FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 30, 2012 at 5:04 p.l. #235436
vend vähk
ModeratorImre valetab, tegelt istus ta nurgas ji õlut ja karjus meie peale

Ja-jah, suitsetasin ka!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 30, 2012 at 5:16 p.l. #235417Kristjan-Johannes Konsap
MemberKiidan loovalikuid.
Esimene harjutus oli must nagu neegrimehe unenägu. Teine oli ülihumoorikas: meenutas vahvat rätsepat, kes seitse kärbest ühe hoobiga tappis. Kolmas harjutus oli enam-vähem. Amplituut võiks parem olla, samas kehaga palju ei aidanud.
jaanuar 30, 2012 at 5:22 p.l. #235385SanderG
MemberTere!
Räägiks paari sõnaga oma tegemistest. Sai siis selle nädala söögivarud ostetud ning päris korralik hunnik tuli. Eks see liha panebki kasvama ning samuti ka motivatsioon. Ütleks ka, et jätsin uuest aastast alkoholi joomise maha. Sama tegi ka Kristo. Varem sai võetud ikka kaks korda nädalas. Kuid nüüd juba pole kuu aega midagi joonud ning võib öelda, et enesetunne on kõvasti parem ning ka saavutused on paremaks läinud. See on muidugi motiveerinud kõvasti. Sama on ka Kristol. Vorm on ikka kõvasti paremaks läinud. Ega see alkohol teeb suhteliselt palju paha organismis. Ning peale selliseid tulemusi väga alkohol ei tõmbagi. Trenni poolest pole erilist midagi rääkida. Varsti tuleb kava vahetus ning peaks jälle huvitavaks asi muutuma. Trenne suht palju ning varsti võistlustel näeb, kuidas trenn ennast ära õigustanud on. Varem oli 2 aastat tagasi Tõstmises tulemus 88+98, millega tulin Eesti teiseks noortes. Nüüd sai trennis tehtud 95+105, kuid treener ei lubanud üles poole minna esimesel treeningul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga tahaks teha muidugi 100+115, mis oleks suhteliselt hea tulemus, kui paus oli 2 aastat. Ning lõpuks väikesed pildid meie köögi olukorras.
Liha on siis 5kg ning kalkuni oma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
jaanuar 30, 2012 at 5:27 p.l. #235360Kristjan-Johannes Konsap
MemberSeda veel, et tore, et te kõik noored trenni teete ja ma ei ütle ühtegi paha sõna selle kohta, kui mees alles algaja ja seetõttu ka väga muljetavaldava massiga pole. Küll aga peaks eesmärgiks olema kaalu suurendada ja trenn trennilt jõunäitajaid kasvatada. Sentimeetrite kasv võib olla raskemini märgatav, aga iga trenn harjutuse peale kasvõi 1 kordus rohkem teha on selge eesmärk. On ka endal ette tulnud perioode, kus omastarust olen kõva trennimees, aga tegelikkuses on tegu seisakuga. Kuna jõud on lihasmassiga seotud, siis kui ei suurene jõud(puhta tehnikaga), ei kasva ka lihasmass.
jaanuar 30, 2012 at 5:33 p.l. #235354SoxBeIn
MemberTeen alelksei rexid üle! Peale 2000 kõhu see on segane!
Võistlus peab ka saalis olema muidu ei kasva! Aga õlamasinal 100kg 6 korrda, traps 200kg 5korrda)teeks veel aga kinni ei jõua enam hoida), 140kg 1 korrd rinnalt ja nii edasi!Natike Ego siis kah!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 30, 2012 at 6:02 p.l. #235332vend vähk
Moderatorjaanuar 30, 2012 at 6:04 p.l. #235324vend vähk
ModeratorTeen alelksei rexid üle! Peale 2000 kõhu see on segane!
Võistlus peab ka saalis olema muidu ei kasva! Aga õlamasinal 100kg 6 korrda, traps 200kg 5korrda)teeks veel aga kinni ei jõua enam hoida), 140kg 1 korrd rinnalt ja nii edasi!Natike Ego siis kah!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hr Raud ka paugutab päris viisakate raskustega. Kindlasti loodame selle mehe vormi ka varsti üle vaadata!
jaanuar 30, 2012 at 6:07 p.l. #235288vend vähk
ModeratorTere!
Räägiks paari sõnaga oma tegemistest. Sai siis selle nädala söögivarud ostetud ning päris korralik hunnik tuli. Eks see liha panebki kasvama ning samuti ka motivatsioon. Ütleks ka, et jätsin uuest aastast alkoholi joomise maha. Sama tegi ka Kristo. Varem sai võetud ikka kaks korda nädalas. Kuid nüüd juba pole kuu aega midagi joonud ning võib öelda, et enesetunne on kõvasti parem ning ka saavutused on paremaks läinud. See on muidugi motiveerinud kõvasti. Sama on ka Kristol. Vorm on ikka kõvasti paremaks läinud. Ega see alkohol teeb suhteliselt palju paha organismis. Ning peale selliseid tulemusi väga alkohol ei tõmbagi. Trenni poolest pole erilist midagi rääkida. Varsti tuleb kava vahetus ning peaks jälle huvitavaks asi muutuma. Trenne suht palju ning varsti võistlustel näeb, kuidas trenn ennast ära õigustanud on. Varem oli 2 aastat tagasi Tõstmises tulemus 88+98, millega tulin Eesti teiseks noortes. Nüüd sai trennis tehtud 95+105, kuid treener ei lubanud üles poole minna esimesel treeningul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga tahaks teha muidugi 100+115, mis oleks suhteliselt hea tulemus, kui paus oli 2 aastat. Ning lõpuks väikesed pildid meie köögi olukorras.
Liha on siis 5kg ning kalkuni oma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

No ehk pudeneb sellest rikkalikust lauast Kasupoeg Kristole ka midagi muud peale herneste.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas mulle tundub või tõesti hoiate toidulisandeid aknalaual. Olge head, pange lisandid mingisse viludamasse ja kuivemasse kohta! jaanuar 30, 2012 at 6:12 p.l. #235235vend vähk
ModeratorÕhtune tagasiside trenni kohta, minu esimene rühmatreening elus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eile õhtul ja täna hommikul tundus asi selline kahtlane, et trenn nagu trenn ikka ja ise ka ei osand muidugi raskusi valida jne. Aga päeva peale hakkas tunda andma, hakkas tekkima selline magus lihasvalu, see mis teeb trenni minu jaoks nauditavaks, just nimelt see mõnus lihasvalu peale trenni. Muidu oleks tunne nagu poleks midagi teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ehk siis valutama mõnusalt hakkas kogu ihu, biitseps, triitseps, kõhu ülemine osa, tuhar ja reis(kuigi mõnda lihasgruppi sai tehtud lausa naeruväärsete raskustega). Mõnus magus Lihasvalu. Treener oli ka ülilahe ja igati tasemel ja õlut ei joonudki:D Ega ka karjunud, vähemalt minu peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ise lasin küll 2 õlut õhtul ära saunas. Igatahes oli väga tore ja hakkaks rõõmuga edaspidigi neilt treeningutelt osa võtma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rõõm kuulda, et valusaks läheb! Mõnes programmis on nii julmad väljaasted, et osadel on järgmistel päevadel kakamisega probleeme- urrukas on suure trenniga sellist vatti saanud nagu homoclubi sünnipäevakingitus. Hetkel ei oska öelda, kas saame hakata igal pühapäeval samasugust tundi kordama.
jaanuar 30, 2012 at 6:15 p.l. #235201SoxBeIn
Memberhr Raud ka paugutab päris viisakate raskustega. Kindlasti loodame selle mehe vormi ka varsti üle vaadata!
jaanuar 30, 2012 at 6:16 p.l. #235196vend vähk
ModeratorSeda veel, et tore, et te kõik noored trenni teete ja ma ei ütle ühtegi paha sõna selle kohta, kui mees alles algaja ja seetõttu ka väga muljetavaldava massiga pole. Küll aga peaks eesmärgiks olema kaalu suurendada ja trenn trennilt jõunäitajaid kasvatada. Sentimeetrite kasv võib olla raskemini märgatav, aga iga trenn harjutuse peale kasvõi 1 kordus rohkem teha on selge eesmärk. On ka endal ette tulnud perioode, kus omastarust olen kõva trennimees, aga tegelikkuses on tegu seisakuga. Kuna jõud on lihasmassiga seotud, siis kui ei suurene jõud(puhta tehnikaga), ei kasva ka lihasmass.
Mees oskab kohe ilusti öelda! Kohe näha- kaitseväelane!
jaanuar 30, 2012 at 6:16 p.l. #235167KristoR
MemberKuule ei ole hullu me siis Sandriga jagame ikka asjad vennalikult pooleks
Ja ma vaatasin siis poseerimispilet kah . Ikka l2ksid paljud asjad m66da aga noh areng on ikka olnud kyll
Selg tundub juba suht okei isegi
jaanuar 30, 2012 at 6:17 p.l. #235157vend vähk
ModeratorKolmapäeval olen Õhtupoole trennis!
Mina olen ka kl 18:30-19:00 saalis fotokaga nagu operaator Kõps seeneriigis!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 30, 2012 at 6:18 p.l. #235148aikido
Memberjaanuar 30, 2012 at 6:19 p.l. #235142vend vähk
ModeratorKuule ei ole hullu me siis Sandriga jagame ikka asjad vennalikult pooleks
Ja ma vaatasin siis poseerimispilet kah . Ikka l2ksid paljud asjad m66da aga noh areng on ikka olnud kyll
Selg tundub juba suht okei isegi 
Tõesti kõik mehed on tublid olnud! Poseerimist ei saagi ühe nädalaga selgeks- seda õpitakse ja lihvitakse kogu elu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.