FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
veebruar 9, 2012 at 7:29 p.l. #220039
vend vähk
ModeratorNormal biit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ole hea mees ja lae need pildid endale siit alla, sest ma ei hakka neid eraldi orkutisse tõstma.
veebruar 9, 2012 at 7:46 p.l. #219992Sarge
MemberPõhimõtteliselt tuleb selle aasta võistlustel Team KIIVIKAS vs Planet-Sport
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.veebruar 9, 2012 at 7:57 p.l. #219957aikido
MemberOle hea mees ja lae need pildid endale siit alla, sest ma ei hakka neid eraldi orkutisse tõstma.
Ammu juba arvutis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2012 at 8:40 p.l. #219923vend vähk
ModeratorPõhimõtteliselt tuleb selle aasta võistlustel Team KIIVIKAS vs Planet-Sport
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kindlasti ei maksa unustada Sparta vägilasi. Kui nad on vaikselt kuskil peidus, siis see ei tähenda, et nad looma moodi trenni ei tee!
veebruar 9, 2012 at 8:53 p.l. #219872vAleksei
MemberHead pildid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ise olin täna trennis umbes 17.45-20.00, teen nüüd natuke aeroobset ka lõppu, et väga pekiseks ei läheks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Rinnalt surumine 5×5 kava, tagasihoidlikud raskused: 70kg,75kg,82,5kg,87,5kg,92,5kg.
Siis tegin positiivset surumist kangiga 4×8, kõik 82,5kg.
Seejärel rinna venitus plokkide vahel, 3×9, 60 (kg ?)
Edasi tuli trapets kangiga, teen seda kükipuuris alati, seekord 4×14 ja 160kg.
Prantsuse surumine, 4×9-10, 45,5kg
Siis 4×9-10 triitseps plokil kahe käega, 100 (kg ?)+2kg hantel.
Lõpetuseks nagu ikka kõhtu, seekord tegin jalgade tõsteid ette.
veebruar 9, 2012 at 9:38 p.l. #219790KristoR
MemberIse siis käisin kah saalis . Treenisin rinda ja biitsepsit. Kahjuks ei saanud postiivselt hantlitega lennata , sest vasak õlg teeb miskipärast valu : o .. = (
Aga iga nädalaga ikka raskused üha suurenevad !
veebruar 9, 2012 at 10:13 p.l. #219772vAleksei
MemberIse siis käisin kah saalis . Treenisin rinda ja biitsepsit. Kahjuks ei saanud postiivselt hantlitega lennata , sest vasak õlg teeb miskipärast valu : o .. = (
Aga iga nädalaga ikka raskused üha suurenevad !
Ma ju räägin, et kui õla süvalihaseid ei tee, siis varsti rebestad üldse ära, kui raskus koguaeg kasvab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
veebruar 9, 2012 at 10:21 p.l. #219759KristoR
MemberAleksei sa pead mulle näitama kunagi neid imeharjutusi !
veebruar 10, 2012 at 8:02 e.l. #219508xajez
MemberSüvalihaste tegemise all mõtled lihtsalt mingi tavaharjutusi ? (ilmaraskusteta)
veebruar 10, 2012 at 8:09 e.l. #219506vAleksei
MemberSüvalihaste tegemise all mõtled lihtsalt mingi tavaharjutusi ? (ilmaraskusteta)
Kerge raskusega, kerge hantel või plokil ilma raskuseta nt, võid youtube’sse kirjutada midagi nt. shoulder core muscles või rotator cuff exercises. Mina teen tavaliselt enne rinna või õlatrenni nt, enne selga plokil ka. Lisaks teen veel alaselja süvalihastele harjutusi kohe trenni alguses, samuti youtube’s nt lower back core muscle exercises vms.
veebruar 10, 2012 at 8:39 e.l. #219492xajez
Memberjep tean seda, teen ise ka kerge hantliga või lindiga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2012 at 1:10 p.l. #219220vend vähk
ModeratorKerge raskusega, kerge hantel või plokil ilma raskuseta nt, võid youtube’sse kirjutada midagi nt. shoulder core muscles või rotator cuff exercises. Mina teen tavaliselt enne rinna või õlatrenni nt, enne selga plokil ka. Lisaks teen veel alaselja süvalihastele harjutusi kohe trenni alguses, samuti youtube’s nt lower back core muscle exercises vms.
Eks need soojendused ja venitused on väga individuaalsed. Olen näinud 20 aastat tagasi mehi, kes tulid külmalt saali ja hakkasid kohe maxi paugutama ning 2 tundi andsid tuld ja siis järsku läksid minema ja ei olnud neil häda midagi ei siis ega praegu. Arusaadav, et nendel oli sellel ajal ka testsugune krunt all- raske lapsepõlv, vene sõjavägi jne. Kui tunnete, et ei saa ühte või teist harjutust mingil põhjusel teha, siis kindlasti rohkem soojendusi-venitusi. Kui kuidagi ei saa, siis peaks treeningkava üle vaatama ja vajadusel tegema mõned muudatused.
veebruar 10, 2012 at 3:34 p.l. #218762SoxBeIn
MemberEks need soojendused ja venitused on väga individuaalsed. Olen näinud 20 aastat tagasi mehi, kes tulid külmalt saali ja hakkasid kohe maxi paugutama ning 2 tundi andsid tuld ja siis järsku läksid minema ja ei olnud neil häda midagi ei siis ega praegu. Arusaadav, et nendel oli sellel ajal ka testsugune krunt all- raske lapsepõlv, vene sõjavägi jne. Kui tunnete, et ei saa ühte või teist harjutust mingil põhjusel teha, siis kindlasti rohkem soojendusi-venitusi. Kui kuidagi ei saa, siis peaks treeningkava üle vaatama ja vajadusel tegema mõned muudatused.
Minuga sama! Ei pea mingeid soojendusi tegema!
veebruar 10, 2012 at 3:56 p.l. #218751Realxone
MemberIse teen soojenduseks 5 minutit stepperil/rattal ning siis raskuste juurde. Esimene seeria kergelt soojaks ning edasi juba täiskäik sisse!
veebruar 10, 2012 at 4:35 p.l. #218747vend vähk
ModeratorIse teen soojenduseks 5 minutit stepperil/rattal ning siis raskuste juurde. Esimene seeria kergelt soojaks ning edasi juba täiskäik sisse!
Oleme ausad- ega muinaskangelane Lehola Lembitu ka enne saksa rüütlitega taplusesse minekut mingit erilist sooja ei teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.