FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 26, 2012 at 6:25 e.l. #241245
aikido
MemberNo, kolm harjutust on küll liig.
Täpselt paras, või no mullle igatahes on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 26, 2012 at 6:41 e.l. #241211jrx
MemberNeed hantli tõmmete hiigelraskusega veerandkordused tunduvad viimasel ajal jõusaalis mingi moevärk olevat, päris mitmes kohas olen näinud neid. Päris tõsiselt küsin, et kas seal on mingi tõsine point ka sees, sest neid kipuvad tegema ikka just kogenumad käijad, mitte mingid esmakülastajad, kellel nagu “vaadake kui suure hantli ma võtan!” point oleks?
Kuigi Vend Vähi selletemaatilist postitust Aleksei kohta vaadates võiks ka ju nagu vastupidi arvata:)
jaanuar 26, 2012 at 12:54 p.l. #240496SoxBeIn
MemberJa.Poisid teevad tööd suure hooga. Pole midagi tuleb järgi jõuda!
jaanuar 26, 2012 at 1:02 p.l. #240475vAleksei
MemberNeed hantli tõmmete hiigelraskusega veerandkordused tunduvad viimasel ajal jõusaalis mingi moevärk olevat, päris mitmes kohas olen näinud neid. Päris tõsiselt küsin, et kas seal on mingi tõsine point ka sees, sest neid kipuvad tegema ikka just kogenumad käijad, mitte mingid esmakülastajad, kellel nagu “vaadake kui suure hantli ma võtan!” point oleks?
Kuigi Vend Vähi selletemaatilist postitust Aleksei kohta vaadates võiks ka ju nagu vastupidi arvata:)
No seda ära karda, et ma veerandkorduseid teen, täisamplituud ikka, siis kui Vähk pildistas, siis tegin spetsiaalselt aeglasemalt ka, et jääks paremini pildile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ( 5×10 muidu tegin)jaanuar 26, 2012 at 1:03 p.l. #240465vend vähk
ModeratorJa.Poisid teevad tööd suure hooga. Pole midagi tuleb järgi jõuda!
Õige suhtumine! Tugev konkurents viib edasi! Kui kõik mehed 20 kiloga selga teeksid, siis oleks ju konnatiigi kõige kõvem mees see, kes teeb 25-kiloga. Praegu teeb Aleksei 60-kilose hantliga ning kindlasti hr Raud püüab lähitulevikus suurema raskusega ette rebida. Siis kui vanade pässide ja kulturismistaaridena juba 110-kilost hantlit kangutate, võite koos meenutada, kuidas alustatud sai pisikeste hantlitega
jaanuar 26, 2012 at 1:07 p.l. #240449vend vähk
ModeratorNeed hantli tõmmete hiigelraskusega veerandkordused tunduvad viimasel ajal jõusaalis mingi moevärk olevat, päris mitmes kohas olen näinud neid. Päris tõsiselt küsin, et kas seal on mingi tõsine point ka sees, sest neid kipuvad tegema ikka just kogenumad käijad, mitte mingid esmakülastajad, kellel nagu “vaadake kui suure hantli ma võtan!” point oleks?
Ma ise teen seda harjutust natuke teise tehnikaga ning ette tõmbe alguses kiigutan hantlit enne umbes 20 cm ette poole, et seljale saaks pikema ja sügavama koormuse. Lisaks sellistele tõmmetele on mul tavaliselt ka pull-over, mis veab selga veel paremini.
Mis puudutab moodi, siis Aleksei ongi paljude arvates moekas kutt!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 26, 2012 at 1:09 p.l. #240431vend vähk
ModeratorNo, kolm harjutust on küll liig.
Eks need õlaharjutused on väga individuaalsed. Kui ma 1998-1999 USA-s treenisin, siis oli seal jõmme, kes tegid nädalas ainult 2 harjutust ja õlad olid nagu korvpallid! Samas oli mehemürakaid, kes andsid õlgadele suurte raskustega iga päev tuld ja…õlad olid samuti võimsad
jaanuar 26, 2012 at 1:11 p.l. #240419vend vähk
ModeratorKorralikud pildid said ma vaatan , Aleksei sai ka korralikult s2rada ikka ma vaatan
Oleks tahtnud ise kah tulla kuid pidin trenni varem 2ra tegema t66 t6ttu ; /Püüa järgmisel nädalal kolmapäeval kohal olla ja saab sinust ka sellise pildiseeria jõusaalitreeningutest. Kui kolmapäeval ei saa sellisel kellaajal tulla, siis mõtleme midagi muud välja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 26, 2012 at 1:28 p.l. #240265KristoR
MemberT2na kl6psutasin siis paar pilti ja m6tlesin r66mu jagada !

jaanuar 26, 2012 at 1:29 p.l. #240262KristoR
MemberPildistajaks siis Sander ja kaal kuskil 68kg ymber ! ( Pildid on eelmise lehekylje l6pus ! )
jaanuar 26, 2012 at 2:49 p.l. #240170vend vähk
ModeratorT2na kl6psutasin siis paar pilti ja m6tlesin r66mu jagada !

Selg on läinud laiemaks ning käed jämedamaks, aga püüdke see tuba ka ära koristada. Praegu on nagu kodutute parmude varjupaik.
jaanuar 26, 2012 at 2:51 p.l. #240163vend vähk
ModeratorPildistajaks siis Sander ja kaal kuskil 68kg ymber ! ( Pildid on eelmise lehekylje l6pus ! )
Sander on omandanud juba staarfotograafi staatuse! Varsti läheb kixpox saatesse staarjuuksuritega võitlema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 26, 2012 at 3:16 p.l. #240117RaulK
MemberEile tegin siis hilise jalatrenni. Kükis tuli isiklik rekord, järgmine trenn suurendan raskust veelgi, sest tundsin, et jäi veel üpris suur varu. Jalad on täna natuke kanged, võimalik et homme on veel hullem.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 26, 2012 at 3:20 p.l. #240107vend vähk
ModeratorEile tegin siis hilise jalatrenni. Kükis tuli isiklik rekord, järgmine trenn suurendan raskust veelgi, sest tundsin, et jäi veel üpris suur varu. Jalad on täna natuke kanged, võimalik et homme on veel hullem.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus nüüd paugutab! Iga päev uus rekord!
jaanuar 26, 2012 at 5:53 p.l. #239887KristoR
MemberEga meie varjupaik nyyd nii hull ka ei ole
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.