Fit.Camp 15-24.juuli 2016 – Otsereportaaz!
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » Fit.Camp 15-24.juuli 2016 – Otsereportaaz!
- This topic has 1,896 replies, 148 voices, and was last updated 5 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuli 17, 2012 at 8:20 p.l. #320032
lkv
Memberjuuli 17, 2012 at 8:42 p.l. #320033renku
MemberSuurejooneline teivashüppe võistlus on lõppenud. Tulemused teamide kaupa:
FAST TEAM
Kristina 1.00
Liis 0
Mikk 1.90
Priit 1.00
Henri 1.20
Ott 2.10
KOKKU: 7.20
OLIMP TEAM
Natalja 1.40
Oleg 2.40
Annika 0
Heiki 1.00
Aire 1.80
Siim 1.20
KOKKU: 7.80
Krt, selle ala oleks une pealt ka võitnud
juuli 17, 2012 at 8:45 p.l. #320034htilga
MemberKrt, selle ala oleks une pealt ka võitnud

Videotõestust paluks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 17, 2012 at 8:53 p.l. #320035Kristjan-Johannes Konsap
MemberLõbus.
Latt maha nagu naksti- “Päris hea katse!”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ala oleks isegi tahtnud teha, kuigi ülikoolis, kui me seda päris teibaga proovisime, ei saanud ma vist ühtegi kõrgust üle.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 18, 2012 at 9:33 e.l. #320050lkv
Member
Jällegi ilus päikseline hommik Orissaares koos pisut unise Siimuga
Mitte enam nii entusiastlik Ott, kes teivashüppes andis endast eile kõik
Läks jooksuks, maratoni mees Fredrik eesotsas
Team Fast mehed
Miki venitab
Ott jäi veel üksi jooksma, ei olnud need kepsud enam midagi nii silkavad pärast teivashüpet
Fitnessi mees on väsinud
Harjutati juba hoota kaugushüpet
Suplus jahedas vees
juuli 18, 2012 at 9:41 e.l. #320051Mikk Raudsepp
Memberjuuli 18, 2012 at 9:47 e.l. #320052Mikk Raudsepp
Memberjuuli 18, 2012 at 9:59 e.l. #320054Mikk Raudsepp
Memberjuuli 18, 2012 at 12:19 p.l. #320057Kristjan-Johannes Konsap
MemberNonii. Hoolimata väheseks(ca 5 tundi) jäänud uneajast suutsin end hommikul siiski üles ajada ja bussile jõuda.
Maakohtadele omane omamehelik meil-siin-uksi-ei-lukustata-käitumine tervitas mind juba bussis, kus vaat et keegi piletit ei kontrolligi.
Sõit möödub oodatust kiiremini kui samal ajal vaadata mõnd head filmi. Mina valisin selleks kultusfilmi Donnie Darko.
Oma teadliku elu jooksul esimest korda Saaremaale lähenedes tervitas mind Virtsu sadamas tuulegeneraatorite tihnik ja suur valge praam.
Laevadel olen oma elus palju aeg veetnud, kuid praamil mitte. Ülikallite einete kõrval sai kiire praamisõidu ajal nautida tuulist, kuid kaunist merd.
Orissaare kohalikust tavernist late kaasa ostetud(polnud küll sama hea kui Coffe ini karamelli oma, kuid ajab asja ära) suundusin spordihoone poole, mis asub mõnikümmend meetrit bussipeatusest.
Kui mina kohviga saali jõudsin, polnud trenn veel alanud. Mehed vaidlesid ikka veel Athletic Fitnessi reeglite üle. Õigepea saabusid aga Soome poisid Utti ja Peter, kellega meenutasime 2 a taguseid aegu Käärikul, kus ma pikas dressis 2x päevas trenni lammutasin teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soome poisid lammutavad siingi 2x päevas ja tõsiselt: suutlikkuseni seeriad, superseeriad, isegi kumme kasutasid rinnatrenni lõpus, et viimast võtta. Eks võõras saalis peab ikka kasutama.
Nende möirgamine kostab vist mandrile välja…Ise tegin tunnikese aeroobset crosstraineril. Ma ei tea, kuidas teil, aga siin on super ilm, seega võib aeroobset ka õues teha.
Pärast trenni meie majutusmajja, kus uksel ootas toidulisanditelaud. Nagu ikka, trennijärgne Amino Rush sisse, sest õhtune trenn ootab veel ees.
Kui mina kompsudega majja jõudsin, oli lõuna juba alanud.
Lõunaks oli täna keedukartul, kurgi-marineeritud pärsibula-sibula-mingi uhke lehtsalati toorsalat, kotletid, piim-keefir, leib-sai, magustoiduks banaanid, arbuus jms.
Kel soovi, võib igal ajal lisavalku Protein Blockist manustada.
Nädalaga õpib siin palju uut ja kasulikku: näiteks soovitasin proovida Protein Blocki keefiriga, mid Siim Kelner kohe ka proovis.
Mees jäi selle jogurtisarnase maitsega maiustusega nii rahule(proovige: hoopis teine tera!), et seda proovis hiljem ka Tartu treener, uus fitnessi staar Ants.
Henri Tilga on mu nõu kuulda võtnud: laeb arbuusi lausa kahe käega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pärast sööki kes soovis, sai kohviralli teha, mina limpsin hetkel Metal Pumpi, sest uus trennitsükkel algab juba kell 16.00. Ca kella 18.00ni trenn, pärast seda sisse nii Amino Rush kui ka raskema trenni puhul nagu ikka Recovery Feed ning õhtusöök on 19.00.
Nii minul kui Siimul on juhtumisi pikkade seeriatega seljatrenn täna. Küll kerge mikrotsükkel, kuid siiski hea koos teha. Üritan seda ka jäädvustada.
Ööbimiskoht on lihtne, kuid korralik ja hubane. Meri on tõesti mõne sammu kaugusel, kohe maja taha kamin(grillimiseks), kogu infrastruktuur mõnusasti lähedal. Pluss nagu laulusalmis: “ma päikese endaga tõin”.
juuli 18, 2012 at 6:50 p.l. #320073Kristjan-Johannes Konsap
Memberjuuli 18, 2012 at 6:57 p.l. #320074Kristjan-Johannes Konsap
Memberjuuli 18, 2012 at 7:06 p.l. #320075Kristjan-Johannes Konsap
MemberPühendusega Vend Vähile: stseen sinu saksa lemmikfilmižanrist Siimu esitluses
Suur janu
Oti offseason
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Not sure if Ott kas teeb mind järgi või tal hakkas külm
Pilk, mis tungib otse su hinge
Eesti Kristjan ees, Rootsi oma järgi
Kaido Leesmann, hoia alt: siit tuleb uus Eesti rekord
juuli 18, 2012 at 7:48 p.l. #320079Kristjan-Johannes Konsap
MemberMehed arutavad seljatrenni metoodikat
Soomlased on ikka hullud: hommikul tegid rinna ja triitsa, õhtul veel üks suur lihasgrupp ehk selg otsa.
Naised ei võta ka trenni kergelt
Õhtusöögiks liha, kotletid, ahjukartul(mu lemmik kartuliviis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>), hapukapsas(gaseeritud öö garanteeritud), kodujuust, kringel, seemneküpsised(kiidan:sõjaväes ostsin ka metsa kaasa, ülihead) jne.No mitä, Utti?
Õhtune võistlus: haardetugevuse mõõtmine eriti paksu toruga, millest pole nii lihtne kinni hoida kui arvata võiks.
Alguses naised…
Ja siis läks juba sõjanägude tegemiseks
juuli 18, 2012 at 8:06 p.l. #320081Kristjan-Johannes Konsap
MemberÜtlen etteruttavalt ära, et Utti jaoks ei valmistanud võistlus mingit raskust. Temale läks ka alavõit. Ise ta kommenteeris:”I use straps even doing the fkn biceps!”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ott mõtles ka tagatulija eelise ja puhanud käega lööma tulla
Teiste kannatused valmistavad ikka rõõmu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teine ala: sõrmede jõuga raskuse tõstmine
Naistest võidutses siin Liis, kes tegi silmad ette ka mõnele mehele
Võitjaks tuli taaskord Utti ja tänase päeva punktid seega Team FASTile
juuli 18, 2012 at 8:13 p.l. #320082lkv
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.