Nonii minu otsingud vabakava laulule jätkuvad ning ma leidsin midagi vägagi huvitavat ! Palun kuulake ning öelge mis arvate :
Hakkab tulema! Alates 1 minut ja 12 sekundit läks juba päris korralikuks! Selle loo võid julgelt vabakava taustamuusikaks võtta ja publik ning kohtunikud armastavad sind veel rohkem!” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
^ Jah ma arvasin ise sama , et alates sealt hakkas juba päris korralikult looma ja no tundub üleüldiselt väga hea laul olevat . Ma arvan et ma siis jätan selle oma looks ja hakkan nüüd siis vabakava looma : )
^ Jah ma arvasin ise sama , et alates sealt hakkas juba päris korralikult looma ja no tundub üleüldiselt väga hea laul olevat . Ma arvan et ma siis jätan selle oma looks ja hakkan nüüd siis vabakava looma : )
Vabakavas võiks olla vähemalt 5 kohustuslikku poosi, erootilised liigutused ei ole soovitatavad” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hahah ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega ma ei usu et midagi sellist ei olekski teinud ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , need pigem Lauri ala .
Täna üritan võimalusel olla jõusaalis kl 16:00 ajal meie grupi vägilaste tegemisi jälgimas ning samuti pärast bodypumpi kl 18:30 ajal korraks. ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Eile, 14.märtsi õhtul oli Planet-Sport klubis päris suur grupp meie noori atleete koos. Panen siia üles siis ka mõned pildid eilsest trennist ja muud materjali ka ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>