüli norima ja mõni isegi lambist sõimama ja päris korralikult…
september 6, 2012 at 12:31 p.l. #323818Sarge
MemberMina olen klubis Maasikas, aga sama turvafirma on ka Atlantises. Kuid ma ei usu nüüd seda asja küll, et see vennike niisama naha peale sai. Tavaliselt on sellised vennad juuatäis ja hakkavad iga väikese asja peale tüli norima ja mõni isegi lambist sõimama ja päris korralikult…
Ma nüüd isegi tean, mis seal täpsemalt toimus. Ta ei saanudki naha peale ja see kukkumine toimus päriselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tema oli ainuke inimene, kes lõi kedagi ja proovis pidevalt veel lüüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 6, 2012 at 2:42 p.l. #323832Archangel
MemberTahtlikult ei tekitatud kannatule kehalisi kannatusi. Usun ka, et lihtsalt kinnipidamise käigus mõned lahtised luumurrud ja teised suured kehalised vigastused tekivad. Jälle üks näide, kuidas käsi peseb kätt. Selline asi ajab igat normaalset inimest närvi. Siis tulebki rohkem trenni teha ja turvad ise ära lüüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul ei jätku sõrmi, et üles lugeda juhtumeid, kus konkreetselt end vigaseks on kukutud ööklubides. Olen näinud, kuidas kolp puruks kukutakse mööda trepi-äärt. Trepist alla kukutakse nii, et käel lahtine luumurd jne jne.
Ütleme nii, et turvadel oleks vägivalla kasutamine suht mõttetu ettevõtmine, kuna tõenäoliselt kukubki agressiivne joodik end täiesti omadel jõududel täiesti puruks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks juurde, et lugematu kord on juhtunud selline olukord, kus joodik visatakse klubist täie tervise juures välja, aga väljas nokitakse möödujatega edasi. Ning need ei pea paljuks teinekord füüsiliselt kostitada paari hoobiga. Olen näinud kuidas purjus naine kõiki möödujaid sikutas ja kisas kuni lõpuks möödus üks viisakas härrasmees, kes talle Chuck Norrise stiilis lihtsalt jalaga piki pead andis. See chikk enam püsti igastähes ei tõusnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seega jah. Kes ise turvatööd teinud ei ole, see võib igasugu asju ette kujutada julmuse kohta – aga reaalsus on kohati palju naljakam ja teistsugune. Turvadel on muudki teha, kui mingeid joodikuid tümitada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 6, 2012 at 2:53 p.l. #323835Kristjan-Johannes Konsap
MemberArchangeli juttu lugedes läheb tõesti see “naudi ikka elu ka vahest” tuju üle. Mis krdi elu see on kuskil “loomaaias” tungelda, enesevalitsuse kaotanud inimeste juures lõbusalt aega veeta üritada, kuskil vetsus kellegi okse sisse libastuda või iga jumala laupäev peavaluga ärgata?
Parem söön tõesti oma kuiva kanafileed edasi.
september 6, 2012 at 2:59 p.l. #323836Archangel
MemberArchangeli juttu lugedes läheb tõesti see “naudi ikka elu ka vahest” tuju üle. Mis krdi elu see on kuskil “loomaaias” tungelda, enesevalitsuse kaotanud inimeste juures lõbusalt aega veeta üritada, kuskil vetsus kellegi okse sisse libastuda või iga jumala laupäev peavaluga ärgata?
Parem söön tõesti oma kuiva kanafileed edasi.
Olen ma seda soovitanud või?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise pole mitu aastat vabast ajast klubis käinud. Mõttetud kohad.
september 6, 2012 at 3:02 p.l. #323837rennosport
MemberMa olen 2 aastat turva olnud,nii , et selles on mind nati mööda süüdistada.
Ju ma olen teisi asju näinud, millest ajalugu vaikib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ju need Ja ju need Caffe Amigo turvad olid ka tublid mehed ja viisid kannatanu turvaruumi, et ta omale rohkem viga ei saaks teha. Muidugi ei unustatud ka videomaterjal maha võtta, et keegi pärast näeks, kuidas inimene endale ise viga teeb. Turvade hulgas on samamoodi igasugu värdjaid, nagu ka külastajate hulgas. Väita, et kõik on oki toki on selgelt väär. Võtame turvaseaduse lahti ja kergeltöeldes ei või inimesele kätt külge pannagi, juhul, kui inimene on selgelt ohtlik endale või teistele, siis vähima võimaliku kahju juures toimetada inimene klubist välja. Ju siis on kuskil seal kirjas ka, et kõigepealt tuleb ta turvaruumi toimetada ja siis vaese omaks peksma, nohh, et järgmine kord veel meeles oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 6, 2012 at 3:20 p.l. #323840Kristjan-Johannes Konsap
MemberOlen ma seda soovitanud või?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise pole mitu aastat vabast ajast klubis käinud. Mõttetud kohad.
Ei ega ei olegi. Ma niisama arutlen.
Parem panen vaikselt kodus või mõne sõbra juures väikse veini sisse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 6, 2012 at 3:29 p.l. #323841Archangel
MemberMa olen 2 aastat turva olnud,nii , et selles on mind nati mööda süüdistada.
Ju ma olen teisi asju näinud, millest ajalugu vaikib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ju need Ja ju need Caffe Amigo turvad olid ka tublid mehed ja viisid kannatanu turvaruumi, et ta omale rohkem viga ei saaks teha. Muidugi ei unustatud ka videomaterjal maha võtta, et keegi pärast näeks, kuidas inimene endale ise viga teeb.Turvade hulgas on samamoodi igasugu värdjaid, nagu ka külastajate hulgas. Väita, et kõik on oki toki on selgelt väär. Võtame turvaseaduse lahti ja kergeltöeldes ei või inimesele kätt külge pannagi, juhul, kui inimene on selgelt ohtlik endale või teistele, siis vähima võimaliku kahju juures toimetada inimene klubist välja. Ju siis on kuskil seal kirjas ka, et kõigepealt tuleb ta turvaruumi toimetada ja siis vaese omaks peksma, nohh, et järgmine kord veel meeles oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks jah kogemuste vahe. Kindlasti on klubisid ja baare, kus turvadeks saamisel on kvalifikatsiooniks vaid kantpeasus vajalik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise olen juhtunud ainult sellistesse kohtadesse tööle, kus on alati rida kaameraid ning turvad dubleerivad klienditeenindajatena põhimõtteliselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Mingi liigne aggressiivsus viiks kiire töölepingu lõpetamiseni.Turvaseadus on jah selline kahtlane asi, kus vaat-et oota pauk enda suunas ära, kui üldse midagi teha tohid.
Ei ega ei olegi. Ma niisama arutlen.
Parem panen vaikselt kodus või mõne sõbra juures väikse veini sisse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti jah. Eks teinekord võib klubist sõpradega läbi minna ja tantsu lüüa veidi. Aga üldjuhul igasugu noorteklubid on küll täiesti out. Tuikuvate teismeliste vahel endale teed teha küll midagi lõbusat ei ole.
september 6, 2012 at 4:14 p.l. #323846trewe
Member