FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
mai 13, 2012 at 6:30 p.l. #108541
aikido
MemberKuidas sa 140 kükkisid siis, veerandkükkides? See kükk, mida Sarge näitas ongi õige kükk. Järgmine kord teed “küki”rekordeid, siis võta linti ka, oleks huvitav vaadata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nagu Paul ütles, veerandkükiga suuri jalgu ei saa. Küll tehnikaga raskus ka tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kükk on 90 kraadi.
mai 13, 2012 at 6:34 p.l. #108530Siim Kelner
MemberKes ütles et ma tahan suuri jalgu, pigem ikka relieefseid!
tootoot, mis loogika see veel on?
mai 13, 2012 at 6:36 p.l. #108509aikido
MemberMa ausõna ei viitsi ja ei ole tahtmist siin vaidlema hakata, kui mul jalg areneb ja ma ise olen rahul siis milles on probleem ??
mai 13, 2012 at 6:36 p.l. #108499PaulR
MemberRelieefsust on võimalik saavutada ainult rasva% langetamisega, kui suuri lihaseid jalal pole, siis ei tule seda relieefsust ka kuskilt.
Lihtsalt sellep. et oleks selge mis on mis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2012 at 6:37 p.l. #108483Sarge
Oh… Ma tänan sind! Nüüd ma tean, et kui võistlusperiood hakkab tulema, siis hakkan veerandkükke tegema – saan palju reljeefsemad jalad. Suured tänud, sulle!
Kas selle pärast ongi Kai Greenel sellised head reljeefsed jalad, et teeb veerandkükke enne võistlusi
mai 13, 2012 at 6:37 p.l. #108478MariusL
made my day.
mai 13, 2012 at 6:37 p.l. #108463aikido
MemberOh… Ma tänan sind! Nüüd ma tean, et kui võistlusperiood hakkab tulema, siis hakkan veerandkükke tegema – saan palju reljeefsemad jalad. Suured tänud, sulle!
Hahaha, lol
mai 13, 2012 at 6:38 p.l. #108460aikido
MemberJagelege ise edasi, äkki hakkab kergem teil!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2012 at 6:40 p.l. #108454PaulR
MemberMa ausõna ei viitsi ja ei ole tahtmist siin vaidlema hakata, kui mul jalg areneb ja ma ise olen rahul siis milles on probleem ??

Usun, et kellegil siin pole probleemi! Teed nkn kuidas ise heaks arvad, me võime aind nõu anda.
Asi pigem selles, et rahvas tahab ka rekordite tõestust näha, mitte pelgalt numbreid! Igaüks võib kirjutada, et on 6x Mr.O v kükib 500kg x 6.
Ma ei väida, et sa ei suuda oma 140×5 vms teha, lihtsalt kui paned rekordeid pidevalt kirja, siis vahest tasub ka mingi video panna, siis rahval teada millega tegemist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2012 at 6:43 p.l. #108430aikido
MemberUsun, et kellegil siin pole probleemi! Teed nkn kuidas ise heaks arvad, me võime aind nõu anda.
Asi pigem selles, et rahvas tahab ka rekordite tõestust näha, mitte pelgalt numbreid! Igaüks võib kirjutada, et on 6x Mr.O v kükib 500kg x 6.
Ma ei väida, et sa ei suuda oma 140×5 vms teha, lihtsalt kui paned rekordeid pidevalt kirja, siis vahest tasub ka mingi video panna, siis rahval teada millega tegemist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JAH, TANEL FILMIB JÄRGMINE NÄDAL JA ALEKSEI ON JULGESTUSEKS. OLGE SIIS ÕNNELIKUD JA OLGU TEIL HEA OLLA
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !mai 13, 2012 at 6:47 p.l. #108405aikido
MemberSaate oma video ära, ja eks ma olen nüüd selle võrra targem, et ei ole mõtet siia trenni kohta midagi kirjutada, nagunii saab pähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2012 at 6:51 p.l. #108364Sarge
MemberSaate oma video ära, ja eks ma olen nüüd selle võrra targem, et ei ole mõtet siia trenni kohta midagi kirjutada, nagunii saab pähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sinu arust on nõu andmine “pähesaamine”, siis edu!
mai 13, 2012 at 6:55 p.l. #108260aikido
MemberKui sinu arust on nõu andmine “pähesaamine”, siis edu!
No mõni andis head nõu, aga mõni materdas ka!
Aga no kükkige te siis kann vastu maad ja edu teie põlvedele !
mai 13, 2012 at 7:04 p.l. #108244PaulR
MemberAlso, in case anyone hasn’t noticed, we spend 40 weeks in the fetal position (which is basically a full squat) prior to entering this world – do we come out with bad knees?
Every exercise produces stress around a joint – the body then adapts to this stress.
Therefore, not only is the squat – as a closed chain exercise – considered a natural movement pattern with high functional carryover, but it is also a safe exercise if performed correctly (and that includes full ROM!)
mai 13, 2012 at 7:17 p.l. #108194Sarge
MemberAga no kükkige te siis kann vastu maad ja edu teie põlvedele !
Nüüd räägi ära, miks kükk peaks põlvi lõhkuma? Pole mõtet alusetult midagi öelda.
Olgu, jäämegi Sinu vastust ootama. Seletan parem lühidalt ära, miks on kükk põlvedele tervislikum kui poolkükk.
Alustame sellest, et kükki tehes haaratakse töösse rohkem lihasgruppe, mis aitavad tööd teha (lisaks seljaleja reie nelipeale haaratakse tööle ka reie kakspea, tuhar ja puusad), ehk siis koormus langeb põlvedelt puusadele.
Teiseks on see, et kükke tehes on raskused ca 30kg väiksemad kui poolküki puhul, mis tähendab, et väiksem koormus põlveliigestele.
Kolmandaks on see, et poolkükke tehes on koormus kogu aeg põlvedel. Ja kui jätad veel poolikuks küki, siis tekib üliränk koormus põlvedele. Annab sama efekti kui jõutõmmet tehes kangi vastu maad ei lase, et siis jõud liigeses mitmekordistuvad.
Nii, et suruge ego maha ja tehke kükke!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.