FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
august 27, 2012 at 11:54 e.l. #322654
vAleksei
MemberJalavahetus on individuaalne. Minul endal om parem jalg oluliselt tugevam ja jalavahetusega kaotaksin proportsioone. Samas, Pauli ja ka Aleksei puhul võib see asi isegi toimida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaks järgmine kord proovima ja pärast vaatama, kumba pidi parem on, mul oli eile mõte rind-biitsaga ka teist poolt proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Täna umbes 4st trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, kergem jalg, mis tegelt pole nii kerge, pikad seeriad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja pärast otsa veel HIITi, täna stepperil arvatavasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.august 27, 2012 at 11:59 e.l. #322655vend vähk
ModeratorPeaks järgmine kord proovima ja pärast vaatama, kumba pidi parem on, mul oli eile mõte rind-biitsaga ka teist poolt proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Täna umbes 4st trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, kergem jalg, mis tegelt pole nii kerge, pikad seeriad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja pärast otsa veel HIITi, täna stepperil arvatavasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aleksei!
Kuidas sul eile trennis enesetunne oli? Usun, et see kerge saun ei kurnanud sind ära vaid just lükkas süsteemi korralikult käima! Kes ei saa aru, milles jutt käib, siis Aleksei tegi eile enne trenni kerge sauna nagu vene dessantväelased oma programmides. Kindlasti teistmoodi katsetus ja ma ise olen samuti dieedi ajal teinekord nii teinud ning keha üllatanud. Peale sauna on muidugi ihu mõnusalt sooniline ja visuaalne pilt võtab silma märjaks!
august 27, 2012 at 12:01 p.l. #322656vAleksei
MemberAleksei!
Kuidas sul eile trennis enesetunne oli? Usun, et see kerge saun ei kurnanud sind ära vaid just lükkas süsteemi korralikult käima! Kes ei saa aru, milles jutt käib, siis Aleksei tegi eile enne trenni kerge sauna nagu vene dessantväelased oma programmides. Kindlasti teistmoodi katsetus ja ma ise olen samuti dieedi ajal teinekord nii teinud ning keha üllatanud. Peale sauna on muidugi ihu mõnusalt sooniline ja visuaalne pilt võtab silma märjaks!

Soe oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga selle ühe nädalaga, mis seljavigastuse pärast eemal olin, on lamades surumises raskused natuke langenud
, muud harjutused sai sama raskusega tehtud vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.august 27, 2012 at 12:37 p.l. #322659PaulR
MemberKui fotograaf asub seal kus ta asub, siis pole ilmselt mõtet nii taha kallutada. Ma ei näe ühelgi lailihas eest pildil su selga vapsee.
Aga õlg, triitseps tunduvad head, selg ka(kuigi üks pool on ebasümmeetriline?), rinnal pole viga, jalast rääkimata.
Kui ma nüüd õigesti aru sain, on sul veel 2-3 aastat aega juuniorites lammutada. Mida sa kindlasti ka teed, nii et juppe lendab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vb natuke liiga taga jah, aga ei näe selga vabsee? siin ei kalluta nii palju taha, aga õlad vist natuke liiga üleval :

No nüüd 16. okt saan 20 jah, et siis aega on veel küllalt
august 27, 2012 at 12:50 p.l. #322660vend vähk
Moderatorvb natuke liiga taga jah, aga ei näe selga vabsee? siin ei kalluta nii palju taha, aga õlad vist natuke liiga üleval :

august 27, 2012 at 12:55 p.l. #322661Kristjan-Johannes Konsap
Membervb natuke liiga taga jah, aga ei näe selga vabsee? siin ei kalluta nii palju taha, aga õlad vist natuke liiga üleval :

august 27, 2012 at 1:05 p.l. #322662vend vähk
ModeratorIlus!
Eino kui selja laius jt lihased ei kannata, siis võib õlgu üleval hoida: paistavadki õlad suured nagu õhupallid.
Kus nüüd inetu mees võtab sõna usinasti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2012 at 1:10 p.l. #322664Kristjan-Johannes Konsap
MemberKus nüüd inetu mees võtab sõna usinasti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ema ütles, et ma olen eriline, mitte inetu.
“>august 27, 2012 at 1:10 p.l. #322665PaulR
MemberKus nüüd inetu mees võtab sõna usinasti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikka hea vahest kommentaare kuulda, proovin vb selle jalavahetuse teema ka ära .
august 27, 2012 at 1:23 p.l. #322666Draakon40
Membervb natuke liiga taga jah, aga ei näe selga vabsee? siin ei kalluta nii palju taha, aga õlad vist natuke liiga üleval :

august 27, 2012 at 1:25 p.l. #322667vend vähk
ModeratorEma ütles, et ma olen eriline, mitte inetu.
“>Kirp! Mul on väga kahju sulle seda öelda, aga sinu ema ütles seda ilmselt kõikidele sinu paljudele õdedele-vendadele ja isegi sellele vennale, kelle maja aknad ja uksed olid laudadega kinni löödud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2012 at 1:44 p.l. #322668Kristjan-Johannes Konsap
MemberIkka hea vahest kommentaare kuulda, proovin vb selle jalavahetuse teema ka ära .
Naisevahetuse võid ka ära proovida. Tuju läheb paremaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
august 27, 2012 at 1:51 p.l. #322669PaulR
MemberNaisevahetuse võid ka ära proovida. Tuju läheb paremaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vaevalt küll, paremat naist annab otsida… Eks igaüks arvab mida tahab, aga hea naine enda kõrval on kõige tähtsam, see on kindel!
august 27, 2012 at 2:29 p.l. #322672vend vähk
ModeratorVaevalt küll, paremat naist annab otsida… Eks igaüks arvab mida tahab, aga hea naine enda kõrval on kõige tähtsam, see on kindel!
Ära heida meelt! Kirp ei tea naistest eriti midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2012 at 12:52 p.l. #322800