FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 3, 2012 at 9:12 e.l. #323425
vend vähk
ModeratorPoisid arenevad ja miks ei peakski, selles vanuses peab toimuma iga poolaastaga korralik areng ja kui ei toimu ,siis küsin ,et kas mehed ei treeni või ei söö õigesti ,seega tore et siin seda ei tule küsida ja kõik on näidanud korraliku arengut. Loodetavasti nüüd see teravus ka saabub, jätame selle Ergo sellest lausest välja….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, Aleksei on paari nädalaga visuaalselt teravamaks läinud ja sooned ka juba hakkavad välja tulema, samas kehakaal on jäänud samaks ja tore kui mees eriti massi ei kaota. Loodetavasti mees pingutab veel rohkem ning annab EMV-l vägeva lahingu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2012 at 6:10 p.l. #323502vend vähk
ModeratorKeegi peab ju tugev ka olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kirp kuna Tartusse jälle? Võiks seekord koos teha ühe trenni?Sa tahad Kirpu endale julgestuseks?
september 3, 2012 at 7:08 p.l. #323509PaulR
MemberSa tahad Kirpu endale julgestuseks?

Kaamerameest ja julgestajat läheb ikka tarvis. Kui hea poiss on siis võib vahest ise ka mõne seeria teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
september 3, 2012 at 7:30 p.l. #323515Kristjan-Johannes Konsap
MemberKaamerameest ja julgestajat läheb ikka tarvis. Kui hea poiss on siis võib vahest ise ka mõne seeria teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kaugõppe tõttu peaksin iga kuu 3ks päevaks Tartusse sattuma. Niiet annab midagi korraldada, kui pikkadest koolipäevadest jõudu üle jääb.
september 3, 2012 at 7:41 p.l. #323521vAleksei
MemberKäisin täna perearsti juures seoses alaseljaga ja sealt röntgenisse. Sain teada, et selgroolülide vahed on väga kitsad ja suruvadki närvi peale ja see selja “äratõmbamine” ongi see moment, kui kaks lüli suruvad selle närvi nii kõvasti kokku, et ei saa pärast midagi teha. Edasi neuroloogi juurde nüüd, vaatab, mis saab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga ega trenn nüüd tegemata jää vms
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.september 3, 2012 at 7:56 p.l. #323527vend vähk
ModeratorKaugõppe tõttu peaksin iga kuu 3ks päevaks Tartusse sattuma. Niiet annab midagi korraldada, kui pikkadest koolipäevadest jõudu üle jääb.
Kaugõpe on suhteliselt masendav, aga ehk leiab Kirp ikka aega ja võimalusi Eedeni rahvaga koos treenimiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 4, 2012 at 4:50 e.l. #323552xajez
MemberKäisin täna perearsti juures seoses alaseljaga ja sealt röntgenisse. Sain teada, et selgroolülide vahed on väga kitsad ja suruvadki närvi peale ja see selja “äratõmbamine” ongi see moment, kui kaks lüli suruvad selle närvi nii kõvasti kokku, et ei saa pärast midagi teha. Edasi neuroloogi juurde nüüd, vaatab, mis saab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga ega trenn nüüd tegemata jää vms
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ma homme ise taastusravile (selja pärast, alaseljas on S . ) Tekitab seljavalusi, igatahes aastaga on muutunud paremaks.
Kui ma peaks tagasi tulema, ega kallimaks ei lähe kuu ? Vaatasin ,et planetsport oli muutnud oma nime FitLife’ks ja hinnad tunduvad suht kirved eelnevatega vaadates.
september 4, 2012 at 5:42 e.l. #323553vend vähk
ModeratorMa homme ise taastusravile (selja pärast, alaseljas on S . ) Tekitab seljavalusi, igatahes aastaga on muutunud paremaks.
Kui ma peaks tagasi tulema, ega kallimaks ei lähe kuu ? Vaatasin ,et planetsport oli muutnud oma nime FitLife’ks ja hinnad tunduvad suht kirved eelnevatega vaadates.
Ei ole kallimaks läinud ja oled alati teretulnud! Loodan, et oled oma tervise korda saanud ja hakkad vaikselt jälle treenima ning taastuma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 4, 2012 at 5:47 e.l. #323554Kristjan-Johannes Konsap
MemberKaugõpe on suhteliselt masendav, aga ehk leiab Kirp ikka aega ja võimalusi Eedeni rahvaga koos treenimiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need 3 päeva kuus v-o on tamp taga. Masendavam oleks päevaõppe kõrvalt veel tööd ja trenni teha. Ja kui veel võistluseks ka valmistuda… see polnud elu.
september 4, 2012 at 6:09 e.l. #323557jrx
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.See on üks variant. Aga röntgeni pealt selle hindamine on paras ennustamine. Kas su valud on täpselt keskel lülisamba mõttes või kuskil ääres? Tasuks lasta mõnel füsiol ka üle vaadata, väga tihti on alaseljavalude põhjus hoopis kuskil madalamal.
september 4, 2012 at 6:58 e.l. #323560vend vähk
ModeratorNeed 3 päeva kuus v-o on tamp taga. Masendavam oleks päevaõppe kõrvalt veel tööd ja trenni teha. Ja kui veel võistluseks ka valmistuda… see polnud elu.
Eks see on kõik võrdlemisi keeruline. Ma ise olen ka kaugõppes olnud ja need 3 päeva olid ikka päris karmid peale mida ei jõudnud külle enam kuidagi trenni.
september 4, 2012 at 7:17 e.l. #323562KristoR
MemberKannatust mehed , 6 päeva veel ja ma olen platis iga jumala päev ! Tööd on veel palju ja noh palju tuleb tagasi teha , aga ma olen 5000nde protsendiga asjaga hinge juures uuesti ja ma ei jõua ära oodatagi , mil ma tagasi kangi alla jõuan!!
september 4, 2012 at 8:03 e.l. #323566vend vähk
ModeratorKannatust mehed , 6 päeva veel ja ma olen platis iga jumala päev ! Tööd on veel palju ja noh palju tuleb tagasi teha , aga ma olen 5000nde protsendiga asjaga hinge juures uuesti ja ma ei jõua ära oodatagi , mil ma tagasi kangi alla jõuan!!
See kõlab küll võimsalt ja selline avaldus jääb kõigile meelde! Ootame huviga staaratleet Kristo comebacki
september 4, 2012 at 2:54 p.l. #323594haubits
MemberSee on üks variant. Aga röntgeni pealt selle hindamine on paras ennustamine. Kas su valud on täpselt keskel lülisamba mõttes või kuskil ääres? Tasuks lasta mõnel füsiol ka üle vaadata, väga tihti on alaseljavalude põhjus hoopis kuskil madalamal.
Ega me ka hiromandid pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Röntgenpildil on tegelikult päris hästi näha mis lugu diskidega on ja ka paar lihtsalt testi näitavad ära närvijuurte kompressiooni alaseljas.
Aga sellegipoolest on tihtilugu hädasid ka mujal alates tallavõlvist.
september 4, 2012 at 5:58 p.l. #323605vend vähk
ModeratorEga me ka hiromandid pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Röntgenpildil on tegelikult päris hästi näha mis lugu diskidega on ja ka paar lihtsalt testi näitavad ära närvijuurte kompressiooni alaseljas.
Aga sellegipoolest on tihtilugu hädasid ka mujal alates tallavõlvist.
Kadunud poeg Siimu ka üle pika aja näha. Kas Siim nüüd sügisel EMV-l ka paugutab? Keegi peab ju mind peale 7 järjestikust võiduaastat klassikas asendama hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.