FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 5, 2010 at 1:31 p.l. #247302
vend vähk
ModeratorImre – mis ajaks võib uut kava oodata ? ( Siis oskan oma trenne paremini jaotada )Selleks ajaks kui olen kõik 200 pilti ükshaaval läbi vaadanud ja ära formaatinud, erinevate päevade peale ära jaotanud, lasknud kunstnikul kujundada, isiklikult ükshaaval kõik harjutused välja trükkinud, lõpuks suurele paberile printinud ja lamineerinud… et nagu poole tunniga vist ei jõua. Proovin homseks valmis saada!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2010 at 5:59 p.l. #247347Gymmer
MemberTere kõigile huvilistele!Alustasime uut spordiaastat ja sellel aastal olen näinud juba umbes 10-t meie grupi spordisõpra. Siinkohal palve kõikidele Tartu grupi noortele-juunioritele: Kui võimalik, siis teeme järgmisel esmaspäeval(11.jaanuaril) kl 15:30 järjekordse poseerimistunni aeroobika saalis. Osad teie seast on päris hästi edasi arenenud, aga osad ei ole veel poseerimise algõpet läbinud. Vaatame vormi üle, teeme vigade parandused ja räägime järgmisest kolmest kuust. Võtan kalendri kaasa ja võimalusel püüame ka kokku leppida, millal kõigile sobiks märtsis lõuna-Eesti noorte ja juuniorite kulturismi ja fitnessivõistluse korraldamine. Märtsis peaks vist olema koolivaheaeg ja sellel ajal oleks päris hea ettevalmistusi teha ning koolivaheaeg lõpetada oma elu esimese võistlusega kus kõik saavad omavahel mõõtu võtta.
Ok, ma nüüd vaatan tänased pildid üles ja püüan lähipäevadel valmis teha uue treeningprogrammi.
Lõpetuseks üks pilt meie grupi kullafondist. Kes on pildil?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tean seda kutti , kuid nime ei tea
)jaanuar 5, 2010 at 7:32 p.l. #247367Rainerr
MemberOmaltpoolt pakun, et võibolla oleks ikka parem vaheaja alguses ära pidada. Siis küll rapsimist kohustuste vahel rohkem aga avaneb ka võimalus vaheajal maale loomi talitama sõita. Muidu ole terve vaheaeg linnas, et trenni saaks teha.
Ja pildil on Timm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT:
Samas jah, vaheajal ettevalmistamine oleks palju mugavam.
Aga eks grupis jõuame konsensusele.
jaanuar 6, 2010 at 10:11 p.l. #247669vend vähk
ModeratorTähelepanu!
Täna õhtul(06.jaanuar 2010) kl 18:30 ajal lisasin Fittest jõusaali seinale meie grupi jaoks uue edasijõudnute kava, kus lihasgrupid on jagatud 4 päeva peale. Selle 3 päevase kava võtsin maha kuna selle koormus läks liiga suureks ja mõni mees suutis selle järgi 4 tundi treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohtumiseni reedel kl 15:00!
jaanuar 23, 2010 at 10:19 e.l. #251614vend vähk
ModeratorTartu noorte ja juuniorite kulturismi ja fitnessi treeningrühma nimekiri ja muutused.
Niisiis, oleme treeninud ja harjutanud juba alates oktoobrist 2009 ning selle ajaga on toimunud ka mitmeid muutuseid selles grupis. Toon välja praeguse nimekirja ning Sellesse nimekirja enam uusi liikmeid ei lisandu.
1. Lauri S
2. Andre T
3. Rainer N
4. Kert U
5. Taavi T
6. Edmund P
7. Šamil A
8. Erkko I (Erkko hetkel kopsupõletikus ja loodan, et mees ravib ennast korralikult ning kevadel üllatab oma vormiga kõiki)
9. Siim V
10. Priit P
11. Karlis L
12. Kristen T
13. Tanel B
14. Steven L
15. Tauri K
16. Arno K (Kuu aja jooksul langetan otsuse, kas see mees jääb gruppi)
17. Risto R (juunior)
18. Taavi P (juunior)
19. Maikal (meeste kategoorias)
20. Sndra J (bodyfitness)
21. Diana G (bodyfitness)
Nimekirjast välja arvatud erinevatel põhjustel: Andri K, Hindrek L, Karl-Paul L, Kristiina R, Rainer V, Tambet Z
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Grupile meeldetuletus, et kaalumine toimub esmaspäeval, kl 15:30 ning pärast kaalumist kuulame üle teie valitud võistluslood ning kindlasti küsimused-vastused.
jaanuar 23, 2010 at 10:25 e.l. #251616Leraak
MemberMiks selliseid ettevõtmisi ei toimu Tallinnas või Haapsalus ?
jaanuar 23, 2010 at 11:04 e.l. #251623BRIKI
MemberMiks selliseid ettevõtmisi ei toimu Tallinnas või Haapsalus ?Sellised rühmad on olemas Tallinnas nii Revalis kui ka Spartas!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2010 at 11:10 e.l. #251624Djud
MemberEhk siis kehv promo?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2010 at 11:29 e.l. #251626Roio
MemberOT: See küsimus võibolla juba läbi käinud aga ma ei suutnud leida, äkki otsisin kehvasti. Aga millal uus noorte treeningrühm koostatakse ja kas üldse on plaanis?
Endal oli plaanis tulla juba sellesse rühma kuid jäin haigeks selleks ajaks ja olin üsna pikalt, ning viimase võimaluse kandideerimiseks magasin tagatipuks veel maha ka. Väga suure tõenäosusega tuleksin ma järgmisel korral.
jaanuar 23, 2010 at 12:05 p.l. #251627vend vähk
ModeratorOT: See küsimus võibolla juba läbi käinud aga ma ei suutnud leida, äkki otsisin kehvasti. Aga millal uus noorte treeningrühm koostatakse ja kas üldse on plaanis?Endal oli plaanis tulla juba sellesse rühma kuid jäin haigeks selleks ajaks ja olin üsna pikalt, ning viimase võimaluse kandideerimiseks magasin tagatipuks veel maha ka. Väga suure tõenäosusega tuleksin ma järgmisel korral.
Tere!
Suure tõenäosusega tehakse uus grupp sügisel kui saadakse kokkuleppele spordiklubi juhatusega ning samuti toetust linnalt ning alaliidult. Suvel selgub, kas ja millal uus grupp tegutsema hakkab.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2010 at 4:16 p.l. #251653Erkko
MemberSuvel selgub, kui hea vana grupp rannas välja näeb. Kui näeme head välja, siis tehakse ehk isegi uus grupp
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2010 at 10:07 e.l. #251747Sarge
MemberPalju minuti jooksul kätekõverdusi ja lõuatõmbeid tegema peab ?
jaanuar 24, 2010 at 1:45 p.l. #251799Erkko
MemberKui ma õigesti mäletan, siis Imre vaatas ikka rohkem raami.
Lisaks tulevad füüsilised katsed: lõuatõmbed 1 minuti jooksul ja kätekõverdused 1 minuti jooksul. Tähelepanu! Ärge kartke füüsilist testi! Te ei pea tegema 50 lõuatõmmet ja 200 kätekõverdust. Oluline on tahe asjaga tegeleda ning proportsioonid. Piisab kui keha on normaalmõõdus ja normaalkaalus ning mees ainult kangi küljes ei ripu(kui sedagi) ning suudab mõned korradki oma kehakaalu toenglamangust üles lükata.jaanuar 24, 2010 at 2:54 p.l. #251809vend vähk
ModeratorKui ma õigesti mäletan, siis Imre vaatas ikka rohkem raami.Jah, raam on oluline, aga mitte määrav, sest näiteks 15-16 aastased võivad ju väga lühikese ajaga küll pikkust, küll laiust visata mehe moodi.
jaanuar 24, 2010 at 4:36 p.l. #251821JamesC
MemberJah, raam on oluline, aga mitte määrav, sest näiteks 15-16 aastased võivad ju väga lühikese ajaga küll pikkust, küll laiust visata mehe moodi.Selles osas on täitsa õigus Imrel, ehk siis puberteedi eas muutuvad poisid kõvasti!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.