FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
- This topic has 3,712 replies, 135 voices, and was last updated 7 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
august 24, 2009 at 11:36 e.l. #18116
Kristjan-Johannes Konsap
MemberFITLIFE Tartu noorte grupp
Septembris 2009 käivitasime konkursi 15-23 aastaste noortele Kulturismi ja Fitnessi õpetuse õpilaste leidmiseks, kes hakkasid treener Imre Vähi juhendamisel treenima 28 euro eest kuus kulturismi ja fitnessi võistlusteks. Kui sa tead, kes oleks sellest huvitatud, siis saatku oma andmed vendv@hot.ee
Imre Vähi: Eesti meister klassikalises kulturismis 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010,2011,2013. Absoluutne Põhjamaade meister 2010 ja 2013, Euroopa meistrivõistluste 3. koht 2005, 2010, Maailma meistrivõistluste 3. koht 2010Tänaseks päevaks on sellest grupist võistluslaval käinud juba üle 95 noort sportlast!
Tegemist siis projektiga, kus noored kulturismi- ja fitnessihuvilised saaksid treenida kogenud juhendaja käe all ühises grupis. Parematel võimalus FitLife Tartu Spordiklubi esindada võistlustel.
Tartus treenivad hetkel sellised maailmakuulsad nimed nagu Imre “Vendvähk” Vähi ja Ivo Pärle.
Peale selle veel paljud noored Eesti kulturismi tulevikulootused.
Lõuna-Eesti Lahtised Karikavõistlused 2010 Tartus. Kõik võistlesid esimest korda elus!august 24, 2009 at 2:16 p.l. #215199Ott Kiivikas
MemberTubli töö Tartu mehed!
Uus hooaeg alagab ka Reval – Spordis ja panen lähipäevil välja ka samasuguse noortrühma info Tallinna kohta. Ehk hakkab siis järelkasvu ka tulema.
“>august 24, 2009 at 3:29 p.l. #215217LB
MemberTallinnas oleks tuus, aga võiks kuskil nurgataga olla, et ei peaks üüratuid spordisaali makse maksma
“>august 24, 2009 at 4:00 p.l. #215221oks
MemberHuvitav,huvitav.
Eks tuleb aasta aega kõvasti trenni teha ning süüa ( kaal maru pisike ) ning
loodetavasti ka tulevastel aastatel selliseid treeningrühmi korraldatakse.
“>august 24, 2009 at 4:21 p.l. #215224Anonüümne
GuestTundub huvitav , kuna võib oodata rohkem infot selle kohta ?
“>august 24, 2009 at 4:28 p.l. #2152264Qlimax
MemberMis kriteeriumide põhjal valitakse konkursi võitjad ? Ega ometi mitte kulturismivõistlustel kasutatavate hindamissüsteemide järgi ?
august 24, 2009 at 4:51 p.l. #215232Kristjan-Johannes Konsap
MemberTundub huvitav , kuna võib oodata rohkem infot selle kohta ?
“>Homme pidavat olema Fittestis koosolek, kus kõik punktid läbi võetakse. Edasine info lubati üles panna koduleheküljele.
Mis kriteeriumide põhjal valitakse konkursi võitjad ? Ega ometi mitte kulturismivõistlustel kasutatavate hindamissüsteemide järgi ?Ma ei usu, et treeningrühma pääsemiseks peab juba valmis kulturist olema. Oleneb muidugi huviliste hulgast, kas kohti treeningrühmas peab hakkama piirama. Eks ajapikku jäävad rühma ikka need, kellel piisavalt püsivust ja soovi alaga tõsiselt tegeleda.
august 24, 2009 at 6:19 p.l. #2152554Qlimax
MemberHomme pidavat olema Fittestis koosolek, kus kõik punktid läbi võetakse. Edasine info lubati üles panna koduleheküljele.Ma ei usu, et treeningrühma pääsemiseks peab juba valmis kulturist olema. Oleneb muidugi huviliste hulgast, kas kohti treeningrühmas peab hakkama piirama. Eks ajapikku jäävad rühma ikka need, kellel piisavalt püsivust ja soovi alaga tõsiselt tegeleda.
Et siis mina ka ?
“>august 24, 2009 at 6:27 p.l. #215259Kristjan-Johannes Konsap
MemberEt siis mina ka ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui huvi on, siis saada meil eelpoolnimetatud(Vendvähi) aadressile ja küsi lisainfot.
Minu arust tegu igati tänu väärt algatusega, seepärast ei suutnud seda ka kauem vaka all hoida.
“>august 24, 2009 at 6:54 p.l. #215264JamesC
MemberMaq uudasi tuud asja jupa pikemat aigu, kavvva uudatud kaunike. maq ise ei saa kudagi tuust asjast osa võtt. tuuga om nüüd niimudu, et, ma saatse oma sõbrad, teile, pandse kundimuuturid tüüle, ja panid võromaalt ajama tartumaile…
august 24, 2009 at 6:57 p.l. #215266Anonüümne
GuestMaq uudasi tuud asja jupa pikemat aigu, kavvva uudatud kaunike. maq ise ei saa kudagi tuust asjast osa võtt. tuuga om nüüd niimudu, et, ma saatse oma sõbrad, teile, pandse kundimuuturid tüüle, ja panid võromaalt ajama tartumaile…?
“>august 24, 2009 at 7:16 p.l. #215271navigaator
MemberMaq uudasi tuud asja jupa pikemat aigu, kavvva uudatud kaunike. maq ise ei saa kudagi tuust asjast osa võtt. tuuga om nüüd niimudu, et, ma saatse oma sõbrad, teile, pandse kundimuuturid tüüle, ja panid võromaalt ajama tartumaile…umbe hää
august 24, 2009 at 7:17 p.l. #215272JamesC
Member?
“>sa vist pole eestlane!!
august 25, 2009 at 7:52 e.l. #215341vend vähk
ModeratorTere kõigile!
Jah, see idee on olnud juba mitu aastat ja nüüd tänu Fittest Tartu spordiklubi asjalikule juhatusele teeme selle projekti lõpuks ära! Tänase päeva jooksul pannakse paika täpne ajakava ning sisseastumiskatseteks vajalikud normatiivid. Juba eile tuli Fitshopi poes Eesti koondise meeste vahel jutuks, et kulturismiga tegelemiseks on vaja ka teatavaid eelduseid. Loogiline, et kui tuleb 180 cm noormees ja kaalub alla 60 kg, siis selliste luukeredega võib kuluda aastaid, et nad normaalinimese mõõtu saaksid, suur lihasmass jääks ilmselt ainult unistuseks. Noored mehed võiksid olla ikka normaalmõõtudes. Ainult tahtest ei piisa, kui ei ole eelduseid. Üks oluline moment veel: plaanis on teha kevadel Tartus lõuna-Eesti karikavõistlused noorte ja juuniorite kulturismis suurema huvi korral 4 erinevas kaalukategoorias. See oleks heaks motivatsiooniks lõuna-Eesti maakondade noortele ning alles nende võistluste parimad saaksid võimaluse võistelda 2010 Eesti Karikavõistlustel. Loomulikult toimuvad lisaks treeningutele ka võistlusvideode vaatamised, poseerimisõpetused, toitumis- ja treeningkavade väljatöötamised alguses grupis ja hiljem juba personaalselt. Samuti iga kuu pildistamised hetkevormist ning isiklike rekordite parandamise võistlused, mille tulemustest tehakse ülevaade ka fitness.ee portaalis.
Jälgige reklaami!
Tänaseks on minu postkasti jõudnud juba avaldusi selle projektiga liitumiseks ning kellel asja vastu huvi, siis kirjutage kas fittest Tartu postkasti või minu isiklikule aadressile: vendv@hot.ee
august 25, 2009 at 8:44 e.l. #215347taliindrek
MemberTere kõigile!Jah, see idee on olnud juba mitu aastat ja nüüd tänu Fittest Tartu spordiklubi asjalikule juhatusele teeme selle projekti lõpuks ära! Tänase päeva jooksul pannakse paika täpne ajakava ning sisseastumiskatseteks vajalikud normatiivid. Juba eile tuli Fitshopi poes Eesti koondise meeste vahel jutuks, et kulturismiga tegelemiseks on vaja ka teatavaid eelduseid. Loogiline, et kui tuleb 180 cm noormees ja kaalub alla 60 kg, siis selliste luukeredega võib kuluda aastaid, et nad normaalinimese mõõtu saaksid, suur lihasmass jääks ilmselt ainult unistuseks. Noored mehed võiksid olla ikka normaalmõõtudes. Ainult tahtest ei piisa, kui ei ole eelduseid. Üks oluline moment veel: plaanis on teha kevadel Tartus lõuna-Eesti karikavõistlused noorte ja juuniorite kulturismis suurema huvi korral 4 erinevas kaalukategoorias. See oleks heaks motivatsiooniks lõuna-Eesti maakondade noortele ning alles nende võistluste parimad saaksid võimaluse võistelda 2010 Eesti Karikavõistlustel. Loomulikult toimuvad lisaks treeningutele ka võistlusvideode vaatamised, poseerimisõpetused, toitumis- ja treeningkavade väljatöötamised alguses grupis ja hiljem juba personaalselt. Samuti iga kuu pildistamised hetkevormist ning isiklike rekordite parandamise võistlused, mille tulemustest tehakse ülevaade ka fitness.ee portaalis.
Jälgige reklaami!
Tänaseks on minu postkasti jõudnud juba avaldusi selle projektiga liitumiseks ning kellel asja vastu huvi, siis kirjutage kas fittest Tartu postkasti või minu isiklikule aadressile: vendv@hot.ee
Tõsiselt kahju, et ma Tartus ei ela. Nüüd veel 1. Sept. Kooli minnes, jääb Tartu veel kaugemaks. Väga kahju.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.