Eino milline mees ikka tahaks, et naisel “suurem” on

“> Sellest ka “ei meeldi”.
Minu arvates on pildil üsna kena daam. Samas võib ka palju lopsakam naine kena olla. Väga piiratud vaated on siin mõnel.
PS. Ja ANOREKTIK, ANOREKTIK on see sõna! Õpi kirjutama või ära kasuta nii keerukaid väljendeid.
Kas sul on paha tuju või mis? Nii palju kui on inimesi, nii palju on ka vaateid elule! Kas pole?
Ja mis vahet, kas anoreksik v anorektik aru ma ei saa – tähenärija!
Estlased olgem sallivamad, üldiselt on mul ikka suva küll sellest, kui kellelgi topi vahelt pekk välja vupsab, ega ei saagi kõik ühes mõõdus olla, kui ta ise rahul on ja õnnelik, siis on kõik ok! minu meelest on just lahe kui ka kobedamad naised on trendikalt riides ja käituvad vabalt ja ei põe oma voltide pärast. miks nad peaksid käima mingi kartulikott seljas?
Kuna reisin palju, siis nt selline hea tunne on mul külastada jõusaale läänes, seal on igasugust rahvast sõbralikult koos paksud, peenikesed, musklimäed – kõik teretavad, naeratavad, abistavad teineteist jne. Meil nohiseb igaüks omaette, surmtõsine ilme näos, mega palju ikka kritiseeritakse teisi. Tänu sellele kriitikale olemegi vist sellised tigedad siin Eestis.