FitGirl 2006
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » FitGirl 2006
- This topic has 48 replies, 33 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
TANK.
-
AutorPostitused
-
märts 27, 2006 at 5:11 p.l. #77615
Corrosion
MemberNo mulle teatas üks eit, et jõusaal on mõttetu!
Et lihased on jumala koledad ning on hea kui natuke pekki on, siis on mida katsuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Antud isik on ise ka natuke pekine…märts 28, 2006 at 9:00 e.l. #77685Rambo vend
Memberoh üllatust, on laialt teada, et enamustele meestest meeldivad veidi vormikamad naised ja mitte anoreksiku välimusega tibid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See küll laialt teada ei ole.
märts 28, 2006 at 9:36 e.l. #77688pele
Memberoh üllatust, on laialt teada, et enamustele meestest meeldivad veidi vormikamad naised ja mitte anoreksiku välimusega tibid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See küll laialt teada ei ole.
Minu arust kah see eriti laialt teada pole…Olles rannas, siis töterdab vormikamaid naisi enamasti kogu aeg ringi, ning keegi ei pane neid tähele. Kui läheb aga mööda mõni sale modelli moodi kena piiga, siis pane ilatsevatele poistele/meestele pang alla.
märts 28, 2006 at 1:47 p.l. #77722Rihostern
Memberpole küll just minu maitse ,,
märts 28, 2006 at 1:51 p.l. #77712MuskulaarKobras
MemberMinu arvates liiga lihastes.
märts 28, 2006 at 2:54 p.l. #77740alz1
Membermina arvan et kui võistuleelne diet läbi saab ja rasvaprotsent tsiba üles läheb on ikka kenam vaade
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2006 at 3:11 p.l. #77745TANK
Memberväikestel poistel on alaväärsukompleks veidi enam trimmis naiste puhul kellel ka raasuke musklit on…
märts 28, 2006 at 5:18 p.l. #77755night
Minu arust kah see eriti laialt teada pole…Olles rannas, siis töterdab vormikamaid naisi enamasti kogu aeg ringi, ning keegi ei pane neid tähele. Kui läheb aga mööda mõni sale modelli moodi kena piiga, siis pane ilatsevatele poistele/meestele pang alla.
eks asi on maitses ka, mulle isiklikult anoreksikud ei meeldi
märts 28, 2006 at 5:35 p.l. #77759Annika Pärtel
MemberKahjuks võistlust vaatama ei jõudnud, kuigi algselt plaan ikka oli (öösel olin tööl ja päevane trenn võttis nii läbi et….
), aga nu võitja paistab ju täitsa kena ja mõnusalt vormis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuna tegemist ka ju fitnessi võistlusega, siis tase on aastatega ikka oluliselt paranenud. Ega enam ikka ei lähe võistlema nii, et dieeti ei pea ja jõusaalist midagi kuulnud ei ole;)märts 28, 2006 at 5:42 p.l. #77762carter
Memberhästi öeldud TANK!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2006 at 5:56 p.l. #77771jasmiini
Membereks asi on maitses ka, mulle isiklikult anoreksikud ei meeldi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Huvitav, mina küll ei näe pildil oleval naisel ja anoreksikul mitte midagi ühist?
Anoreksik peaks minu teadmiste põhjal olema kondihunnik, kes on kohe näljast kokku kukkumas, ehk koolemas, sest pole tal ei lihast ega pekki skeleti ümber, ning vaevalt, et üks anoreksik suudab esineda rahvale ja teostada selliseid keerulisi elemente nagu fotol näha.
TANK võttis mul sõnad suust
, nii ilmselt ongi!märts 28, 2006 at 7:07 p.l. #77791Crissu
MemberMinu meelest super-heas vormis naine! Ilusaid lihaseid on alati hea vaadata….siis tuleb endal ka suurem trenni-isu peale
ja suurem motivatsioon trenn võimalikult hästi teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina kyll aru ei saa neist meestest, kellele paksukesed naised meeldivad….hea kinni krabada…no mulle kyll mehe õllekast või suurest tagumikust kinni ei meeldiks krabada, seega ei mõista miks peaks ka vastupidi mõnus olema seda teha???
Eheee….ja see kes siin arvas, et anorektikuga tegemist on….no siin soovitaks kyll põhjalikumalt inimese anatoomia tunnis käia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2006 at 7:54 e.l. #77741marena
MemberSiit arutelust on hea näha, kui erinevalt inimesed mõistavad selliseid ilusaid sõnu nagu vormikas, sale, anorektiline jne.
Kui üks ütleb sale, siis teine mõtleb anorektiline. Kui üks ütleb vormikas, siis teine mõtleb pekikuhi. Ja siis tuleb välja, et kõik räägivad samas naisterahvast
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naine pildil on ilmselgelt väga heas vormis.
Ilmselt “kuivem” kui paljudele meeldiks ja naisterahva puhul harjunud oleme.
märts 29, 2006 at 3:19 p.l. #77890lõvi16
Membervb olla fitness girli’ks on õige aga muidu küll eriti ei meeldi sellised naised…liiga lihastes on..
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2006 at 7:24 p.l. #77929come123
Memberno kurat ega vormikas ei tähenda rannas päevitavat pekihunnikut, pane anoreksik vormikaga kõrvale ja saadki normaalset naist näha
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.