Kas sellise vaibakloppimise järgi on ka võimalik tõmmelda?
Vanematele kohtunikele oleks selline tümakas ilmselt täielik piin! Sellise tampimise järgi suudavad ilmselt ainult väga heas vormis kogenud sportlased midagi võimsamat ja loogilist ette näidata. Mina isiklikult ei valiks sellist lugu mitte iial!!!!
väga ulmeline võrdlus!! ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
sellise asja peale ikka annab tulla! ainult Imre suudab ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See oli näide elust enesest! Käisin siis teises klassis Tartu 1. keskkoolis, aga mida teie sellel ajal tegite?” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sander on siis selline mees, kes võiks kindlasti sellel kevadel võistelda, aga mees on ebakindel nagu neitsi ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja Imre, pane mind võistlustel -85kg kategooriasse. Alla ma ei hakka võtma ja mul võib probleeme tulla -85s püsimisega ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kristol tõesti ülakeha päris hästi arenenud! Jalad see-eest, poleks justkui trenni näinudki ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga küll need ka kasvavad! pead jalatrenni hakkama tõsisemalt võtma
Ma üritan kolmapäeval, hiljemalt neljapäeval trenni tulla, tundub et haigus taandub ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma üritan kolmapäeval, hiljemalt neljapäeval trenni tulla, tundub et haigus taandub ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuivad haigusega kokku nagu rosin, Kristo läheb selle ajaga nii härjaks, et ajab su minema
Kuivad haigusega kokku nagu rosin, Kristo läheb selle ajaga nii härjaks, et ajab su minema
Ega ma söömist pole ära unustanud, täna kaalusin hommikul 100,6kg kui õigesti mäletan ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>