FitGirl 2006
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » FitGirl 2006
- This topic has 48 replies, 33 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
TANK.
-
AutorPostitused
-
märts 30, 2006 at 12:13 p.l. #77999
crawe
MemberMinu Sõbranna, kes havasti ütleb saab vastu pead
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2006 at 12:25 p.l. #78006tilulilu
Membertahaks rohkem pilte näha….
üritusest.
a võibolla ka pekihunnikutest ja anoreksikutest
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2006 at 12:31 p.l. #78002muc
MemberSõna on ANOREKTIK. Kui lugeda, siis päris paljud eksivad. Lihtsalt väike parandus.
märts 30, 2006 at 12:35 p.l. #78008theONE1
Membera võibolla ka pekihunnikutest ja anoreksikutest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis oled valel saidil!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2006 at 12:43 p.l. #78009tilulilu
Memberõige jah- ANOREKTIK
märts 30, 2006 at 5:57 p.l. #78066Arnold
Memberaprill 20, 2006 at 10:36 e.l. #80821Annika Pärtel
MemberOsa vist lihtsalt on kadedad nii heas vormis neidude peale….No tõesti- kes kus siin näeb jälgi anoreksiast? Tulge mõistusele, te ei tea, millest räägite…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2006 at 10:59 e.l. #80824Undionu
MemberVõitja ja ka ülejäänud osalejad minu arvates naiseilu tipp (mõtlen selle all fitnessiharrastajaid).
See jutt, et naisel peab olema, mida katsuda- see on ju täielik jama! Kui midagi mudida tahad, siis sõtku leivataigent, naine peab olema ikka trimmis ja sile, siis mõnus silitada.
aprill 20, 2006 at 11:02 e.l. #80825Annika Pärtel
MemberNu täpselt…hale vaadata, kui ikka noorel inimesel nö päästerõngas ümber vöö……kui mees oleksin, ega siis katsuda küll ei tahaks, vaadata isegi mitte. Lihases keha palju mõnusam ju;)
aprill 20, 2006 at 1:58 p.l. #80863Kurupt
Memberesiteks, naine on keegi kes saab sust aru ja keda ka ise tunned arusaavat. põhiliseks jääb ikkagi see mida naine suudab sulle moraalselt anda, no loomulikult ka füüsiliselt. enda naine teeb mul trenni küll, kuid ta ei ole eriliselt trimmis. tipstops naika kerge rasvapolstriga. aga kahjuks pean tunnistama, et ikkagi kõige rohkem kütavad mind fitnessi aladega tegelevad naised. kahel põhjusel. 1.nad on esiteks VÄGA seksikad ning särtsakad. 2. kui naine on heas vormis(ka mees) ütleb see niimõndagi inimese iseloomust. nõrga tahtega inimene ei saavuta seda.
aprill 20, 2006 at 2:00 p.l. #80864Kurupt
MemberVõitja ja ka ülejäänud osalejad minu arvates naiseilu tipp (mõtlen selle all fitnessiharrastajaid).See jutt, et naisel peab olema, mida katsuda- see on ju täielik jama! Kui midagi mudida tahad, siis sõtku leivataigent, naine peab olema ikka trimmis ja sile, siis mõnus silitada.
tegelikult, kõikidele ei sobi olla kuivad. pean tunnistama, et ikkagi osad naised näevad SUPER välja kerge rasvapolstriga. aga kõik see on maitse küsimus. maitse pärast teadagi isegi sõdu peetud.
aprill 20, 2006 at 2:44 p.l. #80872Vägivaldur
MemberEino milline mees ikka tahaks, et naisel “suurem” on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellest ka “ei meeldi”.Minu arvates on pildil üsna kena daam. Samas võib ka palju lopsakam naine kena olla. Väga piiratud vaated on siin mõnel.
PS. Ja ANOREKTIK, ANOREKTIK on see sõna! Õpi kirjutama või ära kasuta nii keerukaid väljendeid.
aprill 23, 2006 at 7:30 e.l. #81114Crissu
MemberNu täpselt…hale vaadata, kui ikka noorel inimesel nö päästerõngas ümber vöö……kui mees oleksin, ega siis katsuda küll ei tahaks, vaadata isegi mitte. Lihases keha palju mõnusam ju;)Täpselt minu mõte!
Eriti rõve vaatepilt on see, kui siis selline üleääre upitava punuga tsikk paneb veel nabapluusi ja madala vöökohaga põksidseeliku selga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis mõtlen küül, et ma võiks sellisel juhul lausa bikiinidega igal poole käia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 23, 2006 at 7:52 e.l. #81116Vahue
MemberEriti rõve vaatepilt on see, kui siis selline üleääre upitava punuga tsikk paneb veel nabapluusi ja madala vöökohaga põksidseeliku selgaIrw, ma ükskord nägin pealt, kuidas üks vanamutt ütles ühele veidi korpulentsemale plikale, kes kandis toppi ( on vist top, kui kõht on paljas?), et mis sa käid siin tänava peal liputamas, endal pekirullid külje peale, ennem võiksid kaalust alla võtta. Oi, siis läks plika poolt andmiseks, et mis sa vanamoor siin mölised, mis see sinu asi on.
Õige jutt vanaeidel, kui ikka pekirullid kõhu peal, siis pole esteetiline toppi kanda. Mingisugune sündsusetunne võiks ka ikka olla.
aprill 23, 2006 at 5:59 p.l. #81149kame
Moderatorväga tublid neiud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.