FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
märts 8, 2012 at 2:21 p.l. #177860
vend vähk
ModeratorOkei no ma ei oska Rebase kommentaari peale midagi öelda , ma olen lauludega suhtelises tupikus ..
Ära heida meelt! Rebane on ise andetu ja kritiseerib kõike ja kõiki! Sa vist ei tea, aga sellel mehel on klaassilm, ta on vasakust kõrvast kurt ja paremast kuuleb ainult mingit viginat ja tema ratastool ka jupsib kogu aeg. Üldiselt selline endassetõmbunud kadedik. Arusaadav, et talle rock ei meeldi- mees on viimased 20 aastat ainult eesti punti “JAM” kuulanud. Kõigile ei peagi meeldima
märts 8, 2012 at 2:29 p.l. #177800vend vähk
ModeratorNõus, loo otsimisse võiks ikka energiat panna — otsida midagi erilist, mis tõesti meeldib ning mida ei vaheta nii kergekäeliselt mingi teise loo vastu. Klassikaline muusika on hea valik, selle pealt annab võimsa kava teha. See suudab olla dramaatiline ja seega kohtunikke (ja publikut) paeluda. Endale ka ei meeldi (reeglina, kuid siiani pole vist küll leidnud sellist) vabakavad, mis kitarri saatel tehtud.
Kui esimest korda võistlesin, siis tegin tehniliselt täiesti mõttetu vabakava. Läks küll muusikasse aga tehniline külg oli null — kõik kohustuslikud poosid tegin lihtsalt rahulikult läbi ja lava peal suuremat liikumist polnud. Edaspidi olen targem. Sellesse kindlasti panna energiat!
Asjalik kommentaar. Ära enda suhtes väga enesekriitiline ka ole. Esimese võistluse kohta said ilusti hakkama ning küll aja jooksul tulevad suuremad kogemused! Kui 07.aprillil võistlema ei tule, siis tule vähemalt kaasa elama ja võta sõbrad ka kaasa!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2012 at 5:17 p.l. #177648vend vähk
Moderatormärts 8, 2012 at 5:34 p.l. #177643vend vähk
Moderatormärts 8, 2012 at 5:40 p.l. #177629vend vähk
Moderatormärts 8, 2012 at 5:53 p.l. #177615vend vähk
Moderatormärts 8, 2012 at 6:07 p.l. #177598RaulK
MemberEile tegin siis korraliku trenni, treenisin pmst kõiki lihaseid kuid peamiselt keskendusin rinnale ja biitsepsile. Täna juba valutavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üritan pühapäevaks laulu välja valida et see siis tundi tulles kaasa võtta.
märts 8, 2012 at 6:12 p.l. #177592vend vähk
ModeratorEile tegin siis korraliku trenni, treenisin pmst kõiki lihaseid kuid peamiselt keskendusin rinnale ja biitsepsile. Täna juba valutavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üritan pühapäevaks laulu välja valida et see siis tundi tulles kaasa võtta.
Väga hea! Ma loodan, et sa tänastest päevateemadest said palju ideesid, milline võiks olla võistluslugu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 11, 2012 at 8:47 e.l. #174971vend vähk
ModeratorTähelepanu! Täna, pühapäeval 11. märtsil kl 14:00 teeme bodypumpi ja pärast seda ka poseerimise ja pildistamise! Võimalusel olge kohal!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 11, 2012 at 10:10 e.l. #174908MikroToitaine
Memberbodypumpi ei tule aga poseerimises olen kohal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2012 at 2:54 p.l. #174523SoxBeIn
Membernii hea on SALA-trenni teha!
märts 11, 2012 at 3:09 p.l. #174500KristoR
MemberTäna siis tegin uut bodypumpi kava kaasa , tundus üpriski huvitad kuigi mõned harjutused nagu kükk ja rind tundusid kergemad ? Ei teagi ja noh lisaks võitsin ma ka siis täna endale workout shock’i särgi mis on mulle loomulikult hiilgama suur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga peale trenni tegin siis 3×8 kükke veel 70/75/80kg !!märts 11, 2012 at 3:29 p.l. #174419vend vähk
ModeratorTäna siis tegin uut bodypumpi kava kaasa , tundus üpriski huvitad kuigi mõned harjutused nagu kükk ja rind tundusid kergemad ? Ei teagi ja noh lisaks võitsin ma ka siis täna endale workout shock’i särgi mis on mulle loomulikult hiilgama suur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga peale trenni tegin siis 3×8 kükke veel 70/75/80kg !!Tubli, et võtsid sellest tunnist osa ning tõid emotsionaalsed mehed Pika ja Normani ka kaasa! Vorm on sul läinud paremaks ning loodetavasti lähevad kõik ettevalmistused sujuvalt! Muide, ka FAST kreatiini tuli meile just pakiga müügile 300 grammistes pottides.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2012 at 9:31 p.l. #174111vend vähk
Moderatornii hea on SALA-trenni teha!

Loodetavasti tuled kunagi kapi tagant välja ja hirmutad eesti rahvast
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 11, 2012 at 9:47 p.l. #174063vend vähk
ModeratorTäna oli siis tunnis koos 4 vägevat kulturisti- Norman ja Pikk, samuti hr Uppin ja Kristo. Paanen paar pilti ka üles tänastest tegemistest:
Kristo sain endale täna uue uhke särgi! Mehed tegid Normaniga 1 minuti jooksul kätekõverdusi ja Norman tegi 60 ja Kristo asus teda püüdma ning tegi 61 ning sai auhinnaks sellise uhke särgi! Usun, et Norman oleks ka tegelikult rohkem paugutanud.
Jõusaalis tegi Sandra salatrenni ja nuputas vaikselt, et kes on Ahti Jakson?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.